Belirtilerim hamilelik mi sizce?

meddii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
64
11
3
26
Oncelikle 3 tane test yaptım pozitif cikti hafif silik de olsa (gittikce koyulasiyor) adetime bi kac gun var döngümü kaybettigim icin hesaplayamıyorum. Goguslerde buyume ve hassasiyet, kasiklarda baskı hissi, asiri derecede gaz, tansiyonum surekli dusuyor, yüzümde degisiklik var baska birine benziyorum sanki bunu kayinvalidem de soyledi mesela sık idrara çıkma var, sicak basıyor, uykum geliyor, doymuyorum ve daha bir kaç şey.

Gordunuz mu testleri? Daha adetime bi kac gun var dedigim gibi döngüm evlendigimden beri her ay degistigi icin tam bilmiyorum
Evet gördüm bariz belli bence gidip yarın test verin kimyasalsa bile bilincinde olursunuz bende kimyasal geçirdim

Gordunuz mu testleri? Daha adetime bi kac gun var dedigim gibi döngüm evlendigimden beri her ay degistigi icin tam bilmiyorum
Sen bunda bişey görebiliyormusun yarın 8 gün oldu gecikeli böyle çıktı

Eklentiler

• 2F485FA3-D854-4E38-B615-280D3E7ACD77.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 31
Kimyasal olsam belli olur mu ki kanda hemen? Hic bilgim yok bu konuda korkuyorum

Kimyasal olsam belli olur mu ki kanda hemen? Hic bilgim yok bu konuda korkuyorum
Kimyasal 100 altı veya 1000 altı değer adet gecikmesinden önce yakalanan erken gebelikte yakalanıyor ilk kanı veriyorsun değer az çıkınca tekrar istiyor sonrasında az yükselme oluyor o sırada anlaşılıyor zaten 3 kanda da artık değer düşmeye ve regli oluyorsun yani adet gecikmesi bile 2 3 gün oluyor

Yok bariz tek cizgi maalesef. Gecen ay ben de 45 gun sonra regl oldum hamilelik belirtileri falan da vardi halbuki..baska markalar da deneyin yinede
Ben oğluma 5 gün varken öğrendim 68 değerle sonra yükseldi iyi bi şekilde bi daha istemediler kimyasal gebeliğim de korunuyordum o yüzden ciddiye almıyordum dikkat etmiyordum günlerime evde test yaptım çok silik bi çizgi vardı sabah ilk idrarla yaptım koyulaşmıştk kan verdim az çıktı sonra istenilen kadar iki katı yükselmedi doktor bidaha verelim 2 gün sonra dedi ama artık düşmeye başlamıştı regl oldum

O zaman kan testi icin bi kac gun daha mı bekleyeyim? Yapay zekaya hesaplatiyorum bugun veya yarin bile test yaptirabilirsin diyo.
Evet ilk bebegim olucak kismet olursa
Ben de yarin 1 tane daha test yapicam kocama soylemedm henuz kimyasal veya dış gebelik olur diye tam emin olmadan soylemek istemedim korkuyorum

Yine söyleme ama bence sabah kan ver eminim 300 falan çıkar bugün yapmış olduğun test varmı

merhavs evet canım sabah yaptım bariz negatif ama hala regl olmadım yarın 9 gün
İstersen duphastona basla. Adetin gecikiyosa söktürür, hamileysen bebegi saglamlastirir. Bana da onu onermislerdi. Ben bi tane daha test yaptim pozitif cikti bugun ama hala silik oldugu icin hcg'nin yeterince artmadigini dusunup kan testine gitmedim. 18ini bekliyorum adetimi 1 gun gecsin hic olmazsa diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…