• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Belime gelen çıtçıtları atıyorum,kısa saç kesimi,yardım :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

melekkk__

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.391
222
323
39
Balikesir
arkadaşlar yıllarca boyamadan,fönden,maşadan olan saçlarıma oldu ben de 1 sene önce çıtçıt aldım.

şu an saçlarım popo üstümde ama bana ait değiller :S

sadece banyo yaptıktan sonra çıkartıyorum artık bütünleştim onlarla...

FAKAT ... düşündüm baya...daha ne kadar kullanacağım diye...ben de saçımı kısa kestirip bakım yapmaya ve kendı saçımı uzatmaya karar verdim....

şimdii....saçım seyrek tabı...dökülmekten :((((

seyrek,ince telli vee dalgalı...

NasıL bir kesim önerirsinizz ???

Allah rızası için yardım edinn,nası kestireceğim hakkında hiçbi fikrim yok ve sonrasında bakım uygulamam şart sanırım

önerilerinizi bekliyorum,duyuyosanız benii :(((

öncelikle dökülmemesi için bioblas kullan ama bi kere kullanıp bırakma gercekten saç dökülmesine iyi geliyor ama biraz saçları sertleştiriyor banyoda taraması zor oluyor onun için yanında saç kremi kullancaksın.
saçlarının dökülmesinden kurtulduktan sonra badem yağı kullan saçları gürleştirir ve besler..
saçlarına şekil olarakta küt arkası oval şık bir görünüm verecek şekilde kestir..

Son düzenleme:
öncelikle dökülmemesi için bioblas kullan ama bi kere kullanıp bırakma gercekten saç dökülmesine iyi geliyor ama biraz saçları sertleştiriyor banyoda taraması zor oluyor onun için yanında saç kremi kullancaksın.
saçlarının dökülmesinden kurtulduktan sonra badem yağı kullan saçları gürleştirir ve besler..
saçlarına şekil olarakta küt arkası oval şık bir görünüm verecek şekilde kestir..

bioblas benim saçlarıma hiç fayda etmedii :20:
eğer saçın dalgalıysa omuzlarına gelecek şekilde kestir, kısa kestirirsen çok dağınık durur.
benim saçlarım çok dökülüyordu, sarımsak şampuanı ile dökülmelerini durdurdum

oo çok eskı bı konum bu kuzularım kusura bakmayın ben yenı farkettım yorumları..ben kaynak yaptrdım sonra.ve şu an kaynakları çıkardım evlenınce :) kaynaklar varken uzamış saçım.şu an ısırgan otu ile duruluyorum ii gelıyor uzamasına kanımca :)

Back