Çok teşekkür ederimTebrik ederiim, hamile gibi görünüyorsunuz hemen test verip netleştirin
Teşekkür ederim şuan ultrasyon değil de daha çok emin olmak için gitmek isterimhanilesiniz teste göre. idrar testinde çıktıysa kanda hayli hayli çıkar. ama henüz göremezsiniz büyük ihtimalle. 5-6.haftalarda ultrasonda görülür
Sanırım değilimHamilesiniz bence de, haber verin
Biz son 1 aya yakındır gün aşırı ilişki yaşıyoruz şuan reglime 5 gün falan varDöngünüzün kaçıncı günündeydiniz
Takvime baktığımda 22. Günü olarak görünüyorDöngünüzün kaçıncı günündeydiniz
Bence adet gecikmenizi bekleyin . Umut vermek istemem ama sonradan pozitife dönen kişiler oldu henüz erkenmiş sizin için de. Zamana bırakmak gerek maalesefBiz son 1 aya yakındır gün aşırı ilişki yaşıyoruz şuan reglime 5 gün falan var
Regl gecikmesini bekleyin umarım vardır günaşırı ilişki varmış çünküSanırım değilim
Merhaba o gün testte çıkmamıştı ama hamileymişimHamilesiniz bence de, haber verin
Yaa ne güzel erken test vermişsiniz o yüzden bence. Belirtileriniz ne zaman başladı ve nelerdi acaba bizimle paylaşır mısınızMerhaba o gün testte çıkmamıştı ama hamileymişim
Belirtiler son 2 haftadır var mide bulantısı çok yaşıyorum koku hassasiyeti oluyor ve sık idrara çıkmam var şuan için onun harici başka bir belirtim yokYaa ne güzel erken test vermişsiniz o yüzden bence. Belirtileriniz ne zaman başladı ve nelerdi acaba bizimle paylaşır mısınız
Akıntı ve göğüs ağrısı olmadı mı hiçBelirtiler son 2 haftadır var mide bulantısı çok yaşıyorum koku hassasiyeti oluyor ve sık idrara çıkmam var şuan için onun harici başka bir belirtim yok
Aa evet akıntı bir tık var ama göğüs ağrısı hayır yok akıntı da çok fazla değil zatenAkıntı ve göğüs ağrısı olmadı mı hiç
Anladım canım hayırlısı olsunAa evet akıntı bir tık var ama göğüs ağrısı hayır yok akıntı da çok fazla değil zaten