Belirti miiii

seniseviyorum-

sεηι вεкℓιүσяυz αηηεcιм 🤰👼🤱👶
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
5.389
4.087
173
Bata 10 gün varken başlardı belirtilerım göğüslerim şişer acırdı bu ay 5 gün var ara ara kasıklarım sızlıyor çok az ama görüşlerde tık yok ikinci gebeliğim birinci de adet belirtileri yaşamıştım ve troidlerim rahatsız edıyordu yutkunurken onun değero fırlamıştı ara ara gene boğazlarda hissediyorum ama bu psikolojik olabilir de adet öncesi göğüslerim Benım sızlarken şimdi sızlamaması acaba mı dedittiriyor bu durumu yaşayan varmıııı

Benim de adetten dört beş gün önce biraz şişer acırdı hep böyleydi bu sefer gecikmemden sonra başladı giderek şiddeti arttı damarlarım çıktı gecikmemin 5 ya da 7. Günündeyim hala olmadım bende, belirti olabilir o yüzden evet

Siz yaptınız kı test ayyyyyy inşalllah

Ama burda böyle her zaman yaşadıkları şeyleri hamilelikte başka türlü yaşayan kadınlar oldu baya

Siz de gecikmeyi bekleyin bence test için sonra beta değeri yükseliyo mu diye stres olabiliyomuş insanlar erken öğrenince inşallah hamilesinizdir

Siz de gecikmeyi bekleyin bence test için sonra beta değeri yükseliyo mu diye stres olabiliyomuş insanlar erken öğrenince inşallah hamilesinizdir
İlk gebeliğimi adetimin. Gününde öğrendim erkenden beta çok düşüktğ ve zaman geçmemişti ikinciyi geç öğrenmek isterim ama bende bu merak varken çok zor

İlk gebeliğimi adetimin. Gününde öğrendim erkenden beta çok düşüktğ ve zaman geçmemişti ikinciyi geç öğrenmek isterim ama bende bu merak varken çok zor
Aa siz anneymişsiniz ben de tecrübeliymişim gibi fikir veriyorum bende daha hiç yokzaten sürekli şüpheyle kendimizi incelediğimizden unutup normal devam edemiyoruz malesef

Aa siz anneymişsiniz ben de tecrübeliymişim gibi fikir veriyorum bende daha hiç yokzaten sürekli şüpheyle kendimizi incelediğimizden unutup normal devam edemiyoruz malesef
Evet ilk gebeliğimde göğüslerim nasıldı hatırlamıyorum acaba mı diyorum ya Salı test yaparım duramam Klomen kullanıyorum ikş aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…