Belirsizlik...

Ben böyle derin bir tipi (üstelik alkol sorunu da vardı) iki sene çektim. Fiziksel olmasa da psikolojik olarak maruz kaldığım işkencenin, ondan ziyade kendime verdiğim zararın haddi hesabı yok. Bu adamlara senin yapabileceğin hiçbir şey yok. Kendi kendilerine yok olup gidecekler.

Bazen sıkıntılarını aşıyor gibi oluyorsanız, 3 gün mutluysanız sana 3 hafta dram yaşatıyorsa gel beni dinle. Bak adam seni sevmiyor demiyorum, sorun çok seviyor olması olabilir. Senin konunda kendimden bahsedip duruyor olmak istemem ama bir örnek daha vereyim. Benim eski sevgilim ilk günden itibaren "biz ayrılacağız biliyorsun değil mi? " diyordu. Mutluluğa tahammülü yoktu. Bana "sen uyuşturucu gibisin, bu sahte bir mutluluk. Bir gün gideceksin ve ben dibe vuracağım. O yüzden en iyisi alışmamak." falan derdi. Ama senin sevglinden farklı olarak ciddi psikolojik sorunları vardı. (Pardon tekrar okudum senin erkek arkadaşında da varmış)

Neyse, karın ağrısı dolu iki sene. Sonra ne mi oldu? Ayrıldıktan 5 ay sonra sevgilimle tanıştım. İki senedir de beraber yaşıyoruz seneye evleneceğiz inşallah. Dünyanın en mutlu insanıyım. Ağlamadan üst üste iki günü olmayan ben 2 senedir aynı evi paylaştığım insanla abartmıyorum bir kez bile kavga etmedim. Gözümden akan yaş hep mutluluktan oldu.

Eski sevgilim de hala düzenli olarak yazdığı blogunda yeraltı edebiyatı yapıp anılarında yaşıyor, kendi bilir Allah ona da huzur versin.

Demem o ki sal gitsin :)

Ne güzel mutluluğun daim olsun. :)

Benim 7 aylık ilişkide ilk defa son 1 aydır soğuk davranmaya başladı yani hiç kavga etmedik şu ana kadar, çok belli ederdi sevgisini normalde alnımdan öper vs. Aslında adam kendi kendine kuruntu yapıyor çok karamsar her konuda bana zarar verdiği yok, ben dahil herkese zarar verdiğini söylemişti en son görüşmemizde. Ona böyle olmadığını anlatamıyorum çok fazla korkusu ve sorumluluk duygusu nedeniyle bunalmış durumda. Bipolar olmasından şüpheleniyorum aslında, onlarda böyle bi an dibe çökme durumu oluyor sanırım. Benim de elimi kolum bağladı kaçak davranmasıyla of seviyorum da epey

Çok çok iyi anlıyorum seni ama gerçekten senin yapabileceğin hiçbir şey yok. Bu atakları gittikçe ağırlaşacak. Arada normale döndükçe umutlanacaksın ama sonra yine hayal kırıklığı.

Ha ben çok mu laf dinledim insanlar ayrıl dediğinde, hiç dinlemedim :) Ama anneme dedim ki; ben bir gün iyice kendimi şaşırıp bununla evlenmeye kalkarsam sakın izin verme. insan çekeceğini çekmeden bitirmiyor. Sen de kendin yaşayıp göreceksin. Ama sen ona yazma. Bekle saklandığı yerden kendi çıkarsın kafasını. Zor tabi beklemek ama çok seviyorum diyorsan payına düşen çilesi çekeceksin. Hayırlısı olsun senin için.

aynı durumu yaşayalı 1 ay oldu. sonuç ilişkisi yokk

En nefret ettiğim şey belirsizliktir. Yani bu gizemli tavırlarla size iyilik mi yapmış oldu şimdi? Belki de çocuk kendi içinde bitirdi bu ilişkiyi ama sizin haberiniz bile yok. Ya da devam etme kararı aldıysa bu uzaklık niye?

Bak canım şunu bilir şunu söylerim, enerjisi düşük insan karşısındakini de batağa çekiyor. Her şeyi kafasına takıp, dünyayı kendine zehir eden adam elbette ki karşısındaki insana da mutluluk vaad edemiyor.

Benim eski sevgilim böyleydi, her olayı öyle derin düşünürdü ki ben şaşar kalırdım. Hayır bende mutluluk içinde yaşamıyorum ama genelde derdimi tasamı karşımdakine çok yansıtmam ortada büyük bir olay yoksa. Ama sevgilim tam tersiydi. Böyle buluşmuşuz tam bir haftanın üzerine bir bakıyorum karşımda yüzü gülmeyen bir adam. Ya da ben konuşuyorum konuşuyorum beni dinliyor ama aklı başka yerde. Dayanamayıp ne oldu diye soruyordum o da anlatıyordu. Hep gereksiz şeyleri büyütmüş kafasında. Bende oturup bak öyle değildir o diye sakinleştirmeye çalışıyordum. Neticesinde hep benim dediğime geliyordu, hiçbir şey onun düşündüğü gibi sonuçlanmıyordu bizde boşu boşuna günümüzü zehir ettiğimizle kalıyorduk.

Mesela şimdi ayrıyız ama fark ettim ki gerçekten benimde enerjimi düşürüyormuş onun bu halleri. Ayrıldığımız iyi olmuş bile diyebiliyorum şu an. O yüzden gerçekten böyle insanlarla ömür geçirmek zor. Sen tekrar mesaj atma bana kalırsa. Ayrıldıysanız da önüne bak artık, bundan sonra da hayatına dünyaya pozitif bakan insanları dahil etmeye çalış.

kendıne gercekten zarar veriyorsa bırak gitsin belirsizlikte sen de zarar görürsün

psikolojik sorunları olan insanlara birebir maruz kalmış bir insan olarak belirteyim ayrılın. kötülükten değil ikiniz için de mantıklı olan bu. insanlar bir takım sorunları kendileri isteyince kendi iradeleriyle aşar. onun bu süreçte yanında olmak sizi bitirir. işin ilginci bir süre sonra o bu durumdan çıkarsa siz bitkin o yeni doğmuş bebek gibi olur. bu sefer de siz başlarsınz dertlenmeye. sorunlu insanlar bulaşıcı hastalık taşıyanlar gibidir (kötülemek için demiyorum) bulaşmamalıdır. uzak durun. biraz da zamana hayata bırakın. zaten sizin için kaderde o varsa elbet bir araya gelirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…