- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
Malesf ki evet ve yanlarinda sadece kucuk kardesim kaldi 14 yasinda ve halada ayni òlüm sanirim ona yok öyle düsunuyor ki degismemis hic bir evladi onu sevmiyor yazik ona ve hic bir kardeside onunla konusmuyorAnnen hala babanla mı birlikte. Bunları aklına getirmemeye çalış. Umarım bundan sonra ki hayatında mutlu olursun.
Benim bi kızîm var asla ona siddet uygulamam bagirmam bile birakin ona bi hay vana bile zRar vermem sükürki beni sıkan sikinti da n baska bi sorunum yokPsikolojik yardim demeyeyim de psikolojik testlerden gecirilmesi gereken oncelikle ebeveynler olmali. Anne ve baba adayi olan sahislarin bu dunyaya cocuk getirmesi sakincali mi degil mi ? gibi mesela.. Hatta cok daha agir testler uygulanmali.. Siddete meyili olup olmadigi, tahammullu mu degil mi gibi gibi..
Daha önce de söyledim. Sanırım yurtdışında yaşıyordun değil mi. Orada kolay olur mu bilmiyorum ama psikolojik destek almayı düşündün mü?
Yazdıkların karşısında dehşete düştüm. Ne yazacağımı bilemedim.
Allah izin verirse gidicem ..Psikolojik destek kismina sonuna kadar katiliyorum.
Yurt disinda yasiyorum hic bir sey degilde bu beni sık
Malesf ki evet ve yanlarinda sadece kucuk kardesim kaldi 14 yasinda ve halada ayni òlüm sanirim ona yok öyle düsunuyor ki degismemis hic bir evladi onu sevmiyor yazik ona ve hic bir kardeside onunla konusmuyor
Evet zaten ayni sehirde neyseki evli bi abla m var babamla küs olsalar bile annem icin gidiyor Sükür kiAcımasızca olacak ana kötüye bir şey olmaz derler. Siz yine uzaksınız ruhunuzda derin yaralar açmış ama artık yüzünü görmüyorsunuz. Annenize yazık.
Söyledi k annem gelmiorki ama ben bu yaz alicAm onu ordan izin diye getirecem birakmicam7 çocuk...
1'i orada...
6 çocuktan biri, anneyi ve kardeşi, o cehennemden kaçıramıyor mu?
Kizim benim herseyim bi gülüsü yeter bana ...burda yasinca insan hafif oluyor belki aklinakiler gecmio Ama iyi geliiorEşinizin sevgisizligi ile ilgili bir konu açmıştınız. Hatta onun öncesinde çok iyi olduğunu anlatmıştınız biz de şaşırmıştık. Belki de ondan daha fazla sevgi ve ilgi beklediniz. Babanız da görmemişsiniz çünkü. O yüzden bu gelgitler belki de. Şu an daha iyi anlıyorum sizi. Bende gittim bir süre , birinin yardımına ihtiyacım vardı. Ve cok faydasını gördüm. Bakın anlatmak ne kadar rahatlatır sizi buraya yazıyorsunuz. Biz uzmana anlatmak daha iyi gelecektir. Çok üzülüyorum ben böyle şeyler duyunca. Sizde bol bol bebeğinize sarılın. O sizi cok seviyor. Varlığı yeter :)
Gercek benden fazlasinj bile yasayanlar vardir mutlakaBunlar gerçekmi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?