- 4 Eylül 2014
- 15
- 16
- 3
- Konu Sahibi Mucizemm34
-
Merhaba arkadaşlar, ben de hamile kalmak istiyordum 9 aydır, yumurta tembelliği ve prolaktin yüksekliği vardı, ama çok şükür 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim, hiçbir belirti yoktu, adetim 2 gün geçmişti, hala bişey yok, doktora kontrole gittiğimde kan tahlili yapalım dedi, yaptırdık ve sonuç poizitf, ben şaşırdım kaldım tabii, şunu söylemek istiyorum, ben de hep belirti arayanlardandım, adet gecikmesi dışında hiçbir belirti olmadı, şu an 5 haftalığım ve daha yeni yeni belirtiler oluyor, göğüs hassasiyeti, sık idrara çıkma, bazen de kasık ağrısı o kadar, yani bu belirtilere çok takılmayın, her insanda farklı oluyor, umarım en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz, Allah hepinizin gönlüne göre versin
prolaktin için bişey kullandınız mı?
hayırlı olsun bebeğiniz.
bende de prolaktin sorunu çıktı kaç aydır çok az miktarda adet oluyorum.ve bi kaç günde öne gitmeye başladı.evet canım geçen ay dostinex kullanmıştım , o da etkili oldu...
bende de prolaktin sorunu çıktı kaç aydır çok az miktarda adet oluyorum.ve bi kaç günde öne gitmeye başladı.
peki bişey sorcam ben kaç aydır kupkuruyum akıntı olarak sende de olmuşmuydu canım.tekrar tebrik ederim seni allah kucağına almayı nasip etsin.inşallah.
benimde 62 çıktı.son aylarda hep kupkuruyum.ben de şuan parlodel kullanıyorum.Amin tesekkurler tatlim, Canim benim gectigimiz ay akinti oldu , demekki yumurtlama olmus, her ay olmuyordu cunku, dedigin gibi kupkuru oldugum aylar da oluyordu, prolaktin benim 82 idi dostinex ile 12 ye dusmus, senin kac canim?
hayırlı olsun .aynı belirtiler bendede var. 24 eylülü bekliyorum. darısı benim başımakızlar ben de yumurta takibi yaptım ama şansa bırakmamak için bir ay çalıştık çok yorucu oldu ama meyve verdi sonuçtabelirtilere gelince yogun bir uyku öyleki işten gelip yemek yer yemez uyuyordum ertesi güne kadar,aşırı gaz,halsizlik ve kasıkta batma özellikle sol tarafta bunun dışında pek bir belirtim yoktu. Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah rabbim bu mutluluğu yaşatsın bekleyen canlara
ya benimde durum aynı 2,5 yıldır evliyim takip yaptırdım bu ay sol kasıkta hissedilir batma ve uyku hali var ki ben gündüzleri hiç uyumazken şu an uyuyorum adetime 6 gün var Rabbim sevindirsin inşallahkızlar ben de yumurta takibi yaptım ama şansa bırakmamak için bir ay çalıştık çok yorucu oldu ama meyve verdi sonuçtabelirtilere gelince yogun bir uyku öyleki işten gelip yemek yer yemez uyuyordum ertesi güne kadar,aşırı gaz,halsizlik ve kasıkta batma özellikle sol tarafta bunun dışında pek bir belirtim yoktu. Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah rabbim bu mutluluğu yaşatsın bekleyen canlara
Bende 24 eylülü bekliyorum Darısı ikimizin ve olmayan herkesin başına inşallahhayırlı olsun .aynı belirtiler bendede var. 24 eylülü bekliyorum. darısı benim başıma
bende 24ünü bekliyorum canım.inşallah müjdeli haberi veririz birbirimize
Bende 24 eylülü bekliyorum Darısı ikimizin ve olmayan herkesin başına inşallah
İnşallah hepimiz için müjdeli haberler gelirbende 24 ünü bekliyorum :)
Insallahhh Allah Isteyen herkese nasip etsin.Bayramı çifte bayram olarak geçirelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?