Belki gec döllenme olabilir bilmiyorm çünkü 5 ve üstü hamilelik oluyor
Benim adetim cok düzensiz senede bir iki defa olur o da cok ağrılı yumurtalık tembelliği varmış doktora gittiğimde ne olur ne olmaz diye kan testi yaptırmıştı 8.13 çıkmıştı hamile gözüküyorsun dedi şaşırdı muhtemelen 10 günlük dedi ama değerin dusebilir hemen heveslenme dedi ve düştü yani sizinkide oyle olabilir umarım olmaz umarım sımsıkı size sarılır bebeginiz
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat versin insallahAy insallah cok istiyorumm yavrum tutunsun rabbim hayirli evlatlar nasip etsin hayaline simsiki tutundum insallah oda olur bana tutunur.. ama kasiklarim agriyor gibi adet olucakmisim gibi hissediyirum
Insallahh oleyimdir gazim cok oluyor agzim cok kuruyor yaoacagim dua etBence kesin hamilesin ama önemli olan kimyasal olup olmamasi. Yarın hemen kan testi yaptır. Böylece artışına bakıp kimyasalmı değılmi anlamış olursun. 2 gunde bir iki kat artmişsa sağlıklı bir gebeliktir. Adet olcak gibi ağrı bende de olmuştu ama hamileymişim
Merhaba benim yazdığım cevabı muhtemelen okumussunuzdur bildigime göre benimkide kimyasal gebelik geçiyor değil mı? Yani bu demek oluyoki aslında hamile kalabiliyorum? Bi bilginiz vardır diye sormak istedimBence kesin hamilesin ama önemli olan kimyasal olup olmamasi. Yarın hemen kan testi yaptır. Böylece artışına bakıp kimyasalmı değılmi anlamış olursun. 2 gunde bir iki kat artmişsa sağlıklı bir gebeliktir. Adet olcak gibi ağrı bende de olmuştu ama hamileymişim
Insallahh oleyimdir gazim cok oluyor agzim cok kuruyor yaoacagim dua et
Testi bi hafta önce yaptirmissin tekrar yaptırmak icin neyi bekliyorsun?Insallah kimyasal gebelik degildir allahim isini bilir
Test yaptim idrardsa negatif cikti umutlanmamak icin gitmemistim negatif cikmasindan tereddut edip gidemiyorumTesti bi hafta önce yaptirmissin tekrar yaptırmak icin neyi bekliyorsun?
Ama bence gitmelisin negatifte olsa öğrenmiş olup kendini daha fazla stresse sokmassin varsada mutlulugu tatmak icin geç kalma...
Siliktemi cikmiyor
Evet kimyasal gebelik geçirmişsiniz yani hamile kalabiliyosunuz. Hamile kalamayanlar hiç gebelik yaşamazlar. Hatta burda çok okudum yıllarca hamile kalamayip kimyasaldan sonra hamile kalanlari.Merhaba benim yazdığım cevabı muhtemelen okumussunuzdur bildigime göre benimkide kimyasal gebelik geçiyor değil mı? Yani bu demek oluyoki aslında hamile kalabiliyorum? Bi bilginiz vardır diye sormak istedim
Cok teşekkür ederim cevapladiginiz icin yeni üye oldum iki konu açtım ama cevap vermedi kimse sizin bu cevabiniz şuan beni o kadar cok mutlu ettiki dünden beri bekliyodum cevabınızı siritmaya başladım içimde bi mutluluk oldu cok ama cok teşekkür ederim Rabbimden ne diliyosaniz size iki katını fazlasıyla versinEvet kimyasal gebelik geçirmişsiniz yani hamile kalabiliyosunuz. Hamile kalamayanlar hiç gebelik yaşamazlar. Hatta burda çok okudum yıllarca hamile kalamayip kimyasaldan sonra hamile kalanlari.
Amin Allah tez vakitte sanada bebek nasip etsin :)Cok teşekkür ederim cevapladiginiz icin yeni üye oldum iki konu açtım ama cevap vermedi kimse sizin bu cevabiniz şuan beni o kadar cok mutlu ettiki dünden beri bekliyodum cevabınızı siritmaya başladım içimde bi mutluluk oldu cok ama cok teşekkür ederim Rabbimden ne diliyosaniz size iki katını fazlasıyla versin
İnşallah amin hepimize hayırlı evlatlar versinAmin Allah tez vakitte sanada bebek nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?