• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Belirtimidir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ceylindir diye tahminettim eger kizim olursa hayirlisyla aklimdaki isim oydu:)) benimde gulsah ismim

Allah hayırlısıyla versin inşallah :) memnun oldum bu arada Gülşah :)

Göbeğin düşmüş dedi baktırdığım kadın. Baktı masaj yaptı kaldırmış göbeği söylediğine gore olur inşallah dedi

Göbekten kastettiği kasıklar heralde. O bana baktıktan snra normalde adet ağrılarım çok olur o ay adet ağrısı çekmedim ondan da kaynaklaniyomus

Hayirkisi olsun ne diyelim :) insallah vardir onunda etkisi bide sicak binsuya oturtup bi bitkiyle birlestirmekte varmis bende tam olarak cozemedim eski koca kari isleri iste:) dedgm gibi artik teknoloji gelisti doktordan iyi kimse bilemez

Amin cumlemize insallah bende memnun oldum :)) nereliydiniz

Eski usul çok şey var ama denenicek şeyler var denenmicek şeyler kaş yaparken göz çıkarabilirsin Allah korusun. Karına baktırma konusunda da istemiyodum ben çok önerdiler biri var herseyden anlıyo falan filan bide yeğenimin 4 sene olmadı ona gitti oldu bnde bi anda cesaretlendim belki vesile o olur bilemem dedim gittim. Onda da bilene gitmek lazım zarar verebilir gözüm nasıl döndüyse gittim ama pişman değilim faydasını gördüm gerçekten bu ayda sıra doktorda inşallah gerek kalmaz da. Musluyum bu arada :)

Insallah dedigin gibi sagda solda Fayda aramaktan bian once kurtukur en kisa zamanda saglikli bi sekilde gebe kalabiliriz. Benim kaynanamin kaynanasida yapmis bitakim seyler ama onun etkisiylemi oldu bilmiyorum bende tam bilgi sahibi olmadgim icin tehlikeye atmak istemedim :)) bende ardahanliyim esim sivas

Kismet degilmis demek bende sabah test yaptim bisey cikmadi henuz bata 2gun var

Pek sanmiyorum ama bakalm testte bisey goremedim olsa silikte olsa cikardi galiba

Belli olmaz canm negatif çıkıp hamile olan da var. Silik çıktığı halde olmayan da mesela ben. Adetin in geçmesini bekle.

Benimde düne kadar ara ara kücük batmalar vardı yumurtalıklarımda bat yarın hepsi kesildi şimdi sadece aşırı şişkinlik devam ediyo. Yarın olmazsam test yapıcam ama çıkar mı çıkmaz mı kararsızımm

Back
X