• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirti mi ?

gizlilik123

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2020
121
65
18
29
Merhabalar pcos Luyum birçok gebelik belirtim var yarın sabah kan verip baktırcam inşallah ama birşey sormak istiyorum. Dün gece yüz üstü yatağa uzandığım an belimden karnıma kasıklarıma bir ağrı vurdu. Bir de alt karnım şiş ve sert ama sol tarafı daha sert ve sanki sol taraf daha şiş bunlar Gebelik belirtisi mi?

Gebelik belirtisi herkes de farklıdır adetiniz gectimi
Henüz geçmedi ama ben geçen aydan beri şüpheleniyorum. Birçok belirtiyi yaşıyorum zaten. Geçen ayda kesik kesik kahverengi lekeli bi regli dönemi geçirdim. Profilime bakarsanız orada tüm belirtileri yazmıştım

Henüz geçmedi ama ben geçen aydan beri şüpheleniyorum. Birçok belirtiyi yaşıyorum zaten. Geçen ayda kesik kesik kahverengi lekeli bi regli dönemi geçirdim. Profilime bakarsanız orada tüm belirtileri yazmıştım
Daha önce test yapmadizmi yarın bi test alıp yapın belki hamilesinizdir lekenme tarzı olduysa adetiniz yerleşme de olabilir sizi umitlendirmek istemem ama siz en iyisi test yapın sabah sonucu buraya yazın merak ettim

Daha önce test yapmadizmi yarın bi test alıp yapın belki hamilesinizdir lekenme tarzı olduysa adetiniz yerleşme de olabilir sizi umitlendirmek istemem ama siz en iyisi test yapın sabah sonucu buraya yazın merak ettim
Yarın sabah sağlık ocağında kan testi yaptıracam. Regliden 19 gün sonra gece peçeteye 2 damla uçuk pembe kan geldi kesildi birdahaki gelmedi. İlk defa böyle birşey yaşadım

Yarın sabah sağlık ocağında kan testi yaptıracam. Regliden 19 gün sonra gece peçeteye 2 damla uçuk pembe kan geldi kesildi birdahaki gelmedi. İlk defa böyle birşey yaşadım
inşallah hamilesinizdir cnm 😊 regliden 1 hafta önce oluyor yerlesme kanaması bende öyle olmuştu

İnşallah cnm 😊🤲 ayy Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlı haber alırsınız buraya yazın ama

Maalesef olmadı 😔🤷🏼‍♀️
Üzülme cnm inşallah birdahakin de olur çok stres yapma oldumu olacakmi diye kafanı sürekli o yönde meşgul etme kendi haline bırak inan hiç ummadığın anda geliyor rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah isteyen herkese de

Üzülme cnm inşallah birdahakin de olur çok stres yapma oldumu olacakmi diye kafanı sürekli o yönde meşgul etme kendi haline bırak inan hiç ummadığın anda geliyor rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah isteyen herkese de
Amin inşallah isteyen herkese ve bize de nasip olur 🙏 Allah’a bıraktım nasip ederse de etmezse de başım üzerine 🌸

Back