• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

belirtilere göre cinsiyet tahmini

Dross

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
392
428
53
selamlar herkese

Ben bugün itibariyle 12 haftalık hamileyim. Allah nasip ederse 27 Aralık gözüküyor doğum.

Ben genel olarak da hep meraklı biriyimdir.
Ilk hamileliğim. Allah hayırlısını versin diyorum ve içten içe merak ediyorum çocuğumun cinsiyetini

12. haftaya kadar nadiren bulantılar oldu, özellikle 20lik dişlerimi fırçalamaya çalışırken. 1 2 kez kusacak gibi oldum ama 5dkya kadar geçti.
Et süt ürünü zaten çok sevmem. Şimdi daha da tatsız geliyor.
Balık çok severdim ama ondan tiksindim. Hiç düşünmek bile istemiyorum.
Istahim yerinde 4 kilo aldım.
Özellikle tatlı tuzlu ekşi canım çekmiyor ama eksiye biraz içim gidiyor sanki.
Göğüslerim koyulaşmadı, gobegimde cizgi oluşmadı. Normalde beyaz tenliyim ve siyah güçlü kıllarım var.
Vucut sıcaklığım başlangıçta çok yüksekti şimdilerde biraz daha iyi ama yine de yüksek.
5 6. haftalarda hafif kahverengi yerleşme kanaması oldu.
6. haftadan beri popo ve baldırlarımdan kilo aldım.
Ekstradan kıllanma olmadı.

Bir de ben erkeksi hareketli bi çocuktum. O yüzden benim hep oğlum olur gibi geliyordu. Nazlı ağlak bi kızla uğraşamam küser vs diyorsun ama çocukluk işte :) şimdi sanki içimden biraz daha kız olsa düşüncesi geçiyor. Rabbim hayırlısını versin.

Bulantı konusu annemde de ablamda da azmış. Ablamın bi kızı bi oğlu var ama çok açıklayıcı ayırt edici belirti söylemedi.

Sizler ne dersiniz hanımlar..

Randevum yarın. Yurt dışındayım. Türkiye cinsiyet söylemede çok hızlıymış. Burda büyük ihtimal söylemez, çok kalender de bi doktor diye umutlu değilim yarın ödenebileceğime. Yorumlarınızı beklerim.
Sevgiler

Merhaba tatlım, bu belirtileri düşünüp cinsiyet tahmini yapmak artık boş geliyor.
Tecrübeli bir doktora gidiyorum. 17. Haftada erkek dedi, 21. Haftada kızmış dedi. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu belirtilere hiç inanmam bende.
Sizin içinizden kalbinizden geçen nedir :)
Elinizi karnınıza koyduüunuzda, yada ultrasonda görünce ağırlık ne hissediyosunuz?
Belirtilere değil ama anne iç güdüsüne inanırım ben sadece 😍
Ben daha önce 3 gebeliğimde (2sikayıp)
Hep oğlan hissettim ilk anlardan beri mesela hiç kız hissetmedim benim kızım olmaz heralde dedim hatta. Şimdi ilk kez bu gebeliğimde kız hissediyorum. Ama benim için sağlık en önemlisi cinsiyeti doğuma kadar öğrenmesem de olur 🙈 yeterki sağlıkla doğsun. Sizde içnizdeki sese hisse kulak verin

yorumlariniz için teşekkür ederim

bugün çok net gördük iki ayrı acıdan

erkekmiş :)

sonradan okuyanlara fikir verir belki... ;)

yorumlariniz için teşekkür ederim

bugün çok net gördük iki ayrı acıdan

erkekmiş :)

sonradan okuyanlara fikir verir belki... ;)

Benim de 12+1. Doktora 13+1de gidicem.
Belirtilerim ilac kullanmazsam kesin gun sonunda kusuyorum. Her kokuyu aliyorum. Bel agrim var. Gogus ucum koyulasti sanki. Cizgi falan oluşmadi karnimda.
Kiz istiyorum ılkini ama erkekmis gibo hissetmeye basladim epeydir.
Bakalim insallah bana da haftaya soyler🙏😍

selamlar herkese

Ben bugün itibariyle 12 haftalık hamileyim. Allah nasip ederse 27 Aralık gözüküyor doğum.

Ben genel olarak da hep meraklı biriyimdir.
Ilk hamileliğim. Allah hayırlısını versin diyorum ve içten içe merak ediyorum çocuğumun cinsiyetini

12. haftaya kadar nadiren bulantılar oldu, özellikle 20lik dişlerimi fırçalamaya çalışırken. 1 2 kez kusacak gibi oldum ama 5dkya kadar geçti.
Et süt ürünü zaten çok sevmem. Şimdi daha da tatsız geliyor.
Balık çok severdim ama ondan tiksindim. Hiç düşünmek bile istemiyorum.
Istahim yerinde 4 kilo aldım.
Özellikle tatlı tuzlu ekşi canım çekmiyor ama eksiye biraz içim gidiyor sanki.
Göğüslerim koyulaşmadı, gobegimde cizgi oluşmadı. Normalde beyaz tenliyim ve siyah güçlü kıllarım var.
Vucut sıcaklığım başlangıçta çok yüksekti şimdilerde biraz daha iyi ama yine de yüksek.
5 6. haftalarda hafif kahverengi yerleşme kanaması oldu.
6. haftadan beri popo ve baldırlarımdan kilo aldım.
Ekstradan kıllanma olmadı.

Bir de ben erkeksi hareketli bi çocuktum. O yüzden benim hep oğlum olur gibi geliyordu. Nazlı ağlak bi kızla uğraşamam küser vs diyorsun ama çocukluk işte :) şimdi sanki içimden biraz daha kız olsa düşüncesi geçiyor. Rabbim hayırlısını versin.

Bulantı konusu annemde de ablamda da azmış. Ablamın bi kızı bi oğlu var ama çok açıklayıcı ayırt edici belirti söylemedi.

Sizler ne dersiniz hanımlar..

Randevum yarın. Yurt dışındayım. Türkiye cinsiyet söylemede çok hızlıymış. Burda büyük ihtimal söylemez, çok kalender de bi doktor diye umutlu değilim yarın ödenebileceğime. Yorumlarınızı beklerim.
Sevgiler
Öncelikle hayirli olsun saglikla alirsiniz kucaginiza InsAllah.. nerde yurt disindasiniz ? Bende 13 haftalik hamileyim ama henüz belli degil cinsiyetimiz .. banada erkek gibi geliyor ama bakalim hayirlisi ..
Benim canim hic bisey istemiyor asiri mide bulantisi cekiyorum

Öncelikle hayirli olsun saglikla alirsiniz kucaginiza InsAllah.. nerde yurt disindasiniz ? Bende 13 haftalik hamileyim ama henüz belli degil cinsiyetimiz .. banada erkek gibi geliyor ama bakalim hayirlisi ..
Benim canim hic bisey istemiyor asiri mide bulantisi cekiyorum

teşekkür ederim amin hepimiz inşallah
Ben uzak doğuda bi ülkedeyim.
benim de içten içe erkek hissi vardı açıkçası
benim de canım bir şey çok istemiyor. eski tadını alamıyorum nutelladan bile. et süt ürünleri zaten sevmezdim daha da tatsız geliyor. anca patates kısır pizza vs çok sevdiğim şeyler hoşuma gidiyo.
ama mide bulantim annem ve ablamdaki gibi az. hiç kusmadım bi 4 5 kez kusacak gibi oldum sadece.
sizin için de hayırlısı olsun

Benim de 12+1. Doktora 13+1de gidicem.
Belirtilerim ilac kullanmazsam kesin gun sonunda kusuyorum. Her kokuyu aliyorum. Bel agrim var. Gogus ucum koyulasti sanki. Cizgi falan oluşmadi karnimda.
Kiz istiyorum ılkini ama erkekmis gibo hissetmeye basladim epeydir.
Bakalim insallah bana da haftaya soyler🙏😍
koku hassasiyeti bende de var.
Ben soğan kokusu severim kavrulmuş soğan kokusu, dogradiktan sonra elimde olusan kokuyu. ama hamilelokten sonra bunlar da rahatsiz etmeye başladı. parfümler deterjanlar pismis yemekler vs hep rahatsız etti ve hala da ediyo 13.haftada.

belimin alt kisminda ağrı var zaman zaman ama aşırı değil.
benim de içime erkek hissi geliyordu
en hayırlısı olsun hakkımızda

Back