evet canım fazla pimpiriklendim bide ilk hamilelik olunca:)bende durmustu tekrar basladı mavi mavi damarlarla :)canım benim göğüslermin sızlaması 6 haftalıkken tamamen kaybolmuştu ortadan..kalbini ferah tut :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım fazla pimpiriklendim bide ilk hamilelik olunca:)bende durmustu tekrar basladı mavi mavi damarlarla :)canım benim göğüslermin sızlaması 6 haftalıkken tamamen kaybolmuştu ortadan..kalbini ferah tut :)
senin kac bebegin var :)
Canımbenim yabu benim ikinci hamileliğim ilki ne yazikki düşük olmuştu ALLAHIM bu defa bebeğmi bana bağişlasın...
Canımbenim yaRabbim saglıcakla sıhatle kucagına almayı nasip etsin..kac haftalıksın peki nasıl gidiyor :)
cok az kamıs ne guzel benim daha cok var:)ama icimizde bile hissetmek guzel..bi yerde daha merak edip sordum canım..z.yaglı biber dolması yedim ama biraz ici gecmisti 1haftadır duruyodu sence etkilermi bebisiamin canım 16. haftam bitti 17. haftaya giriyoruz :) çok şükür herşey yolunda mide bulantıları dışında sabırsızlıkla tekmelerini hissetmeyi bekliyorum :) 20. haftadan sonra hissedecekmişim :)
cok az kamıs ne guzel benim daha cok var:)ama icimizde bile hissetmek guzel..bi yerde daha merak edip sordum canım..z.yaglı biber dolması yedim ama biraz ici gecmisti 1haftadır duruyodu sence etkilermi bebisi![]()
ins canım ins..az tadı degisikti hemen 1lokma zaten,gerisini yemedimtabiki içinde varliğini bilmek dünyanın en güzel duygusudur ama bu haftalarda çok dikkat etmen lazım ilk 3 ay riskli dönemdir dolmayi ne zaman yedin gıda zehirlenmesi yaşayabilirsintaze yemekler ye hep yeşil çaydan limon kividen uzak dur ilk dönemlerde kahve ve çikolatadan da uzak dur çiğ yumurta çiğ et bunlardan da baya uzak dur. İNŞALLAH dolmadan bir zarar gelmez...
dolmayıda 1saat once falan yedim canım ama huzursuzumins canım ins..az tadı degisikti hemen 1lokma zaten,gerisini yemedimkorktum simdi
bebeklerin 2ay kendi kanlarıyla beslendiklerini duymustum ama bilmiyorum canım endiselendim
![]()
dolmayıda 1saat once falan yedim canım ama huzursuzum![]()
hic tahmin etmedim surekli buzdolabındaydı kuflu falan degildi yani saklama kabındaydı ama tadı eksimisti gıda zehirlenmesi olsam direk ishal veya bulantım olur dimibebeğe direk gitmezde sen gıda zehirlenmesi yaşayabilirsin ilaç falan almak zorunda kalırsın belki ama az yediysen bişey olmaz belkide kafana takma pozitif ol :) bundan sonra dikkat et ama artık 2 canlısın :) sırf kendini düşünme :)
hic tahmin etmedim surekli buzdolabındaydı kuflu falan degildi yani saklama kabındaydı ama tadı eksimisti gıda zehirlenmesi olsam direk ishal veya bulantım olur dimi![]()