Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçimden geldi:)
Ben de bu aralar çok kötüyümm içim cız etti
Şimdik tatlım geleyim falına.. Çok karamsar bir dönemdesin bu süreç biraz uzuyor her şeyden umudunu kesiyorsun..
ancak bu sıkıntılı sürecn sonunda çok güzel bir atın varki at murattır biliyorsun :)
Ve Alaaddinin sihirli lambası çıkmış çok iztediğin dileğin gerçekleşiyor ve sen umutsuzluğu bir kenara atıyorsun..
Çok iyi bir bayan var arkadşın ya da bir yakının olabilir normalde hep yanında olan biri ama sanırım sana darılmış..
arkasını dönmüş ve özür bekliyor. Çok içine kapanıksın paylaşmayıp içinde kendini yiyip bitiriyorsun..
Haneniz sıkıntılı sorunların daha çok ailesel sanırım. Evde adında L olan biri ile ilgili sorun sanki bu kişinin adımı dışarı çıkıyor
uzağa gidebilir.. Ya da yol düşüncesi olabilir.. Attım tuttu mu bilmem
Eki Görüntüle 546458 Eki Görüntüle 546459 Eki Görüntüle 546460 Eki Görüntüle 546461 Eki Görüntüle 546462
Bu ara hayatımda herşey öyle kötü ki yine sardım fallara belki bir iki bir şey sallar mutlu edersiniz beni :)
bırseye cok hırslanmıssın sen cok ıcten ıstıyorsun amacına ulasacaksın ılk zamanlar zorlanmadıgını fark edeceksın ama tam kuyruguna geldıgınde ısler bıraz yokusa surulecek o zaman sabret cunku amacına ulasıcaksın sen zorda olsa yeter kı pes etme. Birde bırıyle tartısman gozukuyor senın yakın zamanda tartısmıs olabılırsın ya da tartısacaksın sadece tartıstgn kısıyle aranda kalmayacak haklı oldugun ıcın kendını koruyacaksın sen hep haklı oldugunu da bırkac kısı gorecek senın. Bu sıralar maddı bırseyler ısteyeceksen bu esın, annen, baban, kardesın olabılır kısaca cok yakının akraban hıc zamanı degıl ıstedıgın seyın mantıklı bırsey olsa bıle ısteme ya da ısteyecksen bunu asama asama gerceklestr bırden sakın ısrar etme tartısma cıkacak. Nedenını bılmedıgım bır olumsuzluk var sende ya da aılende gezınıyo habıre cok ufak seylerden gergınlık cıkmaya musaıt bır yapın var. Mutlu oldugun huzurlu oldugun zamanlarda cevrenden bırısı ıcten ıce erıyor bunu kımseye soyleyemıyor akraban degıl sadece cevrenden tanıdık arkadas falan olabılır hafif toplu fiziği düzgün olmayan bırısı.
Eki Görüntüle 546470 Eki Görüntüle 546471 Eki Görüntüle 546472 Eki Görüntüle 546473 Eki Görüntüle 546474 Eki Görüntüle 546475
Benim falıma da bakabilirseniz çok sevinirim...
şu an nasıl ihtiyacım var...
valla bakarım diyen çıkarsa yapıp içicem şimdi
Vallahi anlıyor olsam hayatta kimseyi kırmam ama çok anlamıyorum bende
Uzun zamandır bakmıyodum ama dur bakalıım neler görürümm :) Sanki biriyle bir konuşma yapacaksın bu bir erkek ayaklarınız bir çıkmış bir barışma var gibi. Tertemiz bir yolun var bu yola gidiceksin. Adında g, e olan biri ile de bir konuşman var hanenin içinde biri bu kişi ile seni düşünüyor kafasına takmış. Sen bu adında g, e olan kişiyi el üstünde tutuyosun gibi çıkmış. Ay vallahi bu kadar annem benden bakmaya bakmaya unutmuşum