test yap varsa cikar cnmbenimde 1 haft var ama kasıklarım çok ağrıyor çamasır suyu testi yaptım baya köpürdü şizce hamie miyim
bira köpüğü gibi yoğun bir köpük oluşup sönmediyse uzun süre kaldıysa hamile olabilirsin canım bende böyle oldubenimde 1 haft var ama kasıklarım çok ağrıyor çamasır suyu testi yaptım baya köpürdü şizce hamie miyim
Bende yaptim ama bat 28 benim erken hamilelik testide almadim adetimi bekledimBi
bira köpüğü gibi yoğun bir köpük oluşup sönmediyse uzun süre kaldıysa hamile olabilirsin canım bende böyle oldu
adetime 6-7 gün var ama. bide yumurtlama gününden beri kasıklarım ağrıyor şu sıra daha fazlaBi
bira köpüğü gibi yoğun bir köpük oluşup sönmediyse uzun süre kaldıysa hamile olabilirsin canım bende böyle oldu
Benim 10 gün vardı adetime ilk yaptığımda çamaşır suyu testini canım hayırlısı olur inşallahadetime 6-7 gün var ama. bide yumurtlama gününden beri kasıklarım ağrıyor şu sıra daha fazla
adetime 6 dün var kanda beta hgc çıkar mı bi bilgin var mı test yaptımBenim 10 gün vardı adetime ilk yaptığımda çamaşır suyu testini canım hayırlısı olur inşallah
kan testinde adet gününüz geçmeden bile çıkıyor . adet günü geçmeden idrar testinde çıkmıyor.benimde 1 haft var ama kasıklarım çok ağrıyor çamasır suyu testi yaptım baya köpürdü şizce hamie miyim
Evet canım kanda çıkma olasılığı çok yüksekadetime 6 dün var kanda beta hgc çıkar mı bi bilgin var mı test yaptım
bugün bende sabah kan verdim adetime 6 gün var sence az da olsa çıkar mı
canım negatif çıktı kan değerlerim ama cuma baktırdım.bu hafta perşembe günü adetimi bekliyorum . belki diyorum kana geçmemiştir bir umut sence. umut etmesem daha mı iyiEvet canım kanda çıkma olasılığı çok yüksek
Umut etmemek mümkün olmuyor maalesef. İnşallah geç döllenmedir de ondan çıkmamıştırcanım negatif çıktı kan değerlerim ama cuma baktırdım.bu hafta perşembe günü adetimi bekliyorum . belki diyorum kana geçmemiştir bir umut sence. umut etmesem daha mı iyi
Canım bence persembeyse adetin evde idrar testi yapabilirsin orda Çıkabilirbugün yine ağrıyor kasıklarım batma gibi bide hafif sarımtrak bi akıntı var. olur mu hamilelikten önce de akıntı hiçbir fikrim yok. ne dersiniz?
bugün yaptım ama negatifti akşam yaptım.Canım bence persembeyse adetin evde idrar testi yapabilirsin orda Çıkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?