BELIRTI YOK ??

Mavisim696

Elhamdulillahh.. ^_^
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
388
178
53
Herkese Hayirli Aksamlar...

Arkadaslar bebek dusunuyoruz bu ay yumurtlama gunlerini iyi degerlendirdik. Adetime 2 gun var fakat gebelige dair hicbir belirti yok..

Birde soyle bir durum var.. Normalde adetime 1 hafta kala goguslerim siserdi ve acirdi, karnim agrimaya baslardi, sivilceler cikardi..

Ne hikmetse bu ay adet belirtilerim de yokk.. Sizce belirti olmadan hamilelik olabilir mi ?? Belirti yasamadan hamile kalan arkadaslar var mi acaba??

Ben adete 1 gece kala silik çizgiyle öğrendim test yap :) hemde 3,5 liralık testle :)
Tek belirtim abartı saç dökülmesiydi

Oyy canım benim inşallah hamilesindirrr yaaa Allahın izniyle insallah yarın ilk işin test yapıp bize resim atman olsun :)))

Ben bu ay cok umutliydum hic .regl belortim olmaz 1 kiz annesiyim 2.istiyoruz kasik agrilarim falan vardi hamisim sanmisdim ama degilmisim hayirlisi kismet nezamnsa ozaman . insallah

Ben bu ay cok umutliydum hic .regl belortim olmaz 1 kiz annesiyim 2.istiyoruz kasik agrilarim falan vardi hamisim sanmisdim ama degilmisim hayirlisi kismet nezamnsa ozaman . insallah

Hayirlisi olur insallah.. Benim normalde adet belirtilerim olur ama bu ay hicbirsey yok. Adet gunumu bekliorum bakalim..

Daha adet olmadimm.. karnimda asiri sislik var heran adet olucakmisim gibi. Test aldim yarin sabah yapicam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…