Mutfak Dekorasyonu Belenco veya Çimstone tezgah ve tezgah arkası

XmalcomX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
254
11
Merhaba kızlar
Aldığımız evde tadilat yaptırıyoruz.
Dolaplara karar verdik. Alt dolapların rengi kapiçino akrilüks, üst dolaplar da beyaz akrilüks oluyor.
Tezgah ve tezgah arkası için de çimstone veya belenco marka beyaz ayna parçacıklı kuartz tezgah düşünüyoruz.
Belenco olursa: Belenco Quartz Kispino Mutfak Tezgah
Çimstone olursa: imstone Mirat Mutfak Tezgah
Tezgah arkasını da bu şekilde yaptıranlar varsa, memnuniyetlerini veya memnuniyetsizliklerini yazabilirler mi acaba?

Diğer bir alternatifimiz de beyaz cam mozaik.

Şimdiden teşekkürler. :)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Dolaplara karar verdik. Alt dolapların rengi kapiçino akrilüks, üst dolaplar da beyaz akrilüks oluyor.
Tezgah ve tezgah arkası için de çimstone veya belenco marka beyaz ayna parçacıklı kuartz tezgah düşünüyoruz.
Tezgah arkasını da bu şekilde yaptıranlar varsa, memnuniyetlerini veya memnuniyetsizliklerini yazabilirler mi acaba?

imstone çok daha güzel olacak sanki

Merhaba ,
Öncelikle kolay gelsin çok zor bu işler bizimde yeni bitti mutfak tadilatımız .
Ben çimstone de aradığım rengi bulamadığım için belenco kristal white yaptırdım tezgahımı .
Çok memnunum .
Tezgah arkasınıda cam yaptırdım desenini kendim seçtim inanılmaz rahat temizliği ..
Ayrıca çok fazla seçenek var..

Merhaba ,
Öncelikle kolay gelsin çok zor bu işler bizimde yeni bitti mutfak tadilatımız .
Ben çimstone de aradığım rengi bulamadığım için belenco kristal white yaptırdım tezgahımı .
Çok memnunum .
Tezgah arkasınıda cam yaptırdım desenini kendim seçtim inanılmaz rahat temizliği ..
Ayrıca çok fazla seçenek var..

Gerçekten çok zormuş, bir o kadar da keyifli :KK66:
Belenco kristal biraz gri gibi mi görünüyor?
Bizim dolaplarımızın üstü akrilüks beyaz, altı akrilüks kapiçino oldu.
Numune parçada kristal white hoşuma gitmişti, bütün tezgah da açık grimsi bir görüntü oluyor deyince vazgeçmiştim.
Krispino white kapiçino renge daha uyumlu gibi geldi ya da çimstone mirat?
Siz belki bütün halde de görmüşsünüzdür?
Fikir verebilir misiniz?
Cam tezgah arkasını pek düşünmedik.
Bakalım sonuç ne olacak. :)

Teşekkür ederim yorumunuza.
Bu arada mutfağınızı güle güle kullanın, çok şık olmuş. :)

Gerçekten çok zormuş, bir o kadar da keyifli :KK66:
Belenco kristal biraz gri gibi mi görünüyor?
Bizim dolaplarımızın üstü akrilüks beyaz, altı akrilüks kapiçino oldu.
Numune parçada kristal white hoşuma gitmişti, bütün tezgah da açık grimsi bir görüntü oluyor deyince vazgeçmiştim.
Krispino white kapiçino renge daha uyumlu gibi geldi ya da çimstone mirat?
Siz belki bütün halde de görmüşsünüzdür?
Fikir verebilir misiniz?
Cam tezgah arkasını pek düşünmedik.
Bakalım sonuç ne olacak. :)

Teşekkür ederim yorumunuza.
Bu arada mutfağınızı güle güle kullanın, çok şık olmuş. :)

Bütün olarak benim mutfağımda şu an:))
Bende teşekkür ederim inşallah sizinde mutfağınız istediğiniz gibi olur..
Evet biraz daha beyazdan çok kırçıllı bir griliği var siz bence mutfak dolaplarınız takıldıktan sonra eve numune getirin beğendiğiniz renkleri ben öyle yapmıştım ..

Benim tezgahım ve tezgah arası Çimstone Lapland. Çok memnunum. Duvar ıle tezgahı birleştiği yerde değişik bir yapıştırıcı/izolasyon malzemesi kullandılar (yani o kısa sürede iğrenç bir hal alan silikondan yok).

Benim tezgahım ve tezgah arası Çimstone Lapland. Çok memnunum. Duvar ıle tezgahı birleştiği yerde değişik bir yapıştırıcı/izolasyon malzemesi kullandılar (yani o kısa sürede iğrenç bir hal alan silikondan yok).

Canım yorum için teşekkür ederim.
Dolaplarımız takıldı, bir kaç gün içinde de tezgah ve tezgah arkası için ölçü alınacak.
Peki davlumbazın arkası da çimstone mu oldu, yoksa mobilya mı?
Temizliğini çok rahat diye duydum, gerçekten öyle mi?
Satıcılar neyi satıyorsa onu övüyorlar. :))
Kullananların yorumları benim için gerçekten çok kıymetli. :KK66:

Son düzenleme:
Bütün olarak benim mutfağımda şu an:))
Bende teşekkür ederim inşallah sizinde mutfağınız istediğiniz gibi olur..
Evet biraz daha beyazdan çok kırçıllı bir griliği var siz bence mutfak dolaplarınız takıldıktan sonra eve numune getirin beğendiğiniz renkleri ben öyle yapmıştım ..

Ölçü aşamasına gelince, tavsiyeni dikkate alacağım. :KK66:
Mutfak dolapları takılmış, şimdi de banyo dolaplarını bekliyoruz.
Banyo tezgahını da aynı malzemeden düşündüğümüz için, hepsinin birden ölçüsü alınacak.
Banyo dolapları mürdüm ve beyaz.
Fayansları da inoks dekorlu ve beyaz.
O yüzden kristal white zannedersem banyoya güzel uyacak.
Çok teşekkür ederim, gerçekten fikirlerinden faydalandım. :KK66:

Canım yorum için teşekkür ederim.
Dolaplarımız takıldı, bir kaç gün içinde de tezgah ve tezgah arkası için ölçü alınacak.
Peki davlumbazın arkası da çimstone mu oldu, yoksa mobilya mı?
Temizliğini çok rahat diye duydum, gerçekten öyle mi?
Satıcılar neyi satıyorsa onu övüyorlar. :))
Kullananların yorumları benim için gerçekten çok kıymetli. :KK66:

Cevap ve soruların yarısı burda yarısı benim konuda oldu ama kusura bakmayın.

Evet, temizliği son derece rahat. Çimstone nun sayfasında okumuştum sanırım, üzerinde deterjan, çamaşır suyu bırakmayın diye. Ben de kolay arınıyor diye bildiğimiz sabunla siliyorum genelde ve sonra da bir ıslak bez yürütüyorum. Gıda maddelerini direkt tezgahın üzerinde bırakma adetim olmadığı için çamaşır suyu kullanma ihtiyacı hisetmiyorum zaten.

kızlar merhaba,
ben şunu öğrendim bir eteğin bir bluzun nasıl dikiş yerleri önemliyse ,bu işte de terzilik önemli:)
hatta herseyden önce işçilik en önemlisi!!
internetten çok araştırmalar yaptım.Taş firması taşları övüyor,akrilik firması akriliği övüyor...nasıl iş anlamamıştım..Sonra büyük bir firma ile internette karşılaştım.Hem taş üretiyorlar hem akrilik..İsmi de.. KREA GRANİT FİRMASI..bizle o kadar ilgilendiler ki ve müşterinin gerçekten memnun olacağı malzemeyi seçtiriyorlar.. zorlama asla yok...çünkü konu basit her ürün firmada var. yeter ki biz memnun olalım..
Gerçekten satıştakiler ders anlatır gibi her detayı paylaşıyorlar:)) kaliteli bir firma ile çalışırsanız sonunda çok rahat ediyorsunuz doğrusu:)umarım sizin de bu işleri yapan firmanız güvenilir ve tanınmış bir firmadır.
Biz arkasını da tezgah cinsinden yaptırdık..Çok daha hijyenik oldu.cam mozaikler zamanla kokuyu emip,mozaik araları renk değiştiriyormuş. yaklaşık 4 ay oldu Çimstone Mirat yaptırdık, şimdi çok memnunuz..çocuklar ne dökerlerse döksünler nemli bezle siliyoruz geçiyor..7 metre mutfak adeta ilk günkü gibi..bir de birleşim yerleri önemli ona dikkat edin..bizimkiler incecik ,komşular var daha önce yaptıran inanılmaz kötüydü nereye yaptırdılarsa pişmanlar..buna da dikkat edin..kaliteli yapıştırıcı kullanılması lazım,
hayırlı olsun güle güle kullanın şimdiden çimstone u.:))

kızlar merhaba,
ben şunu öğrendim bir eteğin bir bluzun nasıl dikiş yerleri önemliyse ,bu işte de terzilik önemli:)
hatta herseyden önce işçilik en önemlisi!!
internetten çok araştırmalar yaptım.Taş firması taşları övüyor,akrilik firması akriliği övüyor...nasıl iş anlamamıştım..Sonra büyük bir firma ile internette karşılaştım.Hem taş üretiyorlar hem akrilik..İsmi de.. KREA GRANİT FİRMASI..bizle o kadar ilgilendiler ki ve müşterinin gerçekten memnun olacağı malzemeyi seçtiriyorlar.. zorlama asla yok...çünkü konu basit her ürün firmada var. yeter ki biz memnun olalım..
Gerçekten satıştakiler ders anlatır gibi her detayı paylaşıyorlar:)) kaliteli bir firma ile çalışırsanız sonunda çok rahat ediyorsunuz doğrusu:)umarım sizin de bu işleri yapan firmanız güvenilir ve tanınmış bir firmadır.
Biz arkasını da tezgah cinsinden yaptırdık..Çok daha hijyenik oldu.cam mozaikler zamanla kokuyu emip,mozaik araları renk değiştiriyormuş. yaklaşık 4 ay oldu Çimstone Mirat yaptırdık, şimdi çok memnunuz..çocuklar ne dökerlerse döksünler nemli bezle siliyoruz geçiyor..7 metre mutfak adeta ilk günkü gibi..bir de birleşim yerleri önemli ona dikkat edin..bizimkiler incecik ,komşular var daha önce yaptıran inanılmaz kötüydü nereye yaptırdılarsa pişmanlar..buna da dikkat edin..kaliteli yapıştırıcı kullanılması lazım,
hayırlı olsun güle güle kullanın şimdiden çimstone u.:))

Çok teşekkür ederim canım.
Bakalım bugün gelip ölçüyü alacaklar (mobilyacımız işçiliklerinin çok iyi olduğu konusunda garanti verdi)
İnşallah memnun kalırız. :)

Merhaba kızlar

canım mutfagının bitmiş halını merak ediyorum bende aynı şekilde yaptırmayı düşünüyorumda nasıl durdu acaba:KK17::KK17:

son dakikaya kadar çimstone un düz siyahını yaptıracaktım ama tam siyah değil böyle hafif soluk. parlaklı olan daha koyu siyah. son anda belenconun kataloğunu görüp bir desene vuruldum. son anda vazgeçip belenco yaptırdım. ankaradaysanız yeri de önerebilirim. mermerciler sitesinde zaten.

Belenco harika bir ürün.

Son düzenleyen: Moderatör:
X