Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam benim de 4 Şubat, hafif karın ağrısının dışında pek bir belirti yok, bat 4-5 mart hayırlısı bakalım bekliyorum ben de. 3.ayımızCanlar . Benim son adet tarihim 5 Şubat . Fakat şu aralar kasıklarımda arada bir kanat çırpması gibi hareketlenme ve bugünde pembemsi akıntı oldu bu normalmi ? Sizde yazın konuşalım sohbet olsun canlar
Aşağı yukarı aynıyız canım bekleyelim bakalım neler olacakSelam benim de 4 Şubat, hafif karın ağrısının dışında pek bir belirti yok, bat 4-5 mart hayırlısı bakalım bekliyorum ben de. 3.ayımız
Bu ay yumurtlama günlerini mi değerlendirdiniz hangi günlerdi sizin. Ben geçen aylarda ovülasyon testi yapmadım. Şu telefon uygulamaları var ya oradan takip ettim tutmadı iki ay. Bu ay ilk defa ovülasyon testi yaptım. pik olduğu gün, uygulamanın gösterdiği günden iki gün önce gösteriyordu.Aşağı yukarı aynıyız canım bekleyelim bakalım neler olacak
Yani uygulama yanılmıştıBu ay yumurtlama günlerini mi değerlendirdiniz hangi günlerdi sizin. Ben geçen aylarda ovülasyon testi yapmadım. Şu telefon uygulamaları var ya oradan takip ettim tutmadı iki ay. Bu ay ilk defa ovülasyon testi yaptım. pik olduğu gün, uygulamanın gösterdiği günden iki gün önce gösteriyordu.
Daha önce ben ovulasyon testi takibi ile hamıle kalmıştımBu ay yumurtlama günlerini mi değerlendirdiniz hangi günlerdi sizin. Ben geçen aylarda ovülasyon testi yapmadım. Şu telefon uygulamaları var ya oradan takip ettim tutmadı iki ay. Bu ay ilk defa ovülasyon testi yaptım. pik olduğu gün, uygulamanın gösterdiği günden iki gün önce gösteriyordu.
Darısı bana inşallahDaha önce ben ovulasyon testi takibi ile hamıle kalmıştım
Daha önce ben ovulasyon testi takibi ile hamıle kalmıştım
Evet bende 8 aydır uygulamadan bakıyordum. Benimde uygulamanın gösterdiği tarihten 3 gün sonraydı.Bu ay ovü testi denedim. Umutlandım tekrarBu ay yumurtlama günlerini mi değerlendirdiniz hangi günlerdi sizin. Ben geçen aylarda ovülasyon testi yapmadım. Şu telefon uygulamaları var ya oradan takip ettim tutmadı iki ay. Bu ay ilk defa ovülasyon testi yaptım. pik olduğu gün, uygulamanın gösterdiği günden iki gün önce gösteriyordu.
Evet bende 8 aydır uygulamadan bakıyordum. Benimde uygulamanın gösterdiği tarihten 3 gün sonraydı.Bu ay ovü testi denedim. Umutlandım tekrarya nasip tutucak bu ay
![]()
Benimde 4 günüm varİnşallah bu ay hayırlı haberler alırız benimde bata 8 gün kaldı merakla bekliyorum![]()
Benimde üç gün öncesini gösteriyordu 8 aydır o uygulamaya göre denedim olmadı ovulasyon testini denedim ve günü buldum inşallah tutunurBu ay yumurtlama günlerini mi değerlendirdiniz hangi günlerdi sizin. Ben geçen aylarda ovülasyon testi yapmadım. Şu telefon uygulamaları var ya oradan takip ettim tutmadı iki ay. Bu ay ilk defa ovülasyon testi yaptım. pik olduğu gün, uygulamanın gösterdiği günden iki gün önce gösteriyordu.
Kasıklarımda çok fazla batma var özellikle sol kasığım gaz çok fazla onu farkettim ve birde ellerim ayaklarım çok üşüyor evim sıcak olmasına rağmen üstüne birde halsizlik var sanki bıkmış gibi bir tavır var üstümdeBenimde 4 günüm varhayırlı haberler alıcaz inşallah
belirtileriniz var mı acaba?
Sizde belirti var mıBenimde 4 günüm varhayırlı haberler alıcaz inşallah
belirtileriniz var mı acaba?
Bugün hafif bi göğüs ağrım başladı kasıklarımda ara ara ağrı oluyor birde belimde kuyruk sokumuna doğru bi ağrı var. Akıntım oluyor bir de ara ara. Ama bunlar regli ağrısı mı yoksa hamilelikten mi bilemiyorumSizde belirti var mı![]()
Ay hamilesiiinMerhabalar benimde adetim 4 gün gecikti erken gebelik testi yaptım silik çizgiler çıktı sizce hamilemiyimEki Görüntüle 3548235 Eki Görüntüle 3548236
Hayırlı olsun darısı bizlereMerhabalar benimde adetim 4 gün gecikti erken gebelik testi yaptım silik çizgiler çıktı sizce hamilemiyimEki Görüntüle 3548235 Eki Görüntüle 3548236
Kaset testte bir şey çıkmadı ama daha erken olduğundan çıkmayabilir miAy hamilesiiin![]()
Var bence canım testin markası neydiMerhabalar benimde adetim 4 gün gecikti erken gebelik testi yaptım silik çizgiler çıktı sizce hamilemiyimEki Görüntüle 3548235 Eki Görüntüle 3548236