• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtiler

rabiasel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
568
301
103
33
Merhaba arkadaslar adetime tam 1 hafta var ve yunurtlama günden sonra hep böyle bir adet sancisi gibi agrim oluyor ve su son 2 gündür merdiven cikarken nefes nefese kaliyorum acaba böyle olup hamile oldugunu ögrenen varmi

Merhaba arkadaslar adetime tam 1 hafta var ve yunurtlama günden sonra hep böyle bir adet sancisi gibi agrim oluyor ve su son 2 gündür merdiven cikarken nefes nefese kaliyorum acaba böyle olup hamile oldugunu ögrenen varmi
Benımde 4gun gectı ışıskıden hafıf gogus hassasıetı bel kasık agrısı var ama psıkolojık oldu heralde artık ya

Benim de her an adet olacak isim gibi san cim olmuştu hamile kaldığım ay

Sanirim bendede canim ya her bir kücük seyde acaba mi diyorum cok zor beklemek senin adet günün nezaman
Balla adet gunum 7 10 gun en cok cnm yumurtlamadan dort gun gectı ama bugun jeş kıvanlı yogun akıntı geldı senın kac gun gectı

Balla adet gunum 7 10 gun en cok cnm yumurtlamadan dort gun gectı ama bugun jeş kıvanlı yogun akıntı geldı senın kac gun gectı
Daha gecmedi canim 6gün var hala adet agrilarina devam 10gündür agrilarim var yoksa adet olmadan 1 kac gün önce baslardi

Erken gebelık testo yapsana ben paQr gunu yapcam bende de bısıler var da belırtı erken oldugu ocın takmıyorum
Daha gecmedi canim 6gün var hala adet agrilarina devam 10gündür agrilarim var yoksa adet olmadan 1 kac gün önce baslardi

Baska bir belirtin olmusmuydu canim yokda sadece adet olacakmissin gibi mi oldu
Canim herkese gore bu belirtiler değişir, benim yaşadığımı sen yasamanzsin, senin yaşadığını bir başkası, başkalarının belirtilerini kendinde çok arama

Inşallah kesin sonucu kan tahliluyle ogrenirsin

Canim herkese gore bu belirtiler değişir, benim yaşadığımı sen yasamanzsin, senin yaşadığını bir başkası, başkalarının belirtilerini kendinde çok arama

Inşallah kesin sonucu kan tahliluyle ogrenirsin
Haklisin canim orasi öyle 1-2 gün daha bekleyim test yapicam insallah hayirlisi

Merhabaaa :) yumurtlama dönemi dışında hamile kalınabiliyor muu adetin bittiği gün mesela

Her an adet olacakmışım gibi en az yarım saatte bir ağrı giriyordu ve acayip akıntım arttı. Inşallah gebesinizdir sizde.

Back