• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtiler kesildi

Canım geçmiş olsun konuyu okuyunca
Endişelendim lakin güzel haberlerle
Dönmüşsün çok sevindim.
Kasma kendini rahat ol Rabbim tamamına erdirecek inşallah,hayırlısıyla kucağımıza alacağız yavrularımızı:anne:

@pinkpin rica ederim ne demek. bebişinin iyi olmasına sevindim.

Teşekkür ederim canım:KK200:

Canım geçmiş olsun konuyu okuyunca
Endişelendim lakin güzel haberlerle
Dönmüşsün çok sevindim.
Kasma kendini rahat ol Rabbim tamamına erdirecek inşallah,hayırlısıyla kucağımıza alacağız yavrularımızı:anne:

Deranım hoşgeldin:KK19: Çok şükür bebeğim hayatta. İnan öyle oldu ki bulantım birden kesildi, göğüslerimdeki hassasiyet gitti hatta küçüldüler. İçimde bir boşluk hissi.. Nasıl panik yaptım anlatamam.

Yine de kistten myomdan geçilmiyorum hahaha. Niye böyle bilmiyorum, gerçi yamuğum söyledi bazen var diyorlarmış ama çıkmıyormuş. Bakalım 12sinde meydana çıkar.

Sen nasılsın bu arada? Hamişlik nasıl gidiyor? Hemen hemen aynı gidiyoruz.
Bu arada duana kocaman amin diyorum kuzum:KK36:

Deranım hoşgeldin:KK19: Çok şükür bebeğim hayatta. İnan öyle oldu ki bulantım birden kesildi, göğüslerimdeki hassasiyet gitti hatta küçüldüler. İçimde bir boşluk hissi.. Nasıl panik yaptım anlatamam.

Yine de kistten myomdan geçilmiyorum hahaha. Niye böyle bilmiyorum, gerçi yamuğum söyledi bazen var diyorlarmış ama çıkmıyormuş. Bakalım 12sinde meydana çıkar.

Hoşbuldum pinkim. :KK36:Endişeni anlıyorum banada ara ara geliyorlar öyle endişeleniyorum sonra diyorumki herşey olacağına varıyor zaten biz ne yapsakta.

Evet yamuğum bilir,belkide yanılıyorlardır belli olmaz
Hem yanılmasalar bile inşallah hiçbirşeycik olmaz.
Bende durumlar pek iyi değil canım maalesef,baş ağrıları kusma baş dönmesi vs yaşıyorum. Olsun bu halimede şükür:) çok bekledim bugünleri hayirlisiyla geçecek inşallah,Rabbim herkese nasip etsin:KK200:

Hoşbuldum pinkim. :KK36:Endişeni anlıyorum banada ara ara geliyorlar öyle endişeleniyorum sonra diyorumki herşey olacağına varıyor zaten biz ne yapsakta.

Evet yamuğum bilir,belkide yanılıyorlardır belli olmaz
Hem yanılmasalar bile inşallah hiçbirşeycik olmaz.
Bende durumlar pek iyi değil canım maalesef,baş ağrıları kusma baş dönmesi vs yaşıyorum. Olsun bu halimede şükür:) çok bekledim bugünleri hayirlisiyla geçecek inşallah,Rabbim herkese nasip etsin:KK200:

Ay kıyamam.. Geçecek deranım merak etme. 4. Aydan itibaren düzene girermiş. İnşallah senin de öyle olacak.

Doğru diyorsun canım herşey olacağına varıyor ama üzülmeden, endişelenmeden duramıyoruz işte. Amiinn rabbim bizlere ve isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasib etsin:dua::anne::KK200:

Ben varım inşallah sonucun güzel olur. Yarın doktora git sonucu bizimle paylaş. O zaman anlatırım neler olduğunu şimdi durduk yere evham yapma herkes aynı olacak diye bişey yok allah hakkında hayırlısını versin

Aaa sonuç güzelmiş devamını okumadan yorum yazmıştım bak herkes aynı değilmiş maşallah ,inşallah böyle devam eder ben de tam kedicik oldum bu gece inşallah maşallah diye diye

Back