Belimde 2 yerde fıtık oluşmuş sizce gecermi

Nana929

Hedef :49 gecen hafta 52.6güncel : 53.9
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
2.177
5.281
108
Şuan fizik tedaviye başladım bu gün 5 gün . Fıtık fizikle geçermi yada benim fıtık normal mi .sonuçlarım arkadaşlar

Son düzenleme:
Doktorunuza sorsaydınız geçer mi geçmez mi normal mi diye ? Boyun fıtığı terapi ile gerileme yapıyor ama bel? Bilemedim...

Geçmiş olsun.. dr ne dedi..
Doktorunuza sorsaydınız geçer mi geçmez mi normal mi diye ? Boyun fıtığı terapi ile gerileme yapıyor ama bel? Bilemedim...
bizce geçer mi mi?
doktorunuz ne diyor
mr sonucunuz var mı?
Sonuçlarım var cnm .
Doktor önce ilaç tedavisi verdi geçmeyince fizik önerdi 15 günlük . Geçebilir dedi . Çevremde fıtık olan insan Yok bende merak ettim geçermi neler yapmam gerekir düşüncesiyle konu açtım cnm

Benim de çevremde surekli ameliyat olan var malesef ama inşallah sizinki geçer. Fıtık laneti ilacla geçmiyor keske geçse...

Benim de çevremde surekli ameliyat olan var malesef ama inşallah sizinki geçer. Fıtık laneti ilacla geçmiyor keske geçse...
Dr ameliyatlık bi durum değil dedi . İlaçla geçer dedi ilaçla geçmeyince fizik önerdi cnm

Dr ameliyatlık bi durum değil dedi . İlaçla geçer dedi ilaçla geçmeyince fizik önerdi cnm
Işte ben de onu diyorum ilacla geçmiyor. Gecmis olsa çevremdekiler ameliyatlik duruma gelmezdi. Sonuçta orada bir yırtık var ilac nasil düzeltsn durumu. Fizik tedavi de şikayetleri azaltmaya yardımcı oluyor. Tekrardan gecmis olsun.

Fıtık ameliyat diyorlar, genelde.. zor Allah yardımcınız olsun.. ama çok zorlarsanız düşünün ameliyatı...

sonuçlarınız varsa babama sorabilirim. kendisi en son çare ameliyat yapıyor ama.

Fitigin gectigi nerde gorulmus yahu
Doktorlar mi izah etmiyor yoksa hastalar mi anlamiyor anlamadim ben
Fitik gecen birsey degil hayat boyu tasiyacaksiniz
Ayrica turk toplumunun yuzde 70 inde vardir fitik yani anormal birsey de degil
Kilonuzu dikkat edin duzenli spor yapin
Egilip kalkarken dizleri bukun ve agir tasimayin

Fitiga ilac tedavisi mi
Saka mi bu ya doktorun diplomasini gorseydiniz bence zira doktor ilacla fitigin gecmeyecegini bilmiyorsa kesinlikle tip mezunu degildir

öncelikle geçmiş olsun benimde iki tarafta iki tane buyuk baskı yapan fıtığım var tutulmayla öğrendim ilk uc ay yataktan kalkamadım doktorum ameliyatlik ama cok gençsin diye yapmadı ilac ve fizik tedaviyle ağrılarım azaldı yuruyebildim çok şükür ama en ufak bi usutmede çok agrım oluyo ağır kaldirmaman gerekiyo kilo almaman gerekiyo 2 3 senede bi tutulma yasiyorum gecmiyo gecmezde ama kendi doktorun kendin olacaksin çok dikkat edeceksin iyi bi fizik tedavi görmelisin egzersizlerini ihmal etme bisiklet sürmek yüzmek çok iyi geliyo aklıma gelenler bunlar acil şifalar diliyorum

Fıtık geçmez. 2009 dan beri var bende.
Fizik tedavi ve size gösterecekleri esneme hareketlerini yaparsanız ve hareketlerinize dikkat ederseniz ağrısız bir yaşam sürebilirsiniz

Teşekkürler cnm aklına gelen olursa yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…