• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirti yaşamadan yada yaşayarak hamile olanlar nerdesiniz?

Tubam123

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2022
380
177
23
31
Kızlar hamileliklerinizi belirti yaşayarak öğrendiyseniz neler yaşadınız?
Hiç belirti yaşamadan öğrenen var mı?

Bizim 5. Denememiz 6 yıllık evliyiz çocuk istiyoruz daha önce denememiştik. Ovilasyon testi ile de yapmıştım öncesinde hiç bir sonuç alamadım. Doktora gittik bir sıkıntımız yok. Bat 9 ocak bekliyorum inşallah vardır bu sefer. Ama hiç bir belirti yok.

Dua edin bana nolur 😢

Merhaba öğreneli 3 gün oldu benim. Sanırım 4+4üm takvim hesaplarına göre. Daha doktora gidemedim. Kasıklarımda regl öncesi hiç kasılmalarım olmazdı, uykudan uyandıran ağrılar yaşayınca ve gecikmem 2.günü bulunca o şüpheyle test yaptım. Ayrıca göğüslerimde şişkinlikle beraber uçlarına kadar hassasiyet oluştu. İnşallah hayırlısıyla ve sağlıkla gebe kalırsın. 🌸🌸🌸

Bende hiç belirti olmadı, polikistik olduğum için random şekilde test yapıyordum her ay zaten öğrendiğimde 3,5 haftalıkmış. Klasik adet sancıları yaşadım, şişkinlik ağrı kasıkta batma. Hamile olduğumu öğrendikten bi 3 hafta sonra fln koku hassasiyeti bulantı ve göğüs sancısı başladı.

Merhaba öğreneli 3 gün oldu benim. Sanırım 4+4üm takvim hesaplarına göre. Daha doktora gidemedim. Kasıklarımda regl öncesi hiç kasılmalarım olmazdı, uykudan uyandıran ağrılar yaşayınca ve gecikmem 2.günü bulunca o şüpheyle test yaptım. Ayrıca göğüslerimde şişkinlikle beraber uçlarına kadar hassasiyet oluştu. İnşallah hayırlısıyla ve sağlıkla gebe kalırsın. 🌸🌸🌸
İnşallah ❤️ sende hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allah sağlıkla büyüt bebişini 😍

Bende hiç belirti olmadı, polikistik olduğum için random şekilde test yapıyordum her ay zaten öğrendiğimde 3,5 haftalıkmış. Klasik adet sancıları yaşadım, şişkinlik ağrı kasıkta batma. Hamile olduğumu öğrendikten bi 3 hafta sonra fln koku hassasiyeti bulantı ve göğüs sancısı başladı.
Yaa sağlıkla al kucağına inşallah ❤️ ❤️

Hamile olmadığım aylarda daha çok hamilelik belirtisi yaşıyodum psikolojik olarak mide bulantıları kusmalar falan ama hamile kaldığım ay hiç hamile gibi değildim regl olacağıma çok emindim gecikmem olduğu halde test yapmadım ki normalde o sabah gelmese test yaparken 3 gün bekledim 4. Gün burdaki bir arkadaşın gazıyla yaptım pozitif 😍ovulasyon testi işe yarıyor ama tabi ki bir iki ayda olmuyo kısmeti ne zamansa o zaman oluyo ben 2 yılın sonunda hamile kaldım birçok sağlık sorunuyla inşallah sen de senin için en doğru en hayırlı zamanda mutlu haberi alırsın 🥰belirtiye takılma ama inan ki başlardaki belirti sadece regl belirtisi hamile olduğunu öğrendikten birkaç hafta geçince başlıyo belirtiler 6 7 haftada

Adet oldum ama çok saçma bi adet dönemi yaşıyorum kafam çok karışık. Normalde tam 6 gün sürer 7 de biter di. 3 gün tam 4 gün çamur gibi geldi hayatımda ilk defa

Back