Gebeliğe Hazırlık Belirtiler???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regle 1 gün kalamı başınız döndü o zaman daha erken
Reglm kacgunde geliyor tam bilmiyorum 17ile 20 tarhleri arası gecen ay 17siydi hicbir fikrim yok ama ilk bas donmesi yasadm ilk cocugmda da oyle sabah kalkınca fark ediyosun zatn farklı bas donmesi oldgunu

reglime 6 gün var ama hiçbir şekilde belirtim yok. Belirtisiz hamile olduğunu öğrenen varmı? Ya da belirti için erkenmi? Sizler belirti olarak neler yaşadınız?
Yumurtlamanın 7nci gününde yerleşme kanamam ve kasıklarımda batmalar oldu onun dışında söylenen hiç bi belirtiyi yaşamadım. Hatta adet günümde dayanılmaz adet sancısı çektim. Yerleşme kanamasının üzerine bi üstüne görme yaşadım. Bence belirtiler kişiden kişiye değişebiliyor. Hatta çok düşünmekten psikolojik belirtiler ortaya çıkabiliyor. Hamile kalmadan önceki aylarda duyduğum her belirtiyi yaşadım resmen. Mide bulantısı baş dönmesi iştah artışı göğüslerde sızlama hatta göbek çizgisinin koyulaşması. Hamile kaldığım ayda hiç biri olmadı en azından adet öncesi. Ama artık kendi belirtilerimi biliyorum sonraki hamileliklerimde ayırt edebilirim.

Sanırım kişiden kişiye değişiyor işte :) benim adetime daha 7 gün vardı öğrenmiştim :) normal 4 liralık olan testlerde yani şüphen varsa gidip yap test bence hormon salgılanmaya başlar çünkü döllenme sırasında öylede hemen cıkar hem erken öğrendiğinde daha iyi tutunması için bence önlem alıyosun doktor ilaç filan veriyor sen bilirsin yinede ama belirti dersen arama ben öğrendiğimden 1 ay sonra belirti oldu oda tek uyku başka birşey değil :)

Back