- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
Eki Görüntüle 2052808
Sonucu anlıyorsanız açıklarsan sevinirim cnm
ben anlamıyorum tabiki ama akşam sorarım babama size yazarım. Geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 2052808
Sonucu anlıyorsanız açıklarsan sevinirim cnm
Teşekkürler cnm akşamı dört gözle bekliyorum cnm . Fizikten sonra bu gün dahaiyiyim Onuda söyle cnmben anlamıyorum tabiki ama akşam sorarım babama size yazarım. Geçmiş olsun
Fitiga ilac tedavisi mi
Saka mi bu ya doktorun diplomasini gorseydiniz bence zira doktor ilacla fitigin gecmeyecegini bilmiyorsa kesinlikle tip mezunu degildir
Tmm cnm . TeşekkürlerCanım yürüyüş çok iyi geliyor.
Geçer mı bilemiyorum ama sabahları yürüyüş yaparsan hafif tempoda ağrıları kesiyor.
Neler yapmam gerekir cnmağrıyı geçirmek içindir sanırım..
konu sahibesi bende de iki yerde kayma var . geçmez . fizik tedavi ağrıları geçirmek için ben uzun süreli iğneyle fizik tedaviye gerek olmadan rahatlamıştım. ama dikkat edeceksiniz bundan sonra.
Neler yapmam gerekir cnm
Yok konu sahibi ilac tedavisiyle gecer dedi doktor yazmis , ona tepki gosterdimağrıyı geçirmek içindir sanırım..
konu sahibesi bende de iki yerde kayma var . geçmez . fizik tedavi ağrıları geçirmek için ben uzun süreli iğneyle fizik tedaviye gerek olmadan rahatlamıştım. ama dikkat edeceksiniz bundan sonra.
Çok teşekkür ederim cnm çok rahatladım İnan .ben babama sordum,devlet hastanesinde bu ameliyatı asla yapmazlar dedi.
ilaçla geçecek bir şey de değilmiş,kendinizi zorladığınız,tutulma yaşadığınız günlerde kullanmanız için kas gevşetici vermiştir doktorunuz. çok zorlanırsa iğne de yaptırabilir ama gerek kalmaz diyor.
ayrıca fizik tedaviyi de sonuna kadar devam ettirmeniz gerekiyormuş tamamen tedavi etmez ama iyileştirir henüz ortada ameliyat gerektirecek bir şey yok türkiyenin %60ında aynı fıtıktan var diyor.
ekstra soracağınız bir şey olursa mesaj atabilirsiniz sevgiler :)