Gebeliğe Hazırlık Belirtiler???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk hamileliğimde de bunda da belirti yaşamadım. Ikisini de 5 haftalıkken öğrendim. 7.haftadan sonra mide bulantılarım başladı zaten

reglime 6 gün var ama hiçbir şekilde belirtim yok. Belirtisiz hamile olduğunu öğrenen varmı? Ya da belirti için erkenmi? Sizler belirti olarak neler yaşadınız?
Canım suan benım de adetım ıkı gun gecıktı ama hıcbı belırtı yok test te yapmadım .. yanı belırtıler kısıden kısıye degısebılıyor .

Canım suan benım de adetım ıkı gun gecıktı ama hıcbı belırtı yok test te yapmadım .. yanı belırtıler kısıden kısıye degısebılıyor .
Kime sorsam belirtileri sıralıyor bir tanesini bile yaşamadım.gerçi regl belirtim de yok o insanı şüphelendiriyor

Kime sorsam belirtileri sıralıyor bir tanesini bile yaşamadım.gerçi regl belirtim de yok o insanı şüphelendiriyor

Hamile kalmiş olman icin bile regl belirtisi yasaman gerekiyor diye biliyorum. Cunku doktorlar diyorki agri olmasi regl sancisi cekmek iyiye isaret o ay yumurtladiginizi gosterir...

Ama cekmiyorsaniz o ay yumurtlama olmadigi anlamina gelir.

Bende hamile kaldigim ay regl sancisi yasadim ondan ihtimal vermemistim

Cnm bende bugun yaptm test pozitif bat bu araydi birgun once sabah otururken basım donmustu belim agridi bugun mesela baskada yok :) ama cok ustune gitme pskolojikde yasarsin ben bir ay once yasadım cnku :)) hayırlısı olsun insallah

Hamile kalmiş olman icin bile regl belirtisi yasaman gerekiyor diye biliyorum. Cunku doktorlar diyorki agri olmasi regl sancisi cekmek iyiye isaret o ay yumurtladiginizi gosterir...

Ama cekmiyorsaniz o ay yumurtlama olmadigi anlamina gelir.

Bende hamile kaldigim ay regl sancisi yasadim ondan ihtimal vermemistim
Bu dediğiniz ağrı hangi dönem için yumurtlamamı yoksa hemen regl öncesi mi

Cnm bende bugun yaptm test pozitif bat bu araydi birgun once sabah otururken basım donmustu belim agridi bugun mesela baskada yok :) ama cok ustune gitme pskolojikde yasarsin ben bir ay once yasadım cnku :)) hayırlısı olsun insallah
Regle 1 gün kalamı başınız döndü o zaman daha erken

Regl sancısı yaşadınızmı yada ona benzer

Back