- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi benim havinim 15
Mrb biraz once bir paylasim gördüm ve aklim bekarken yasadiklarima gitti....gerci ayni seyi evlendigimdede yasadim ama sizler sayenizde özgüvenli oldum ve artik esim eskisi gibi degil tesekkur ederim simdiden...benim babam cok sinirliydi ilk babamin 3 yada 4 yasinda siddetini hatirliyorum oncedende olmustur eminim...o yaslardayken annemi burnu kanarken kapinin önünde gördüm ...sonrasi geldi ztn bilinc altima bizi cok döverdi essek döver gibi küfürlerde cabasi annemin babAsina bile küfür ederdi ki dedemde annem 7 yasindayken ölmüs annem yetimdi yani oyle üzülurdum ki anneme baba õzlemi icinde oldugu halde baba dedigim varlik dedeme cok küfür ederdi döverdi annemi bizi artik bikmistim 20 yasina kadar o evde sabah aksam kavgadan bize bakmazdi ev icin gerekeni yapardi oda mecbur cünkü demir sopa yumruk tahta sandalye ne eline gecse vururdu düsünüyorumda eger su an hic birimiz sakat degilsek engelli degilsek Sükür Rabbimeki o korumus bizi ....7 kardestik buyuk abim babam yuzunden 15 yasinda gurbete gitti kücük abim 19 yasinda gitti benden kücügü 14 yasinda gitti annem gönderdi babamla kavga ederlerdi karsi cikarlardi haklilardi cünķü ve annem katil olma korkusundan evlatlarina bi hasret kaldi ... bi gün babam annem ekmek yaparken sopayla kilerde dövuyordu sıkıstirmisti abim isten erken gelmisti görünce babama el kaldirdi babamda silah alip pesinden kostu öldürecekti bana yaptigi gibi ...annem dayimla gitti bizler kucuktük sürtük halam yanimiza geldi inanin evde yaptigimiz yogurda bile yemeyin diyordu o zaman anladim ki rabbim kimseyi Annesiz birakmasin ...anlatsam roman olur gördügümuz siddet biz simit nedir bilmiyorduk parami yoktu Allah bildigi gibi yapsin babaannemi babam diyormuski evladim kardes evlattan once gelir kardes sana küser ama evlat sana küsmez demis ve bunu benim yanimda soyledigini dedi cok kizdim ona zehir olsun ona amcam kizlari keyf icindeydi bizim paramizla bayram elbisesi alirdi kısın odun alirdi doktora götürürdü 20 yil yanindaydim bir gun birimizi gormedim hastaneye götürmüs ...bizler köpek ekmekleri arasindan simit bulup yerdik onlar lokantalarda bizler bayramlik nedir bilmezdik onlar her bayram alirdi ve bize aaa sizin bayramlik salvarmi derlerdi gectim cingene derlerdi asil bizim paramizi yerlerdi ...benim simdi babam bi gun hic belli olmayan bi neden den beni cok pis dövdü ve sonra gidip silah aldi beni kovaladi annemle disardaki kilere saklandik bende bazen bu olay oldugundan beri ruhum daraliyor elim kolum bosaliyor aklim duruyor o an diyorum öleyimde kurtulayim bu durumdan Allaha dua ediyorum geciyor ...sanirim esime karsida babama karsi ezikligim yūzünden onun karsisindada sergiledim ama Allah razi olsun ki sizden gerekeni yaptimda simdi huzurluyum...uzun oldu ama k.bakmayin