Doğuma Hazırlık belis bebek odası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Günaydıın..
Biz aldık oğlumuz için Belisten Doğa modeli.. Çok güzel, kaliteli ve şık.. Tavsiye ederim

ben de bu konuda kararsız kaldım işte, bi doğa modeli var, bi de dün gittiğim yerde stella gördüm, çok harika duruyordu, doğayla ikisinin arasında 1000 lira var, stella daha pahalı, ama doğa da güzel, kararsız kaldım işte, o yüzden sizlere bi sorayaım dedim..

İlk başta bende strallay beğendim aslında ama odamız biraz ufak ölçülerde sıkıntı yaşadık çünkü doğaya göre biraz daha büyük parçaları.. Bide fiyat farkı önemliydi bizim için o kadar yüksek bi rakam vermek istemedik açıkçası..

Mümkün oldugu. Kadar az rakama almanizi tavsiye ederim.
Gereksiz birsey,çabucak büyüyorlar çoğu bebek odasında degil ,yatak odasında yatıyor.
Genç odası almak daha mantıkli.
Simdi olsun biz yine alalim diye dusunursunuz ,sonra da keşke almasaymisim dersiniz,bendenn soylemedo:51:

doğanın bir modelinde beşik ileride yatağa dönüşebiliyor 10 12 yaşına kadar yatabilir .ben sırf beyaz aldım şimdi renklendirmek için stker yapıştırdım,Allah izin verirde ömrü olursa ergenliğe yakın stkerları ben büyüdüm deyip beğenmezse çıkartılabir.ergenlikte zaten genç odası isteyecek cimcime

bizde stella modelini aldık. dolabın ve diğer parçaların ayakları olduğu için altını temizlemek çok kolay geldi bana. şıklığıda var tabi :34:

arkadaşlar aranızda belis'ten bebek odası almayı düşünen var mı??

cnm bebeğin kız mı bilmiyorum ama kızsa eger belisin HAYAL bebek odası takımı var onu aldılar 2 arkadsımda cok güzel kullanışlı şık bi tasarım hem sunta diil mdf beşik 3 kapılı gardolap ve şifonyer 1900tl di sanırım

cnm bebeğin kız mı bilmiyorum ama kızsa eger belisin HAYAL bebek odası takımı var onu aldılar 2 arkadsımda cok güzel kullanışlı şık bi tasarım hem sunta diil mdf beşik 3 kapılı gardolap ve şifonyer 1900tl di sanırım

Biz de bebeğime Belis'in Hayal takımını aldık. Çok şık. Çok beğendim. Daha yeni kuruldu, annemle babamdan başka kimse görmedi, ama sen şimdi böyle yorum yapınca çoook mutlu oldum :16: İnşallah hepimiz sağlıkla büyütürüz bebeklerimizi :49:

yok cnm benim oğlum olacak..

Back
X