Belirti sayılıyor mu, bakın lütfen!

MonicaBing

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
1.150
1.453
133
28
Arkadaşlar Bat'a daha 5 gün var ama bugün lekelenme yaşadım kahverengi şekilde, adet belirtisi yoktu hiç sadece göğüs hassasiyeti var. Onun haricinde bi belirti yok dediğim gibi. Evde testte kalmamış bende karbonat testi uyguladım durum pozitif. Çok ümitlenmek istemiyorum bu aydan çokta bi ümidim yok zaten ama sabahtan beri göbek deliğimin üst sağ ve solunda 1 2 dakika süreli bi ağrı oluyor sanki içeriden bıçak barıtıyorlarmış gibi. Bir de mide bulantısı geliyo anlık onu sıcaklara bağlıyordum halbuki ama şimdi acaba mı diyorum. Malum bayram öncesi, günlerden de cumartesi.. Eşimi umutlandırmak istemiyorum eczaneye git desem umutlanır.

Irin'de asit olduğu için karbon da, kabartma tozu da köpürür. Illa kesin gebelik testini evde denemek istiyorsan çamaşır suyu testi yap. Doğru yapıldığı takdirde kesin sonuç alabilirsin. Hem hamilelik testini sen neden almıyorsun bu kez?

çünkü eczane uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…