Hayir erken oldugunu soyluyorlar burdaki arkadaslar. Kimyasal olabilirmis diyeTestlerin baya pozitif bunlarda gebelik belirtileri kan vermedin mi??
Çizgilerin baya net kaç gün geciktin?Hayir erken oldugunu soyluyorlar burdaki arkadaslar. Kimyasal olabilirmis diye
Gordunuz mu testleri? Daha adetime bi kac gun var dedigim gibi döngüm evlendigimden beri her ay degistigi icin tam bilmiyorumÇizgilerin baya net kaç gün geciktin?
Evet gördüm bariz belli bence gidip yarın test verin kimyasalsa bile bilincinde olursunuz bende kimyasal geçirdimGordunuz mu testleri? Daha adetime bi kac gun var dedigim gibi döngüm evlendigimden beri her ay degistigi icin tam bilmiyorum
Sen bunda bişey görebiliyormusun yarın 8 gün oldu gecikeli böyle çıktıGordunuz mu testleri? Daha adetime bi kac gun var dedigim gibi döngüm evlendigimden beri her ay degistigi icin tam bilmiyorum
Yok bariz tek cizgi maalesef. Gecen ay ben de 45 gun sonra regl oldum hamilelik belirtileri falan da vardi halbuki..baska markalar da deneyin yinedeSen bunda bişey görebiliyormusun yarın 8 gün oldu gecikeli böyle çıktı
Var elimde sabah ilk idarla yapıyım dedim ilk bebeğin mi seninYok bariz tek cizgi maalesef. Gecen ay ben de 45 gun sonra regl oldum hamilelik belirtileri falan da vardi halbuki..baska markalar da deneyin yinede
Kimyasal 100 altı veya 1000 altı değer adet gecikmesinden önce yakalanan erken gebelikte yakalanıyor ilk kanı veriyorsun değer az çıkınca tekrar istiyor sonrasında az yükselme oluyor o sırada anlaşılıyor zaten 3 kanda da artık değer düşmeye ve regli oluyorsun yani adet gecikmesi bile 2 3 gün oluyorKimyasal olsam belli olur mu ki kanda hemen? Hic bilgim yok bu konuda korkuyorum
Ben oğluma 5 gün varken öğrendim 68 değerle sonra yükseldi iyi bi şekilde bi daha istemediler kimyasal gebeliğim de korunuyordum o yüzden ciddiye almıyordum dikkat etmiyordum günlerime evde test yaptım çok silik bi çizgi vardı sabah ilk idrarla yaptım koyulaşmıştk kan verdim az çıktı sonra istenilen kadar iki katı yükselmedi doktor bidaha verelim 2 gün sonra dedi ama artık düşmeye başlamıştı regl oldumYok bariz tek cizgi maalesef. Gecen ay ben de 45 gun sonra regl oldum hamilelik belirtileri falan da vardi halbuki..baska markalar da deneyin yinede
O zaman kan testi icin bi kac gun daha mı bekleyeyim? Yapay zekaya hesaplatiyorum bugun veya yarin bile test yaptirabilirsin diyo.Kimyasal 100 altı veya 1000 altı değer adet gecikmesinden önce yakalanan erken gebelikte yakalanıyor ilk kanı veriyorsun değer az çıkınca tekrar istiyor sonrasında az yükselme oluyor o sırada anlaşılıyor zaten 3 kanda da artık değer düşmeye ve regli oluyorsun yani adet gecikmesi bile 2 3 gün oluyor
Yine söyleme ama bence sabah kan ver eminim 300 falan çıkar bugün yapmış olduğun test varmıO zaman kan testi icin bi kac gun daha mı bekleyeyim? Yapay zekaya hesaplatiyorum bugun veya yarin bile test yaptirabilirsin diyo.
Evet ilk bebegim olucak kismet olursa
Ben de yarin 1 tane daha test yapicam kocama soylemedm henuz kimyasal veya dış gebelik olur diye tam emin olmadan soylemek istemedim korkuyorum
Evet dün 2 tane yaptim silik cikti sonradan vakit gectikce belirginlesti. 1 tane de bugun yaptim daha koyu cikti bi tıkYine söyleme ama bence sabah kan ver eminim 300 falan çıkar bugün yapmış olduğun test varmı
Hayatım yap bence sabahEvet dün 2 tane yaptim silik cikti sonradan vakit gectikce belirginlesti. 1 tane de bugun yaptim daha koyu cikti bi tık
Merhaba yaptiniz mi testi? Umarim olumlu sonuc vermistirVar elimde sabah ilk idarla yapıyım dedim ilk bebeğin mi senin
merhavs evet canım sabah yaptım bariz negatif ama hala regl olmadım yarın 9 günMerhaba yaptiniz mi testi? Umarim olumlu sonuc vermistir
Sen verdin mi kan umarım sende vardır inşallahMerhaba yaptiniz mi testi? Umarim olumlu sonuc vermistir
İstersen duphastona basla. Adetin gecikiyosa söktürür, hamileysen bebegi saglamlastirir. Bana da onu onermislerdi. Ben bi tane daha test yaptim pozitif cikti bugun ama hala silik oldugu icin hcg'nin yeterince artmadigini dusunup kan testine gitmedim. 18ini bekliyorum adetimi 1 gun gecsin hic olmazsa diye.merhavs evet canım sabah yaptım bariz negatif ama hala regl olmadım yarın 9 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?