- 28 Ekim 2020
- 357
- 240
- 33
- 29
- Konu Sahibi killerbeauty
-
Burda yardım toplama gibi bir düşünceniz yoktur umarım.Maalesef maddi durum yetersizliğinden dolayı bebeğine veya çocuğuna giysi,bez,mama alamayan annelerimiz var.E devlet üzerinden veya belediyelerden başvuru yaptıklarında henüz kabul olmadığını veya ilgilenilmediğini söylüyorlar.Durum gerçekten böyle ise çok kötü.Ve çok üzülüyorum.Bu konuda bilgili olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Buna başka bir tanımlama da yapılabilirBurda yardım toplama gibi bir düşünceniz yoktur umarım.
Durumu olmayanların çocuk yapmaktaki cesaretinden istiyorum kendime.
Levaiz gaza gelirsin belki
Zengin parasıyla, fakir uçkuruyla oynarmışIşin garip tarafı senin benim partnerim en ufak sorunda seksin "s" sini unuturken bu insanlar yarın ne yiyeceğini bilmezken sistemin tıkır tıkır işlemesi. Burada gebe kalamayan kaç kadına strestendir, hayat şartlarındandır diye tavsiye verdik.gerçekten ilginç bir dünyadayız.geçen youtubeta dünyanın en fakir ülkesi videosu vardı. Yine 8,9 çocuk. Adamlar açlıktan yerinden kalkamıyor. Ulen nasıl oluyor ?. Hadi sevişecek gücü buldun, bu vitamin mineral eksikliğiyle nasıl bu kadar kolay hamile kalabiliyorsun. Burada bir kadın gebelik düşünce kaç hafta önceden vitamin, mineral desteğine başlanıyor.velhasıl kelam acayip acayip işler.
Fakiri çuvala sokmuşlar s...i sığmamış. Eskiler de bizimle aynı şeyleri düşünmüş demek ki. Gerçelten ilginç ama.benim bir ara hemoglobinimde düşüklük vardı reglim kesilmişti. Maaşallah bunlar da bütün herşey eksik ama her attıkları mutlu son. Ben ciddi ciddi bunların üreme sisteminin bize komplo olarak yaratıldığını düşünüyorum.imtihan olarak.Zengin parasıyla, fakir uçkuruyla oynarmış
Teşekkür ederimKaymakamlık başvurusu yapılması gerekiyor.
Kaymakamlık aylık mutfak alışveriş kartı verdiğini biliyorum
Yakacak kömür yardımı alabiliyor.
Başka bir önerim olacak.
Beşir derneğine başvuru yapabilirler.
Düzenli olmasada gıda ,giyim gb yardım alabilirler.
Siz araştırın
Ceketini atsa kadına hamile kalıyorlar. Tıp dünyası şokFakiri çuvala sokmuşlar s...i sığmamış. Eskiler de bizimle aynı şeyleri düşünmüş demek ki. Gerçelten ilginç ama.benim bir ara hemoglobinimde düşüklük vardı reglim kesilmişti. Maaşallah bunlar da bütün herşey eksik ama her attıkları mutlu son. Ben ciddi ciddi bunların üreme sisteminin bize komplo olarak yaratıldığını düşünüyorum.imtihan olarak.
Bazen de diyorum neden sinirleniyoruz.yaratan bu tarz bir geniş hakkı insanlara vermiş.haaa ben olsam ben vermezdim demek istemiyorum da uff ne bileyim gece gece şirk koşacağım şimdi. Ama rabbim ne gerek vardı şu genişliğe insan bu insan kedi yavrusu değil. Ötei tarafta ilk sorum şu üreme sistemi olacak.gereksiz bir genişlik verilmiş. Bu genişliği verirsen de elbet kötüye kullanan olacak.Haa şimdi dilekçe verelim tarzı tersleyen ve alaya alan mesajlar olabilir ama yazmak istedim.illaki bu tarz düşünen arkadaşlar vardır.Ceketini atsa kadına hamile kalıyorlar. Tıp dünyası şok
çoğu öyle evet maalesef.bir akrabam sosyal yardımlaşmada .o yardım alanları bir anlatıyor sigaraya verenler mi yok alkole harcayanlar mı?aslında maddiyatı iyi olanlar mı?çalışmayı sevmeyip böyle geçinenler mi?bir aileye yazdım ediyorduk yiyeceksiz kalmasınlar çocukların okul masrafı çıksın diye ama büyük ablaları daha üniversitedeyken verilen paralarla koştur koştur ehliyet almış.hele bir okulu bitir çalış kendi paranla al.yardım yapan insanların çoğu da dar ya da orta gelirli.Konu sosyal yardımlaşma vakıflarına ait.
Bazı belediyeler inisiyatif kullanıp genel yardim yapıyor fakat ztn belediye gelirleri kısıtlı. Teknik konular, bir sürü oncelik var.
Bizim insanımız ztn yardım konusunda çok ilginç gel çalış desek çalışmaz bebeği kapısına bırakmışım gibi davranır. Boşuna kendinize dert arayıp üzülmeyin
Gerçekten ihtiyacı olan hiç kimse bu işi yaptığım 6 yıl boyunca asla gelmedi. Biz gizli yetki kullanıp ulaştırdık. Diğerleri kolunda bilezik utanmadan 3 kez gelirdi.
Müge anli da böyle bir aileye mama göndermek istedi aile mamayı belediye veriyor demişti. Ama her belediye aynı şekilde mi bilmiyorum.Maalesef maddi durum yetersizliğinden dolayı bebeğine veya çocuğuna giysi,bez,mama alamayan annelerimiz var.E devlet üzerinden veya belediyelerden başvuru yaptıklarında henüz kabul olmadığını veya ilgilenilmediğini söylüyorlar.Durum gerçekten böyle ise çok kötü.Ve çok üzülüyorum.Bu konuda bilgili olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?