Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@pinkpin rica ederim ne demek. bebişinin iyi olmasına sevindim.
Canım geçmiş olsun konuyu okuyunca
Endişelendim lakin güzel haberlerle
Dönmüşsün çok sevindim.
Kasma kendini rahat ol Rabbim tamamına erdirecek inşallah,hayırlısıyla kucağımıza alacağız yavrularımızı
Hoşbuldum pinkim. Endişeni anlıyorum banada ara ara geliyorlar öyle endişeleniyorum sonra diyorumki herşey olacağına varıyor zaten biz ne yapsakta.Teşekkür ederim canım
Deranım hoşgeldin Çok şükür bebeğim hayatta. İnan öyle oldu ki bulantım birden kesildi, göğüslerimdeki hassasiyet gitti hatta küçüldüler. İçimde bir boşluk hissi.. Nasıl panik yaptım anlatamam.
Yine de kistten myomdan geçilmiyorum hahaha. Niye böyle bilmiyorum, gerçi yamuğum söyledi bazen var diyorlarmış ama çıkmıyormuş. Bakalım 12sinde meydana çıkar.
Sen nasılsın bu arada? Hamişlik nasıl gidiyor? Hemen hemen aynı gidiyoruz.
Bu arada duana kocaman amin diyorum kuzum
Hoşbuldum pinkim. Endişeni anlıyorum banada ara ara geliyorlar öyle endişeleniyorum sonra diyorumki herşey olacağına varıyor zaten biz ne yapsakta.
Evet yamuğum bilir,belkide yanılıyorlardır belli olmaz
Hem yanılmasalar bile inşallah hiçbirşeycik olmaz.
Bende durumlar pek iyi değil canım maalesef,baş ağrıları kusma baş dönmesi vs yaşıyorum. Olsun bu halimede şükür:) çok bekledim bugünleri hayirlisiyla geçecek inşallah,Rabbim herkese nasip etsin
Aaa sonuç güzelmiş devamını okumadan yorum yazmıştım bak herkes aynı değilmiş maşallah ,inşallah böyle devam eder ben de tam kedicik oldum bu gece inşallah maşallah diye diyeTeşekkür ederim canım
Deranım hoşgeldin Çok şükür bebeğim hayatta. İnan öyle oldu ki bulantım birden kesildi, göğüslerimdeki hassasiyet gitti hatta küçüldüler. İçimde bir boşluk hissi.. Nasıl panik yaptım anlatamam.
Yine de kistten myomdan geçilmiyorum hahaha. Niye böyle bilmiyorum, gerçi yamuğum söyledi bazen var diyorlarmış ama çıkmıyormuş. Bakalım 12sinde meydana çıkar.
Sen nasılsın bu arada? Hamişlik nasıl gidiyor? Hemen hemen aynı gidiyoruz.
Bu arada duana kocaman amin diyorum kuzum