Belirtilerde azalma endiseliyim :(

Canımbenim yaRabbim saglıcakla sıhatle kucagına almayı nasip etsin..kac haftalıksın peki nasıl gidiyor :)

amin canım 16. haftam bitti 17. haftaya giriyoruz :) çok şükür herşey yolunda mide bulantıları dışında sabırsızlıkla tekmelerini hissetmeyi bekliyorum :) 20. haftadan sonra hissedecekmişim :)

amin canım 16. haftam bitti 17. haftaya giriyoruz :) çok şükür herşey yolunda mide bulantıları dışında sabırsızlıkla tekmelerini hissetmeyi bekliyorum :) 20. haftadan sonra hissedecekmişim :)
cok az kamıs ne guzel benim daha cok var:)ama icimizde bile hissetmek guzel..bi yerde daha merak edip sordum canım..z.yaglı biber dolması yedim ama biraz ici gecmisti 1haftadır duruyodu sence etkilermi bebisi

cok az kamıs ne guzel benim daha cok var:)ama icimizde bile hissetmek guzel..bi yerde daha merak edip sordum canım..z.yaglı biber dolması yedim ama biraz ici gecmisti 1haftadır duruyodu sence etkilermi bebisi

tabiki içinde varliğini bilmek dünyanın en güzel duygusudur ama bu haftalarda çok dikkat etmen lazım ilk 3 ay riskli dönemdir dolmayi ne zaman yedin gıda zehirlenmesi yaşayabilirsin taze yemekler ye hep yeşil çaydan limon kividen uzak dur ilk dönemlerde kahve ve çikolatadan da uzak dur çiğ yumurta çiğ et bunlardan da baya uzak dur. İNŞALLAH dolmadan bir zarar gelmez...

ins canım ins..az tadı degisikti hemen 1lokma zaten,gerisini yemedim korktum simdibebeklerin 2ay kendi kanlarıyla beslendiklerini duymustum ama bilmiyorum canım endiselendim

dolmayıda 1saat once falan yedim canım ama huzursuzum

bebeğe direk gitmezde sen gıda zehirlenmesi yaşayabilirsin ilaç falan almak zorunda kalırsın belki ama az yediysen bişey olmaz belkide kafana takma pozitif ol :) bundan sonra dikkat et ama artık 2 canlısın :) sırf kendini düşünme :)

hic tahmin etmedim surekli buzdolabındaydı kuflu falan degildi yani saklama kabındaydı ama tadı eksimisti gıda zehirlenmesi olsam direk ishal veya bulantım olur dimi

Kizlar baya olmus konu acilali ama belki cevap veren olur diye yaziyorm. 7+6dayim, 5.hafta gibi bulantilarm baslamisti.
Fakat 2 3gundur cok az hatta yok gibi.
Kotuye isaret mi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…