Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım aynen üşütmüşsün
bende de aynı durum var sıkıntılıyımdır
fazla giyinemem çok terlerim zira
lakin cam hafif aralık kalmıştı
fena üşütmüşüm
3 gün sürdü benimki
ısıt vücüdunu
sıcak duş al uzan
canım aynen üşütmüşsün
bende de aynı durum var sıkıntılıyımdır
fazla giyinemem çok terlerim zira
lakin cam hafif aralık kalmıştı
fena üşütmüşüm
3 gün sürdü benimki
ısıt vücüdunu
sıcak duş al uzan
Ay valla cok kötü bişe sirtim çok agriyo. Ya giyinip yatamiyorum bunaliyorum uyuyamiyorum( hep oyle yatarim acaba niye bu sefer oldu. Dedigin gibi yaptim bakalim insallah geçer(
Merhaba, büyük ihtimalle üşütmüşsünüz, fakat uzun sürerse dikkate alın derim. Sadece sırt ağrısı için gidip safra kesesi ameliyatı olanlar var. Benimde sırtım ve belim çok ağrır bana da muayene şart.
Merhaba, büyük ihtimalle üşütmüşsünüz, fakat uzun sürerse dikkate alın derim. Sadece sırt ağrısı için gidip safra kesesi ameliyatı olanlar var. Benimde sırtım ve belim çok ağrır bana da muayene şart.
Aman korkutma beni:)) benim şuan iki kurek kemiği nin ortasi cok ağrıyor belim gecti nerdeyse korse taktim. Sirtima ne yapabilirim ki. Gece askiliyla yatiyorum kesin ondan oldu( off
Ay valla cok kötü bişe sirtim çok agriyo. Ya giyinip yatamiyorum bunaliyorum uyuyamiyorum( hep oyle yatarim acaba niye bu sefer oldu. Dedigin gibi yaptim bakalim insallah geçer(