Belirtiler acaba hamilelik mi

Nurabdullahpolat

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
233
106
18
32
Selam kizlar bende bi kac sey daniscam size 2 senelik evliyim cocuk istiyoruz hic korunmadik doktora gittimmm hersey normal cikti bu ay adet oldum ama dun belim agridi bugunde sol kasigimda batma seklinde sanci var bacaklarimda agri var bide bes dakkaya biridrarim geliyo ter basiyor acaba hamilemiuim cok istiyoruz Rabbim herkese versin insallah :)

Adet öncesi veya hamilelik varsa bu dönemlerde Ateş yükselir.Ve hiç düşmez.Anlarsın zaten.Rahim filmi vs. Spermiyogram testi yapıldı Degil mi Can'ım.

Canim ya hormon testi yapildi rahime bakildi hepsi gayet iyi dedi doktor gecen ay coook siddetli adet oldum iki hafta önce dun ve bugunde bu belirtiler var ter basiyo karnimda hafif agri var sol kasigimdada batma oluyo bide surekli idrara cikiyorum sabahtan beri

Spermiyogram testi yapıldı mı peki?Genelde erkekte oluyor problem

14 gün önce adet olduysan yumurtluyorsundur canım

Hayalim mucize bu ayin 17 sinde adet olcam adet takvimime gore 3 de yumurtlama gunummus yani 2 gun var :) napmam gerekiyo yumurtanin catlamasi icin bilgisi olan var mi kizlar uygulasam insallah tutar :))

Istiyor cok istiyor ama bi gidemiyoruz sigarayi cok iciyo belkide haklisindir canim
Mecbur bir yerden sonra gidecek hiç kafana takma.Benim eşim de 1.5 yıl gitmedi.Sonra doktorlar eşimi de çağırdı.Eşim de ben de sorun yok ama senin için geleyim Dedi geldi ve test yaptırdık.Testleri berbattı.Kafayı bozacak duruma geldi eşim o an.Doktor Dedi ki oğlum senin çocuğun olmaz varikosel var şende.Çocuk istiyorsan ameliyat şart.İstemiyorsan da korunmana gerek yok zaten olmaz Dedi.Eşim ağla ağla hemen ameliyat oldu.Sigaraya da devam etti.Doktor yine Dedi.İleri hareketin az sigarayı da bırakmalısın.En sonunda sigarayı da bıraktı eşim çocuk için :) Yani hiç gitmesek hiç olmayacaktı.Şimdi degerleri normale döndü şükür.3.5 yılda

Bak iste ya bide boyle derler ya sorun bende degildir diye hep nedense erkekte cikar :) iyi olmus valla canim cocuk icin sigarayi da birakmis nr guzel darisi benimkinin de basina :) bide benim tuplerime bakilmadi belkide onlar kapali oda olabilir valla bilmiyorum ya herkes bisey soyluyor (

Benim de bakılmadı Can'ım.O aşamaya gelmeden eşi çağırırlar zaten.Eşte problem varsa boşu boşuna kadına film çekmezler diye biliyorum.

Canım bence eşin hariç senin ilk işin rahim filmi çektirmek olsun eşini de güzel besle ceviz fındık keçi boynuzu pekmezi polen vs. Protein alsın bol bol spermler saf proteinden oluşuyor İmkanın varsa etli kıymalı yemekler yap yoksa baklagiller ve yumurtaya dayan beslenme çok önemli sen de bol bol incir tüket yumurtalıklar için çok faydalı ve en kısa zamanda rahim filmi çektir derim boşa kürek çekersiniz yoksa

Haklisin canim zaten aktarcidan bi karisim aldik balli polenli karisim ondan yediriyodum biraktik etli yemekler yapiyorum yumurtayida cok tuketiriz ben tum tahlillerim yapildi bi esimden test yaptircaz bide en son care rahim filmi cektircez oda riskli diye duydum biraz korkuyorum acikcasi bakalim insallah rahim filmine gerek kalmaz bu ay hümaya gitcez bakalim ne dicek bu doktor da

Rahim filminin ne riski varmış aksine çok faydalı tüplerini temizliyor tıkanıklık yapışıklık varsa açıyor ve sonraki 6 ay içinde hamile kalma ihtimalin çok fazla bence bebek isteyen her kadın ilk iş rahim filmi çektirmeli

Benim gittigim doktor tahlillere bakip en son care olarak onu onermisti bugun incir kurune basliyorum bakalim hic bi seye gerek kalmaz tutar belki de bu defa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…