- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.027
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Hayırdır ne oldu öyle.Belim ağrıyor..
Benim de.
Keşke yanyana olsaydık ben sizin belinizi çiğnerdim siz de benimVallaha benimde..
Bilmiyorum ki ağrıyor kendi kendineHayırdır ne oldu öyle.
Teras hareket filanmı yaptın yoksa,birde oturma ile alakalıdır bel ağrıları.Bilmiyorum ki ağrıyor kendi kendine
Çiğneme sakat iş tehlikeli.Keşke yanyana olsaydık ben sizin belinizi çiğnerdim siz de benim
Sandalyede çok oturuyorum belim ve boynum ağrıyor.Teras hareket filanmı yaptın yoksa,birde oturma ile alakalıdır bel ağrıları.
Dün benim röntgen çekildi ağrılarım vardı,bel düzleşmesi çıktı MR çekilecek hafta sonu fıtıktan şüphelendi dr.
Geçmiş olsun.Çiğneme sakat iş tehlikeli.
Abla otopedi mi bakıyo fizik mi valla bilmiyom yaTeras hareket filanmı yaptın yoksa,birde oturma ile alakalıdır bel ağrıları.
Dün benim röntgen çekildi ağrılarım vardı,bel düzleşmesi çıktı MR çekilecek hafta sonu fıtıktan şüphelendi dr.
Bende öyleyim çok ağrı yapıyor sonra.Sandalyede çok oturuyorum belim ve boynum ağrıyor.Böyle böyle fıtık olunuyor.
Teşekkürler sanada geçmiş olsun.Geçmiş olsun.
Beni ayır lütfen ben yaşlıyım cıkksssHepiniz beta hcg baktirin kesin hamilesiniz
Abla sana da bi tane daha torun gelebilir ben diyimBende öyleyim çok ağrı yapıyor sonra.
Teşekkürler sanada geçmiş olsun.
Beni ayır lütfen ben yaşlıyım cıkksss
Doktor söyledi aslında fizik tedavi bakıyormuş buna,ben ortopediden almıştım randevuyu.Abla otopedi mi bakıyo fizik mi valla bilmiyom ya
Hepiniz beta hcg baktirin kesin hamilesiniz
Niyeti var zaten nene olacam kesin 2.ye.Abla sana da bi tane daha torun gelebilir ben diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?