belirtilerimi yasayan hiç oldu mu ?

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Arkadaşlar akşam yine olduğu için yazıyorum . Daha önce de bir kaç kez oldu. Uzun aralıklarda.
Bir anda belime ve karnıma felaket bir ağrı giriyor ve ben olduğum yerde kesinlikle duramıyorum. Yere atıyorum kendimi. Belimin sanki kemiklerini kırıyorlar. Çok değişik bir ağrı. Beli agritmis gibi değil . Bir kaç dakika sürüyor ve geçiyor kendiliğinden .
Burda teşhis koyulsun demiyorum tabi ki.
Bize soracağı na doktora git falan da demeyin lütfen . Önemsemiyorlar bu sebebten beni götürmezler bİsey vardır diye. O yüzden soruyorum. Hic böyle olan var mi ? Korkuyorum.

Onemsemeyen kim? Ciddi ciddi soruyorum fiziksel bir engelin mi var ki seni illa birinin goturmesi lazim? Agrin yokken de doktora kendin gidip durumunu anlatabilirsin. Gecmis olsun

Kim önemsemiyor, sizi kim doktora götürmez anlayamadım?
Ciddi olabilir. Sinir sıkışması vb durumlar, bazı pozisyonlarda. Başka hiç bir şikayetiniz yok mu?

Böbreklerimde taş varken böyle bir ağrım vardı. Bir kaç dakikada geçmezdi ama bi 15 20 dk sürerdi.
İdrarda yanma gibi bir durum var mı?

Sirtiniza doğru bir agriniz olsaydi mide ihtimali daha fazla idi.
Ancak siz bu kadar ciddi agri çekiyorsaniz bir doktor cok daha iyi çözüm bulacaktir.
Böbreklerle yada yumurtaliklarinizla ilgili daha ciddi bir durum söz konusu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…