bu kadar zarar vermelerine müsaade etmesinler..ateş açsınlar hapise tıksınlar..şu fotograf sanki bir korku filminden alınmış gibi
ne geldiyse başımıza cehaletten geldi..Kürt kürdü öldürüyor kürt kürdun evini arabasini isyerini yakiyor.kürtler kendilerne zarar veriyor.bu nasil cehalettir kobalide olen kurtler icin ayaklanrken birbirlrini yiyiyorlar.ortam cok korkunc cok..
kandırıldılar yıllarca ,of of..birlik içinde yaşamamızı istemediler..ülkede iç savaş çıksın diye herşeyi yaptılar...halbuki hepimiz aynı ülkenin vatandaşıydık..Kürt kürdü öldürüyor kürt kürdun evini arabasini isyerini yakiyor.kürtler kendilerne zarar veriyor.bu nasil cehalettir kobalide olen kurtler icin ayaklanrken birbirlrini yiyiyorlar.ortam cok korkunc cok..
Nerdesinz sizSu an burda dükkanlar evler yakiliyor!
Gaziantep. Arkadasim mesaj atiyor dua et benim için mahalledeki evleri yakiyorlar diye mutlaka can alicaklar gozyaslarimi tutamiyorum bizi bu hale getirenler nerde sefa sürüyorfarArkadadipost: 37226176 .!.:Nerdesinz siz
Antep e de mi sicradi.of burasi da yaniyorhayalet sehir olmus durumda.duman var gaz var ve silah sesleri.hizbullah ve eylemciler catsyor.dun hizbullahtan 4 eylemcilerden 6 kisi öldü.polis birbirlerini yesinler dercesine pek bişey yapmiyor gibiGaziantep. Arkadasim mesaj atiyor dua et benim için mahalledeki evleri yakiyorlar diye mutlaka can alicaklar gozyaslarimi tutamiyorum bizi bu hale getirenler nerde sefa sürüyor
Evet dun gece dukkanlar yakilmaya baslandi Allah yardimcisi olsun tum niyetleri o zaten catisma cikartmak ve cikiyor da kimse karismiyorAntep e de mi sicrnietin burasi da yaniyorhayalet sehir olmus durumda.duman var gaz var ve silah sesleri.hizbullah ve eylemciler catsyor.dun hizbullahtan 4 eylemcilerden 6 kisi öldü.polis birbirlerini yesinler dercesine pek bişey yapmiyor gibi
sorma.burda sokaga cikma yasagi var ama esim gunduz cikti biraz.merkezi yrde oturuyorm resimlerni cekti de gosterdi kaldrmlar sokulmus kepenksiz tum isyerleri yikilmis ozellkle bankalar.bir kac restoran da tamamen yakilmisti..felaket korku aci...rabbimm tez surede sona erdrsnEvet dun gece dukkanlar yakilmaya baslandi Allah yardimcisi olsun tum niyetleri o zaten catisma cikartmak ve cikiyor da kimse karismiyor
Antep de Suriyelilerin olaylara yaklaşımı nasıl? İçlerinde Muhaberat ajanları da vardı.Antep e de mi sicradi.of burasi da yaniyorhayalet sehir olmus durumda.duman var gaz var ve silah sesleri.hizbullah ve eylemciler catsyor.dun hizbullahtan 4 eylemcilerden 6 kisi öldü.polis birbirlerini yesinler dercesine pek bişey yapmiyor gibi
İt iti dişlemez. Yemezler birbirlerinidiyorum yesinler birbirlerini de bizi unutsunlar Allahımhep böyle dua ettim offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?