Merhaba arkadaşlar
Umarım sizlere faydalı olur yazım...
Özel detaylara girmek istemiyorum her çift gibi eşimle birliktelikleriniz oluyodu ve sık sık korumasız şekilde ama hiç ne ayaklarımı diktim hamile kalmak için nede herhangi bir şey uygulamadım nasip dedim çünkü inanın cani gönülden istesemde yeniden anne olmayı maddi anlamda zor bu devirde ne kadar Rabbim rızkını versede zor kim ne derse desin bu konuda!!!
Gelelim yaşadıklarıma,
Geçen ay benim reglm 5 gün geçti test yaptım 4. Gün negatifti çok silik hayalet bir çizgi vardı ama...
5. Gün sabah ilk idrarla yine yaptım yine kırmızı ve silik çok çok ince anca ışıkta görülebilen hayalet çizgi vardı neyse gittim sağlık ocağında kan verdim ertesi aldım sonucu negatifti...
Zaten eve gelir gelmez sağlık ocağından regl olmuştum biraz buruk hüzünlü olsada kafam rahatlamıştı en azından bir netliğe kavuşmuştum...
Regl bittikten sonra yumurtlama dönemimi pc takvim uygulamasından takip ederim hep ama bile isteye denk getirmedim tam yumurtlamadan 1 gün önce birlikte olduk eşimle ama geçen ay ve bu ay bir çok kez birliktelik söz konusu hangisi dölllendi ne zaman oldu bilemiyorım ben belirtilerime geçeyim bu arada regl döngüm 2 ay öncesine kadar 28 günde birdi geçen ay 36 kadar değişti
// Bu ay tuaf şeyler yaşadım...
Tıpkı oğlumda yaşadığım belirtilere benzerlerdi ama konduramadım hamileyim diye çünkü dediğim gibi kalabilmek için öyle takip ayakları dikme ovülasyon testleri vs hiçbişi yapmadım sadece korunmuyorduk ama hemen duşa giren biri olduğum için hiç beklemiyodum ki bugün test yaptım pozitif çıktı arkadaşlar reglm 3 gün gecikti bugün ve 36 gün geçti battan... dosyaya ekliycem testin resmini sizde görüşlerinizi yazabilirsiniz
Tuaftı ara ara kasık ve alt karnımda ağrılar oldu yumurtlamadan sonra bu ay bende yumurtlamadan kaynaklanıyo sandım ama geçmek bilmedi ara ara her gün yokladı ve sn dk lık bir olay ani hareketlerimde özellikle geceleri çok yokladı bu ağrılar beni ve geceleri anlam veremediğim uykusuzluk aksine sabahlarıda yataktan çıkmak istememe bir uyuşukluk miskinlik isteksizlik herşeye sigara kullanan ben içmek istemiyorum ve içmiyorum hamdolsun ki
Ara ara kasık batması ama bu kasık ağrısı dediğim sadece sağ tarafta veya sadece sol tarafta değil kızlar ilk evladımda da öyle olmamıştı kompile alt karın kasık bölgem ağrıyo benim...
Ağız kuruluğu ve sık sık su içme isteği uykudan uyandıran su içme isteği bile yaşadım yani şaka gibi zaten normalde de su kurbağasıyımdır evde damacanayı ben bitirim
Ama bu ara çok fazla içme isteği uykudan uyandırıcak şekilde hemde...
Göğüslerim küçüktür benim normalde ama damarlandı ve şiştiler sertleştiler uçları çok sızlıyo iç çamaşırım deyince bile acıyo öyle söylim...
Birde saçma gelebilir ama kirpiklerim hep gözümü kaşındırdı bu ay ve birbirine dolandı hep huylandım hep gözlerimden kirpiklerimden ki hergün yüzümü yıkarım ilginçti
Ve en önemlisi hissiyatti kızlar hissettim bu ay dedim var bende bişiler ama adını koyamadım işte
Şimdilik bu kadar eğer farklı bir belirti daha yaşarsam mutlaka eklerim ilk oğlumda çok miğde bulantısı ve kusmalar yaşadım 5 ay mutfağa giremedim eşim bile pis kokardı bana inşallah bu hamileliğimde yaşamam
Son olarak kızlar ne olur bana dua edin bir kızım olsun çok istiyorum Rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah
Çok uzun oldu yazım hakkınızı helal edin resmi ekliyorum (Testin markasıda orda görünüyor) görüşlerinizi belirtebilirsiniz