• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtileri birlikte konuşalım canlar .

merveciks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2018
189
111
103
31
Canlar . Benim son adet tarihim 5 Şubat . Fakat şu aralar kasıklarımda arada bir kanat çırpması gibi hareketlenme ve bugünde pembemsi akıntı oldu bu normalmi ? Sizde yazın konuşalım sohbet olsun canlar

Canlar . Benim son adet tarihim 5 Şubat . Fakat şu aralar kasıklarımda arada bir kanat çırpması gibi hareketlenme ve bugünde pembemsi akıntı oldu bu normalmi ? Sizde yazın konuşalım sohbet olsun canlar
Selam benim de 4 Şubat, hafif karın ağrısının dışında pek bir belirti yok, bat 4-5 mart hayırlısı bakalım bekliyorum ben de. 3.ayımız

Aşağı yukarı aynıyız canım bekleyelim bakalım neler olacak
Bu ay yumurtlama günlerini mi değerlendirdiniz hangi günlerdi sizin. Ben geçen aylarda ovülasyon testi yapmadım. Şu telefon uygulamaları var ya oradan takip ettim tutmadı iki ay. Bu ay ilk defa ovülasyon testi yaptım. pik olduğu gün, uygulamanın gösterdiği günden iki gün önce gösteriyordu.

Bu ay yumurtlama günlerini mi değerlendirdiniz hangi günlerdi sizin. Ben geçen aylarda ovülasyon testi yapmadım. Şu telefon uygulamaları var ya oradan takip ettim tutmadı iki ay. Bu ay ilk defa ovülasyon testi yaptım. pik olduğu gün, uygulamanın gösterdiği günden iki gün önce gösteriyordu.
Yani uygulama yanılmıştı

Daha önce ben ovulasyon testi takibi ile hamıle kalmıştım

Evet bende 8 aydır uygulamadan bakıyordum. Benimde uygulamanın gösterdiği tarihten 3 gün sonraydı.Bu ay ovü testi denedim. Umutlandım tekrar 😊 ya nasip tutucak bu ay 😊

İnşallah bu ay hayırlı haberler alırız benimde bata 8 gün kaldı merakla bekliyorum 🌸
Evet bende 8 aydır uygulamadan bakıyordum. Benimde uygulamanın gösterdiği tarihten 3 gün sonraydı.Bu ay ovü testi denedim. Umutlandım tekrar 😊 ya nasip tutucak bu ay 😊

Benimde üç gün öncesini gösteriyordu 8 aydır o uygulamaya göre denedim olmadı ovulasyon testini denedim ve günü buldum inşallah tutunur 🌸🌸

Benimde 4 günüm var 😊 hayırlı haberler alıcaz inşallah 🌸 belirtileriniz var mı acaba?
Kasıklarımda çok fazla batma var özellikle sol kasığım gaz çok fazla onu farkettim ve birde ellerim ayaklarım çok üşüyor evim sıcak olmasına rağmen üstüne birde halsizlik var sanki bıkmış gibi bir tavır var üstümde 🌸 sizin peki

Merhabalar benimde adetim 4 gün gecikti erken gebelik testi yaptım silik çizgiler çıktı sizce hamilemiyim
IMG_5527.jpeg
IMG_5500.jpeg

Sizde belirti var mı ❤️
Bugün hafif bi göğüs ağrım başladı kasıklarımda ara ara ağrı oluyor birde belimde kuyruk sokumuna doğru bi ağrı var. Akıntım oluyor bir de ara ara. Ama bunlar regli ağrısı mı yoksa hamilelikten mi bilemiyorum

Back