- Konu Sahibi HadiGelAma
-
zaten bende kan pıhtılaşması da var coraspin kullanıyorum doktor hamilelik olursa iğneye başlarız demişti. ama işte bi hamile kalabilsek! off çok zor ya inş düşük olmaz yine..
ah canım bu doktorlarrr bendede kan pıhtılaşması var başka bir sebep olmamasına rağmen 3 kere kimyasal gebelik yaşadım toplamda 8 senede öylesine hormon testi yaptırmaya gittiğim devlet hastanesinde doktor bana günde bir tane bebe aspirini kullanırsam daha kolay hamile kalabilceğimi söyledi ve ben 2. ayda hamile oldugumu öğrendim Rabbime çok şükür bebeğim gayet iyi 8.ayıma kadar kullanıcam aspiriniAllah'ım sana da nasip etsin inşallah kii test pozitif ama lekelenmen varmış hiç ihmal etme sabah erkenden git doktora bebeğin tutanması için ilaç verir ve hiç bişey yapmadan yat
ah canım bu doktorlarrr bendede kan pıhtılaşması var başka bir sebep olmamasına rağmen 3 kere kimyasal gebelik yaşadım toplamda 8 senede öylesine hormon testi yaptırmaya gittiğim devlet hastanesinde doktor bana günde bir tane bebe aspirini kullanırsam daha kolay hamile kalabilceğimi söyledi ve ben 2. ayda hamile oldugumu öğrendim Rabbime çok şükür bebeğim gayet iyi 8.ayıma kadar kullanıcam aspiriniAllah'ım sana da nasip etsin inşallah kii test pozitif ama lekelenmen varmış hiç ihmal etme sabah erkenden git doktora bebeğin tutanması için ilaç verir ve hiç bişey yapmadan yat
hayırlısıyla allahım kucağınada almayı nasip etsin inşlh...
amiiin inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum
merhaba en kısa zamanda dra gorunmelısın dusuk tehlıken var galıba
ıdrar testı pozıtıf gostersede sen bende kan testını yenıle 2 gune bır artıyorsa saglıklı gebelıktır
ama bence yarın bı dra gorun umarımıyıdır
hepinize teşekkür ediyorum.... çünkü biz perşembe gününe randevu almıştık bekliycektik ama sizin yazdıklarınız biraz endişelendirdi bizi ve hemen sabah gittik. doktor bize zamanlamız çok iyi erken farketmişsiniz bu çok iyi oldu dedi ve hemen iğne verdi artık hamilelik sürecini sorunsuz bir şekilde geçiririz inş..
hepinize teşekkür ediyorum.... çünkü biz perşembe gününe randevu almıştık bekliycektik ama sizin yazdıklarınız biraz endişelendirdi bizi ve hemen sabah gittik. doktor bize zamanlamız çok iyi erken farketmişsiniz bu çok iyi oldu dedi ve hemen iğne verdi artık hamilelik sürecini sorunsuz bir şekilde geçiririz inş..
Tebrık ederım nm sende bnm gıbı bekleyenlerde sin ben 8 sene bekledim sukurler olsun kavuştuk Allahım sağlıklı kucagımıza almayınasip etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?