- 30 Kasım 2017
- 233
- 106
- 18
- 32
- Konu Sahibi Nurabdullahpolat
-
Spermiyogram testi yapıldı mı peki?Genelde erkekte oluyor problemCanim ya hormon testi yapildi rahime bakildi hepsi gayet iyi dedi doktor gecen ay coook siddetli adet oldum iki hafta önce dun ve bugunde bu belirtiler var ter basiyo karnimda hafif agri var sol kasigimdada batma oluyo bide surekli idrara cikiyorum sabahtan beri
İnşallah degildir onda da ama sigara alkol oldu mu o bile etkiliyor.İstiyorsa mecbur gidecek merak etme.Yok malesf esim pek yaptirma taraftari degil malesfbi goturemedim doktora
14 gün önce adet olduysan yumurtluyorsundur canımCanim ya hormon testi yapildi rahime bakildi hepsi gayet iyi dedi doktor gecen ay coook siddetli adet oldum iki hafta önce dun ve bugunde bu belirtiler var ter basiyo karnimda hafif agri var sol kasigimdada batma oluyo bide surekli idrara cikiyorum sabahtan beri
Mecbur bir yerden sonra gidecek hiç kafana takma.Benim eşim de 1.5 yıl gitmedi.Sonra doktorlar eşimi de çağırdı.Eşim de ben de sorun yok ama senin için geleyim Dedi geldi ve test yaptırdık.Testleri berbattı.Kafayı bozacak duruma geldi eşim o an.Doktor Dedi ki oğlum senin çocuğun olmaz varikosel var şende.Çocuk istiyorsan ameliyat şart.İstemiyorsan da korunmana gerek yok zaten olmaz Dedi.Eşim ağla ağla hemen ameliyat oldu.Sigaraya da devam etti.Doktor yine Dedi.İleri hareketin az sigarayı da bırakmalısın.En sonunda sigarayı da bıraktı eşim çocuk için :) Yani hiç gitmesek hiç olmayacaktı.Şimdi degerleri normale döndü şükür.3.5 yıldaIstiyor cok istiyor ama bi gidemiyoruz sigarayi cok iciyo belkide haklisindir canim
Benim de bakılmadı Can'ım.O aşamaya gelmeden eşi çağırırlar zaten.Eşte problem varsa boşu boşuna kadına film çekmezler diye biliyorum.Bak iste ya bide boyle derler ya sorun bende degildir diye hep nedense erkekte cikar :) iyi olmus valla canim cocuk icin sigarayi da birakmis nr guzel darisi benimkinin de basina :) bide benim tuplerime bakilmadi belkide onlar kapali oda olabilir valla bilmiyorum ya herkes bisey soyluyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?