• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirti yoktu ama hamileyim çok şükürr

bende de fazla bi belirti yok hamileymişim gibi hissetmiyorum kendimi hiç.. Arada mide bulantım oluyor, gaz, ara ara kasık batmaları, göğüslerim bir aydır acıyor ilk kez böyle oldu göğüslerim.. Başka da bişey yok :nazar::nazar:

geçen hafta salı günü bebeğimi kaybettim...

Bu ay ilk kez denedik...ve ben çok heveslendim. Ilk denemede olma olasılığı yok biliyorum ama ben olsun istiyorum yaaa:( hiçbir belirti de yok şimdilik.sadece göğüslerim şişti ve hassaslasti o kadar.ama zaten her ay olur adet öncesi. Yarın ya da öbür gün adet olmam gerek. Inşallah olmam. Hayırlısı artık Allah bilir

Merhaba arkadaşlar, ben de hamile kalmak istiyordum 9 aydır, yumurta tembelliği ve prolaktin yüksekliği vardı, ama çok şükür 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim, hiçbir belirti yoktu, adetim 2 gün geçmişti, hala bişey yok, doktora kontrole gittiğimde kan tahlili yapalım dedi, yaptırdık ve sonuç poizitf, ben şaşırdım kaldım tabii, şunu söylemek istiyorum, ben de hep belirti arayanlardandım, adet gecikmesi dışında hiçbir belirti olmadı, şu an 5 haftalığım ve daha yeni yeni belirtiler oluyor, göğüs hassasiyeti, sık idrara çıkma, bazen de kasık ağrısı o kadar, yani bu belirtilere çok takılmayın, her insanda farklı oluyor, umarım en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz, Allah hepinizin gönlüne göre versin :KK45:

Canım tebrik ederim... İnsan psikolojisi öyle birşey.. İstediği bir şeyi öyle istiyor ki vücut gerçekten öyleymiş gibi yaşamaya başlıyor... Rabbim hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın bu duygudan mahrum bırakmasın... Rabbim kucağında pışpışladığın günlerini de göstersin.. :nazar::KK46:

Bu ay ilk kez denedik...ve ben çok heveslendim. Ilk denemede olma olasılığı yok biliyorum ama ben olsun istiyorum yaaa:KK43: hiçbir belirti de yok şimdilik.sadece göğüslerim şişti ve hassaslasti o kadar.ama zaten her ay olur adet öncesi. Yarın ya da öbür gün adet olmam gerek. Inşallah olmam. Hayırlısı artık Allah bilir

Canım ilk deneme de olmaz diye bişi yok Rabbim nasip ettiyse olmayacak ne var ki? Ben evlendim senin gibi düşünüyordum ki üni. bi yandan çalışma hayatı bi yandan düşünmüyorduk bir süre.. Ama 1-2 korunmasız ilişki.. O ay gebe olduğumu öğrenmiştim ve inanamamıştım dedim yok artık o kadar da değil demiştim ama Rabbim verince veriyor.. Gerçi o bebeğimi kaybettim Rabbim bu mucizeme ömür versin inşallah.. Senin meleğin de bir an önce gelsin annesine inşallah :KK68:

canım çok üzüldüm , Allah herşeyin hayırlısını versin, düşük mü oldu canım nasıl oldu... keseyi görmüşmüydünüz

keseyi görmüştük ama hafif lekelenmeyi gördüğüm de doktora gittim bu sefer göremedi alattan bakınca gördü ki bu da düşük demek aslın da ama bana bi sorun yok deyince eve geldim sabah beşte sancıyla uyandım ve lavaboda baya kan gördüm bu sefer avcılar hospitale gittim sabah erken diye orda sadullah yesevi diye bir dr. var hepiniz dikkatli olun servikal gebelik teşhisiyle nerdeyse rahmimi alıyordu allahtan kardeşimin eşinin kuzeni kadın doğum uzmanı ben hastanede yatarken bir taraftan ona faksladık tahlil ultrason ne varsa müdahale ettirmeyen yanlış teşhis hemen çıkış isteyin diye başka bir arkadaşına yönlendirdi beni ve normal bir düşük olduğunu kürtaja bile gerek kalmadığını öğrendik ve dün kanamam bitti dr korunma için süre vermedi ama ben çekimserim hem istiyorum hem beklemek istiyorum kafam karışık.

Merhaba arkadaşlar, ben de hamile kalmak istiyordum 9 aydır, yumurta tembelliği ve prolaktin yüksekliği vardı, ama çok şükür 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim, hiçbir belirti yoktu, adetim 2 gün geçmişti, hala bişey yok, doktora kontrole gittiğimde kan tahlili yapalım dedi, yaptırdık ve sonuç poizitf, ben şaşırdım kaldım tabii, şunu söylemek istiyorum, ben de hep belirti arayanlardandım, adet gecikmesi dışında hiçbir belirti olmadı, şu an 5 haftalığım ve daha yeni yeni belirtiler oluyor, göğüs hassasiyeti, sık idrara çıkma, bazen de kasık ağrısı o kadar, yani bu belirtilere çok takılmayın, her insanda farklı oluyor, umarım en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz, Allah hepinizin gönlüne göre versin :KK45:
allah gönlüne göre versin bende anne olmak istiyorum bugün adet günümde adet görmedim cumaya kadar adet olmazsam kan testi yaptırcam darısı başımızaa :)

Canım tebrik ederim.. Peki yumurta tembelliğine karşı nasıl bi tedavi uyguladı doktorun.. ?? Bende de var aynı sıkıntı.. Bizde elimiş 8 aydır istiyoruz..

Canım tebrik ederim.. Peki yumurta tembelliğine karşı nasıl bi tedavi uyguladı doktorun.. ?? Bende de var aynı sıkıntı.. Bizde elimiş 8 aydır istiyoruz..

canım progestan kullandım 5 ay kadar , bir de arı sütü içtim hangisi etkili oldu bilmiyorum ama tabi Rabbimin takdiri herşey ,umarım senin de hayırlı ve sağlıklı bir bebişin olur ;)

Allah isteyen herkese nasip etsinn, bugün keseyi de gördük çok şükürr, direngeziparkı senle aynı gün doğurcaz heralde :))
Bebegini sana bagışkasın rabbim.
Benim içinde dua et canım.hamile kalayım artık. Hamilelerin duası kabul olurmuş.rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma hayırlısıyla bebeklerini gönderir inş.

Back