Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canim insallah tam 5senedir bekliyorum cok zor gercektenOlabilir de olmayabilir de :) inşallah vardır hakkınızda hayırlısı
Benımde 4gun gectı ışıskıden hafıf gogus hassasıetı bel kasık agrısı var ama psıkolojık oldu heralde artık yaMerhaba arkadaslar adetime tam 1 hafta var ve yunurtlama günden sonra hep böyle bir adet sancisi gibi agrim oluyor ve su son 2 gündür merdiven cikarken nefes nefese kaliyorum acaba böyle olup hamile oldugunu ögrenen varmi
Sanirim bendede canim ya her bir kücük seyde acaba mi diyorum cok zor beklemek senin adet günün nezamanBenımde 4gun gectı ışıskıden hafıf gogus hassasıetı bel kasık agrısı var ama psıkolojık oldu heralde artık ya
Balla adet gunum 7 10 gun en cok cnm yumurtlamadan dort gun gectı ama bugun jeş kıvanlı yogun akıntı geldı senın kac gun gectıSanirim bendede canim ya her bir kücük seyde acaba mi diyorum cok zor beklemek senin adet günün nezaman
Baska bir belirtin olmusmuydu canim yokda sadece adet olacakmissin gibi mi olduBenim de her an adet olacak isim gibi san cim olmuştu hamile kaldığım ay
Daha gecmedi canim 6gün var hala adet agrilarina devam 10gündür agrilarim var yoksa adet olmadan 1 kac gün önce baslardiBalla adet gunum 7 10 gun en cok cnm yumurtlamadan dort gun gectı ama bugun jeş kıvanlı yogun akıntı geldı senın kac gun gectı
Daha gecmedi canim 6gün var hala adet agrilarina devam 10gündür agrilarim var yoksa adet olmadan 1 kac gün önce baslardi
Canim herkese gore bu belirtiler değişir, benim yaşadığımı sen yasamanzsin, senin yaşadığını bir başkası, başkalarının belirtilerini kendinde çok aramaBaska bir belirtin olmusmuydu canim yokda sadece adet olacakmissin gibi mi oldu
Varsada cikmaz diye korkuyorum söyle 1-2 gün daha bekleyeyimErken gebelık testo yapsana ben paQr gunu yapcam bende de bısıler var da belırtı erken oldugu ocın takmıyorum
Haklisin canim orasi öyle 1-2 gün daha bekleyim test yapicam insallah hayirlisiCanim herkese gore bu belirtiler değişir, benim yaşadığımı sen yasamanzsin, senin yaşadığını bir başkası, başkalarının belirtilerini kendinde çok arama
Inşallah kesin sonucu kan tahliluyle ogrenirsin
Bu konuda hic bir fikrim yok cnmMerhabaaa :) yumurtlama dönemi dışında hamile kalınabiliyor muu adetin bittiği gün mesela
İnşallah bebis vardır canm haber verirsnAdetime son 5gün cok heycanliyim umarim güzel haber alirim
Insallah canim haber verecegimİnşallah bebis vardır canm haber verirsn
Suan adet sancim gitti bakalim hayirlisi insallah cnm siz suan hamilemisoniz test yaptinizmiHer an adet olacakmışım gibi en az yarım saatte bir ağrı giriyordu ve acayip akıntım arttı. Inşallah gebesinizdir sizde.