How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Belimde 2 yerde fıtık oluşmuş sizce gecermi

Canım yürüyüş çok iyi geliyor.
Geçer mı bilemiyorum ama sabahları yürüyüş yaparsan hafif tempoda ağrıları kesiyor.

Fitiga ilac tedavisi mi :bicak:
Saka mi bu ya doktorun diplomasini gorseydiniz bence zira doktor ilacla fitigin gecmeyecegini bilmiyorsa kesinlikle tip mezunu degildir

ağrıyı geçirmek içindir sanırım..

konu sahibesi bende de iki yerde kayma var . geçmez . fizik tedavi ağrıları geçirmek için ben uzun süreli iğneyle fizik tedaviye gerek olmadan rahatlamıştım. ama dikkat edeceksiniz bundan sonra.

konu sahibesi bende de iki yerde kayma var . geçmez . fizik tedavi ağrıları geçirmek için ben uzun süreli iğneyle fizik tedaviye gerek olmadan rahatlamıştım. ama dikkat edeceksiniz bundan sonra.
Neler yapmam gerekir cnm

Yüzme, yürüyüş ya da doktorunuza danışarak egzersiz yapabilirsiniz kilonuzu koruyun ,kilolu iseniz verin ,ağır kaldırmayın yerden bir şey alırken dizlerinizle çömelerek alın bu saydıklarım şikayetlerinizi hafifletir ama dediğim gibi fıtık tamamen geçebilen bir şey değil sadece semptomlar azalır gündelik hayatiniza devam etmeniz açısından

ben babama sordum,devlet hastanesinde bu ameliyatı asla yapmazlar dedi.

ilaçla geçecek bir şey de değilmiş,kendinizi zorladığınız,tutulma yaşadığınız günlerde kullanmanız için kas gevşetici vermiştir doktorunuz. çok zorlanırsa iğne de yaptırabilir ama gerek kalmaz diyor.

ayrıca fizik tedaviyi de sonuna kadar devam ettirmeniz gerekiyormuş tamamen tedavi etmez ama iyileştirir henüz ortada ameliyat gerektirecek bir şey yok türkiyenin %60ında aynı fıtıktan var diyor.

ekstra soracağınız bir şey olursa mesaj atabilirsiniz sevgiler :)

Yok konu sahibi ilac tedavisiyle gecer dedi doktor yazmis , ona tepki gosterdim
Fitik icin verilecek sey agri kesici ve kas gevsetici , ikisi de tedavi etmez agriyi azaltir sadece
Iki kere fitik ameliyati oldum , senelrdir cekiyorum

ben babama sordum,devlet hastanesinde bu ameliyatı asla yapmazlar dedi.

ilaçla geçecek bir şey de değilmiş,kendinizi zorladığınız,tutulma yaşadığınız günlerde kullanmanız için kas gevşetici vermiştir doktorunuz. çok zorlanırsa iğne de yaptırabilir ama gerek kalmaz diyor.

ayrıca fizik tedaviyi de sonuna kadar devam ettirmeniz gerekiyormuş tamamen tedavi etmez ama iyileştirir henüz ortada ameliyat gerektirecek bir şey yok türkiyenin %60ında aynı fıtıktan var diyor.

ekstra soracağınız bir şey olursa mesaj atabilirsiniz sevgiler :)
Çok teşekkür ederim cnm çok rahatladım İnan .

benim belimde 4, boynumda 3 tane nur topu gibi fıtıklarım var yıllardır. geçmez ama dikkat edersen seni daha az yorar . ne yazıkki fizik tedaviler benim hiç bi işime yaramadı

Back