• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtiler var ama hala negatif?

Cancell0

Guru
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
350
196
303
38
Aydın
Merhaba...
Uzuuun zaman önce(bekardım o zamanlar...) üye olduğum bu foruma şu sıralar daha sık uğrar oldum. Aynı durumları yaşayan birçok kişinin olduğunu görüp de yalnız olmadığını bilmek insanın içine su serpiyor...
Gelelim benim olayıma... Kısaca kendimi anlatmam gerekirse evliyim ve 3.5 yaşında bir kızım var. Artık 2.çocuk için uygun zamanın geldiğini düşünüp nisan ayında bismillah dedik. Bu süre içerisinde yumurtlama ve bunu değerlendirme sonrasındaki (7-8 gün sonra) inanılmaz sol kasık ağrısı yaşadım. (Yumurtlama dönemini hissedenlerdenim ve o dönemde de sol kasığımda hissediyordum.) Bu 5 gün sürmüştür. Kasık ağrısı geçti bel ağrısı 3 gün kadar sürdü. Adetime 1 gün kaldı ve dün akşam dayanamayıp test yaptım negatifti. İlk hamileliğimde çayı çok seven ben çaydan tiksinmiştim, yine o durum var. Su çok içerim normalde ama su dahi midemi bulandırıyor. Geceleri titriyorum, çok üşüyorum. (Kızım kısa kolluyla oturup sıcacıkken hemde!) 3,5 yıldır geç uyuyan ve uyku problemi olan kızım sayesinde gece 12de 1de uyumaya alışmış bünyem birkaç gündür 10.30 gibi uyuma ihtiyacı duyuyor. Başım dönüyor ara ara, tansiyonumu ölçtüm bu yüzden biraz düşük çıktı...vb bir çok belirti var ama neden o silik çizgiyi dahi göremedim anlam veremiyorum. Çalışıyorum, öğretmenim duygu gel gitlerim çok oluyor bu ara 2 kere ağlama krizine girdim biri okulda, biri evde.
Acaba adet döngüm 25 günde bir olduğu için mi erken sayılıyor?

Regl günün geçince direk kan verirsin canım.
İnşallah vardır bebiş 😘

Benim adet günüm 12 gün geçtikten sonra kanda çıktı. Ondan önce yaptırdığım tüm testler negatifti. Hiçbir belirti yoktu, adet olacakmışım gibi kasık ağrısı ve aşırı duygusallık vardı, adet olamadım diye stres yaptım sanmıştım.
İnş. Bebiş vardır sizde de, benimki gibi tembellik etmeden kendini gösterir.

Benim adet günüm 12 gün geçtikten sonra kanda çıktı. Ondan önce yaptırdığım tüm testler negatifti. Hiçbir belirti yoktu, adet olacakmışım gibi kasık ağrısı ve aşırı duygusallık vardı, adet olamadım diye stres yaptım sanmıştım.
Benim ilk bebeğimdeyken döngüm 28de bir şeklindeydi. Adete 2 gün kala idrar testiyle öğrenmiştim. Şimdi 1 gün geçti, idrarda çıkmıyor ama inanılmaz kasık ağrım var. Dün gece kramp girdi resmen adet sökülüyor herhalde dedim ama yine bir şey yok. İnşallah sizin gibi olur, sonradan olsun varsın, yeter ki olsun inşallah... 🤗 Hayırlı ramazanlar bu arada 🙏

Bu arada 12 gün öncesi kanda da mı çıkmamıştı gebeliğiniz? Çarşamba günü kan testi yaptırmayı düşünüyorum da, çıkmazsa yine de umut var mı yani?

Ben de 19. Nisan'da asilama oldum. Asilamanin 15. Gunu kanda negatif cikti. Ayni zamanda regl gunumdu. Bu gun 3 gun gecmis oluyor. 10. Gunden beri ara ara kasik agrim oluyor. Regl oluyorum saniyorum birsey yok. Bir de cok duygusallastim. Bebekle ilgili en ufak birseyde agliyorum. Umut etmelimiyim hala ihtimal varmidir?

Maalesef ben regli gördüm bugün. İnşallah sizde vardır bebiş, belirtiler gerçekmiş gibi hissettiriyor ama psikolojik sanırım gerçekten de 😔

Benim adetim 3 gün geciktiğinde kan testinde 0,1 çıkmıştı. Artma ihtimali olamaz gibi gelmişti. Doktor da adet söktürücü vermişti, ne olur ne olmaz diye içmemiştim. Sonra 12. Güne kadar hep negatifti testler, idrar testini her gün yaptım, kan testi 10. Gün hala negatifti. 12.
Gün 90 çıkınca endişelendik, ama katlayarak arttı sonra hızlıca.
Allah hakkımızda hayırlısını versin, inş herkese nasip eder. Dua edeceğim size, mübarek günde açılan elleri geri çevirmez Allahım.

Benim adetim 3 gün geciktiğinde kan testinde 0,1 çıkmıştı. Artma ihtimali olamaz gibi gelmişti. Doktor da adet söktürücü vermişti, ne olur ne olmaz diye içmemiştim. Sonra 12. Güne kadar hep negatifti testler, idrar testini her gün yaptım, kan testi 10. Gün hala negatifti. 12.
Allah hakkımızda hayırlısını versin, inş herkese nasip eder. Dua edeceğim size, mübarek günde açılan elleri geri çevirmez Allahım.
Allah razı olsun. İnşallah sorunsuz bir gebelik süreci olur sizin de. Sağ salim kavuşun bebeğinize 🤲

Yaaa şuan içime bi umut doğdu gerçekten. Benimde 6. Gün regl gecikmesinde. Sağlık ocağına gittim bugün kan vereyim diye sağolsunlar zahmet edip idrar testi yaptılar. Ama negatif çıktı. Ara ara sağ-sol farklı zamanlarda kasık ağrım var ve su gibi akıntım bazende hafif açık sarı akıntım oluyor. Acaba hala ümit var mıdır 😞😞 sizin olaya bakarsak var 😍😍😍

6 gün geciktiği halde neden kan testi yapmadılar ki? Çok enteresan. 🤔
Bende anlamadım inanki 🙄🙄 zaten ona ayrı sinir oldum negatif çıkmasına ayrı. Doktora 6 gün geçti diyorum daha belli olmaz ki diyor. Biz yinede şansımızı deneyelim dedik iyi hadi bakalım dedi meğersem idrar yapacakmış. Onu ben evde de yapardım 😤😤

Bende anlamadım inanki 🙄🙄 zaten ona ayrı sinir oldum negatif çıkmasına ayrı. Doktora 6 gün geçti diyorum daha belli olmaz ki diyor. Biz yinede şansımızı deneyelim dedik iyi hadi bakalım dedi meğersem idrar yapacakmış. Onu ben evde de yapardım 😤😤
Aynen öyle. Neyse sıkma canını, beklemek zor ama sabreden derviş muradına ermiş diyelim de metanete erelim.😘

Aynen öyle. Neyse sıkma canını, beklemek zor ama sabreden derviş muradına ermiş diyelim de metanete erelim.😘
Aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun. Gönlümüzdeki hayırlı olsun inşallah ❤️❤️

merhaba arkadaşlar adet günümden 7 gün geçti belirtiler var ama idrar testi negatif çıkıyor ve ümidim azaldı sizce idrar testi her zaman doğruyu gösterirmi

Merhaba arkadaşlar adet günümden 7 gün geçti sabahları hafif miğde bulantılarım oluyor göğüslerde hassasiyet var ancak İdrar testlerim negatif çıkıyor lütfen yardımcı olun

Back