Belirtilerr

Esos37

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
32
3
1
29
Kizlar adetim 3 gun gecikti hala olmadim ama goguslerimde belimde kasiklarimda karnimda agri var geceleri terliyorum kalkinca usuyorum bir hafta once kanda test yaptim 5.0 cikti dunde idrar testi yaptim tek cizgi bile silikti hamile olmak cok istiyorum dualarinizda banada yer verirmisiniz ? Yorimlariniz neler hamile kalanlarinn belirtileri nasildi bilgisi olan yazabilirmi

Kan tedti verdimmm 2 bucukta cikacak insallah

Son düzenleme:
Belki gec döllenme olabilir bilmiyorm çünkü 5 ve üstü hamilelik oluyor
Benim adetim cok düzensiz senede bir iki defa olur o da cok ağrılı yumurtalık tembelliği varmış doktora gittiğimde ne olur ne olmaz diye kan testi yaptırmıştı 8.13 çıkmıştı hamile gözüküyorsun dedi şaşırdı muhtemelen 10 günlük dedi ama değerin dusebilir hemen heveslenme dedi ve düştü yani sizinkide oyle olabilir umarım olmaz umarım sımsıkı size sarılır bebeginiz

Ay insallah cok istiyorumm yavrum tutunsun rabbim hayirli evlatlar nasip etsin hayaline simsiki tutundum insallah oda olur bana tutunur.. ama kasiklarim agriyor gibi adet olucakmisim gibi hissediyirum

Ay insallah cok istiyorumm yavrum tutunsun rabbim hayirli evlatlar nasip etsin hayaline simsiki tutundum insallah oda olur bana tutunur.. ama kasiklarim agriyor gibi adet olucakmisim gibi hissediyirum
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat versin insallah

Bence kesin hamilesin ama önemli olan kimyasal olup olmamasi. Yarın hemen kan testi yaptır. Böylece artışına bakıp kimyasalmı değılmi anlamış olursun. 2 gunde bir iki kat artmişsa sağlıklı bir gebeliktir. Adet olcak gibi ağrı bende de olmuştu ama hamileymişim

Insallahh oleyimdir gazim cok oluyor agzim cok kuruyor yaoacagim dua et

Merhaba benim yazdığım cevabı muhtemelen okumussunuzdur bildigime göre benimkide kimyasal gebelik geçiyor değil mı? Yani bu demek oluyoki aslında hamile kalabiliyorum? Bi bilginiz vardır diye sormak istedim

Ama bence gitmelisin negatifte olsa öğrenmiş olup kendini daha fazla stresse sokmassin varsada mutlulugu tatmak icin geç kalma...
Siliktemi cikmiyor

Ama bence gitmelisin negatifte olsa öğrenmiş olup kendini daha fazla stresse sokmassin varsada mutlulugu tatmak icin geç kalma...
Siliktemi cikmiyor

Normalde tek cizgi bile cok net cikardi biraz bulanik gibi degisik cikti ama sonucta megatifti

Eklentiler

• IMG-20170515-WA0021.jpeg
    47,7 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba benim yazdığım cevabı muhtemelen okumussunuzdur bildigime göre benimkide kimyasal gebelik geçiyor değil mı? Yani bu demek oluyoki aslında hamile kalabiliyorum? Bi bilginiz vardır diye sormak istedim
Evet kimyasal gebelik geçirmişsiniz yani hamile kalabiliyosunuz. Hamile kalamayanlar hiç gebelik yaşamazlar. Hatta burda çok okudum yıllarca hamile kalamayip kimyasaldan sonra hamile kalanlari.

Evet kimyasal gebelik geçirmişsiniz yani hamile kalabiliyosunuz. Hamile kalamayanlar hiç gebelik yaşamazlar. Hatta burda çok okudum yıllarca hamile kalamayip kimyasaldan sonra hamile kalanlari.
Cok teşekkür ederim cevapladiginiz icin yeni üye oldum iki konu açtım ama cevap vermedi kimse sizin bu cevabiniz şuan beni o kadar cok mutlu ettiki dünden beri bekliyodum cevabınızı siritmaya başladım içimde bi mutluluk oldu cok ama cok teşekkür ederim Rabbimden ne diliyosaniz size iki katını fazlasıyla versin

Amin Allah tez vakitte sanada bebek nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…