Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 haftalık hamileyim...7.haftaya giriyorum hatta fakat belirtilerimde azalma hatta yok gibi mesela goguslerim artık sızlamıyonormalmi dostlar
![]()
Tesekkurler canım icim rahatlıyor biraz olsun..evhamlıyım ama elimde degil sanırımcanım bende 16 haftalık hamileyım başindan beri bende senin gibiyim... 2-3 gün ara vermeden midem bulanıp sonra kesiliyor 2-3 gün sonra tekrar başlyor göğüslerimde öyle bazi günler sızlamasından acımasından duramiyorum bazi günler hiç bişey olmuyor dokunuyorum sıkıyorum hiç bişey yok o yüzden rahat ol biraz bekle yine başlıycak :)
Tesekkurler canım icim rahatlıyor biraz olsun..evhamlıyım ama elimde degil sanırım![]()
Bende mide eksimesi oluyor canım ara ara bide kasık agrım oldu ama simdi hepsi gectianlıyorum canım senı bende çok pimpirikliyim özellikle daha önceki hamileliğim düşükle sonuçlandiği için bu defasinda herşeyden korkar oldum belirtiler hergün olmuyormuş onu öğrendim. senin göğün ağrıması hariç mide bulantın kusma baş dönmesi gibi belirtilerinde varmı?
Gobegim vardı sanki biraz o bile yok simdi sisligim indi belkide diyorum gazdı gunlerdir oyleydi simdi yokkalp atısımı durdu acaba
crs gunu kontrolumuz var
![]()
kalp atısları evet baslamıs,dr.gordu...yok canım girmedik iliskiye dr musade vermedi zaten..ben evham yapıyorum evet,tekrar sol kasıgımda batmalar basladı ve akıntım koyu sarıgönlünü ferah tutmaya çalış canım sureklı negatif düşündüğün için psikolojikda olabilir o yüzden iyi şeyler düşün. kalp atışlarını duymuşmuydunuz? bu belirtilerin azalmadan önce ters bir hareket veya eşinle ilişkiye girmişmiydin?
kalp atısları evet baslamıs,dr.gordu...yok canım girmedik iliskiye dr musade vermedi zaten..ben evham yapıyorum evet,tekrar sol kasıgımda batmalar basladı ve akıntım koyu sarı![]()
peki canım biseyi daha merak ettim..karnında ilk haftalarda bi sertlik olup sonrada gectimi?bende sertlik vardı siskinlik ama simdi sanki karnım bos gibi hissediyorum..normalmi bu durumlar?tamam canım merak etme bende de ilk haftalarda kasıklarımda batmalar oldu akıntım hala koyu sarı... bebeğin seninle ve çok sağlılkı...
peki canım biseyi daha merak ettim..karnında ilk haftalarda bi sertlik olup sonrada gectimi?bende sertlik vardı siskinlik ama simdi sanki karnım bos gibi hissediyorum..normalmi bu durumlar?
demek gun gunu tutmuyor canım anladım..evhamlanmaya gerek yok gogus sızlamamdan baska sikayetimyok gibi bugunde arada bibelim sızladı cok hafifno kadar bendede suanda mide bulantım yok crs dr.kontrolumuz var umarım hersey yolundadır..tesekkurler canım rahatladım biraz :)ilk haftalarda karnım sanki 5-6 aylık hemileymiş gibi şişmişti gaz oluyor ilk haftalarda, sonra 8-9 haftalarda normale döndü 14-15 haftadan tekrar çikti bu defa gaz değil gerçekten hamile karnı :) önemli olan lekelenme ve kanamanın olmaması. belirtiler bir olup olmuyor. bende 6. haftadan itibaren mide bulantilari başlamişti 7-8 haftadeyken eşimle biyere gittik yolla çok kötüydü araba baya sarstı baya zıplattı ertesi gün mide bulantım kesildi yemek kokusundan rahatsızda olmuyorum kasık ağrımda yok hamile olmadiğim zaman nasılsam ayınıyım çok korktum bu durum 4-5 gün devam etti sonra yine başladı mide bulantilari kusmalar hala devam ediyor ama hergün değil bazi günler herşey yiyorum bazi günler kokusuna bile tahammül edemiyorum...
demek gun gunu tutmuyor canım anladım..evhamlanmaya gerek yok gogus sızlamamdan baska sikayetimyok gibi bugunde arada bibelim sızladı cok hafifno kadar bendede suanda mide bulantım yok crs dr.kontrolumuz var umarım hersey yolundadır..tesekkurler canım rahatladım biraz :)
Çarsamba canım randevum haber veririm..hayırlısı Rabbim den...meleklerimiz ona emanet..rica ederim canım sıkma canını iyi düşünki iyi olsun cumartesi haber ver
Çarsamba canım randevum haber veririm..hayırlısı Rabbim den...meleklerimiz ona emanet..
unutmamıssın canım:)evet gittim..7 haftlalık olmus..26 mm kesesi,bebiste 7.88 mm kendisinide gordum,kalp atıslarınıda ve gecen haftaya gore daha seriydi :) hersey guzel dedi..testler verdi onları yaptırcam :)canım gittinmi doktora? ne dedi?
unutmamıssın canım:)evet gittim..7 haftlalık olmus..26 mm kesesi,bebiste 7.88 mm kendisinide gordum,kalp atıslarınıda ve gecen haftaya gore daha seriydi :) hersey guzel dedi..testler verdi onları yaptırcam :)
biliyorum bunu siz de gayet iyi biliyorsunuzdur ama bu konuda en net bilgiyi hekiminiz verir.. bence içinizin rahat etmesi için bir sonraki muayene gününüzü beklemeden bu pazartesi günü hekiminize danışın... hakkınızda hayırlısı olsun.. sağlıklı günler dilerim..
senin kac bebegin var :)unutmam tabi :) MAŞALLAH çok sevindim canım artık evhamlanmak yok bebeğini kucağina alacağin günleri düşün :)