belim ve sırtım agriyo neden olabilir.

esransh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
153
47
28
Arkadaslar dün sabah bel ve sirt agrisiyla uyandim. Geceleri pijamayla yatamam ben. Iç camasirimla yatiyorim acaba üşüttüm mü dün belime korse taktim simdi belim geçti ama sırt agrim hala duruyo egilemiyorum çok canim yaniyo. Ne yapmaliyim gecmesi icin sicak tutsam yeter mi.

canım aynen üşütmüşsün
bende de aynı durum var sıkıntılıyımdır
fazla giyinemem çok terlerim zira
lakin cam hafif aralık kalmıştı
fena üşütmüşüm
3 gün sürdü benimki
ısıt vücüdunu
sıcak duş al uzan

Ay valla cok kötü bişe sirtim çok agriyo. Ya giyinip yatamiyorum bunaliyorum uyuyamiyorum( hep oyle yatarim acaba niye bu sefer oldu. Dedigin gibi yaptim bakalim insallah geçer(

Merhaba, büyük ihtimalle üşütmüşsünüz, fakat uzun sürerse dikkate alın derim. Sadece sırt ağrısı için gidip safra kesesi ameliyatı olanlar var. Benimde sırtım ve belim çok ağrır bana da muayene şart.

Aman korkutma beni:)) benim şuan iki kurek kemiği nin ortasi cok ağrıyor belim gecti nerdeyse korse taktim. Sirtima ne yapabilirim ki. Gece askiliyla yatiyorum kesin ondan oldu( off

Ay valla cok kötü bişe sirtim çok agriyo. Ya giyinip yatamiyorum bunaliyorum uyuyamiyorum( hep oyle yatarim acaba niye bu sefer oldu. Dedigin gibi yaptim bakalim insallah geçer(

aklında olsun sauna ve hamam da çok iyi geliyor
fakat, çıktığın zaman üşütme sakın

Ben o ağrılar yüzünden safra kesesi ameliyatı oldum siz gene de dahiliyeye gidip bir ultrason çektirin ne olur ne olmaz geçmiş olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…