D dmrshn Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2024 2 0 28 Cumartesi 11:13 Konu Sahibi dmrshn #1 Kızlar grip olup hamile olduğunu öğrenen var mı
I incim1 Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 747 135 27 Cumartesi 11:17 Konu Sahibi dmrshn #2 dmrshn .!.: Kızlar grip olup hamile olduğunu öğrenen var mı Genişletmek için tıkla... valla ben 3 gündür gribim boğaz ağrısı halsizlik üşüme kasık ağrım var reglime 5 gün var bekliyorum bakalım
dmrshn .!.: Kızlar grip olup hamile olduğunu öğrenen var mı Genişletmek için tıkla... valla ben 3 gündür gribim boğaz ağrısı halsizlik üşüme kasık ağrım var reglime 5 gün var bekliyorum bakalım
D dmrshn Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2024 2 0 28 Cumartesi 11:18 Konu Sahibi dmrshn #3 incim1 .!.: valla ben 3 gündür gribim boğaz ağrısı halsizlik üşüme kasık ağrım var reglime 5 gün var bekliyorum bakalım Genişletmek için tıkla... İlk boğazım acıdı benim 2-3 sürdü şimdi de burun akıntım var boğaz acım geçti benimde 1 hafta var ama bakalım
incim1 .!.: valla ben 3 gündür gribim boğaz ağrısı halsizlik üşüme kasık ağrım var reglime 5 gün var bekliyorum bakalım Genişletmek için tıkla... İlk boğazım acıdı benim 2-3 sürdü şimdi de burun akıntım var boğaz acım geçti benimde 1 hafta var ama bakalım
I incim1 Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 747 135 27 Cumartesi 11:19 Konu Sahibi dmrshn #4 dmrshn .!.: İlk boğazım acıdı benim 2-3 sürdü şimdi de burun akıntım var boğaz acım geçti benimde 1 hafta var ama bakalım Genişletmek için tıkla... açıkçası ben grip olmamı hiç gebeliğe yormamıştım aslında hiç gripte olmam ama şimdi siz diyince aklım karıştı
dmrshn .!.: İlk boğazım acıdı benim 2-3 sürdü şimdi de burun akıntım var boğaz acım geçti benimde 1 hafta var ama bakalım Genişletmek için tıkla... açıkçası ben grip olmamı hiç gebeliğe yormamıştım aslında hiç gripte olmam ama şimdi siz diyince aklım karıştı