Ahh yaa canim ben fsh değerim dengelerin diye aslan pencesi içiyorum bir haftadır çikolata kıstım var soğan kürü yaptım 4 buçuk santimine 1 santime düştü muz avakado incir bol bol.yityirunCanım benim de amh değerim düşük yaşım 29 ama 2 farklı labaratuvarda 4 ay arayla birisi 0.99 diğeri 0.50 çıktı, labaratuvar farkıdır diye düşünüyorum ama yine de düşüksen neler yapıyorsun takviye olarak neler önerirsin
Bende hiç avokado yemezdim her gün yemeye başladım, kuru incir ve havuç yiyorum. Muz duymamıştım ona da dikkat ederimAhh yaa canim ben fsh değerim dengelerin diye aslan pencesi içiyorum bir haftadır çikolata kıstım var soğan kürü yaptım 4 buçuk santimine 1 santime düştü muz avakado incir bol bol.yityirun
Ben clife benzeri bir karışım kullandım kızlar hayit polen arisutu arslan pençesi falan var icinde Bi de incir yiyorum fsh vs iyi ama benimde amh dusuk. Bi de yaki kullandım bu ay. yumurtlama dönemim de geçti. Avokado da yemiştim bu ay Bi de haşlanmış yumurta. Folk asit d vit kullanıyorum bir de.Bende hiç avokado yemezdim her gün yemeye başladım, kuru incir ve havuç yiyorum. Muz duymamıştım ona da dikkat ederimbir de aslan pençesi neye iyi geliyor acaba?
Aslan.pencesi yumurtaliklari güçlendiriyor hirmonlari dengeleyici etkisi var özellikle yüksek fah i düşürüyorBende hiç avokado yemezdim her gün yemeye başladım, kuru incir ve havuç yiyorum. Muz duymamıştım ona da dikkat ederimbir de aslan pençesi neye iyi geliyor acaba?
Ben onu çok denedim sıcak tutma önemli ama yumurtlamaya fazla Bi etkisi olduğunu görmedim. Yaki da sadece isittigi için değil bence içindeki madde damarlari ve sinirleri uyarıp gevsetiyor bence.acaba bunun yerine sırtımıza sıcak su torbası koysak mı aynı etkiyi verir mi
Sırta sabitleyerek bağlayıp göğüsün altını doğru tülbentle bağlasak
Yakının herhangi zararı olmaz dimiBen onu çok denedim sıcak tutma önemli ama yumurtlamaya fazla Bi etkisi olduğunu görmedim. Yaki da sadece isittigi için değil bence içindeki madde damarlari ve sinirleri uyarıp gevsetiyor bence.
Açık yara yoksa bisey olmaz bunu eskiden beri gebe kalmak için de yapıyorlarmış. Reçetesiz satılan bisey zaten. Yaki yazan Dr yok yani. İnşallah faydasını görürüm de herkese tavsiye ederim ne diyim.Yakının herhangi zararı olmaz dimi
Bele yapıştırınca belinde sorunu olan falan varsa bilmeden
Sanmıyorum ya baktin çok kızarıyor dayanamıyorum kaldor ben ikinci gu deyim dun aşırı yandı ama bugün yanmıyor normal yarın kaldorocam Allah im sen şifa et aminYakının herhangi zararı olmaz dimi
Bele yapıştırınca belinde sorunu olan falan varsa bilmeden
Kızarsa da sabredin geçiyor sonra benim tenim çok hassas hemen kızarıyor belimi çok sabrettim ama kasiklarimda dayanamadım en zoru gece bi de uyurken vücut ısındığı için çok zorlanıyor insan. Ama gündüz rahat geçiyor.Sanmıyorum ya baktin çok kızarıyor dayanamıyorum kaldor ben ikinci gu deyim dun aşırı yandı ama bugün yanmıyor normal yarın kaldorocam Allah im sen şifa et amin
Tüp bebek transfer öncesi ne zaman yapsam fayda görür müyüm dersinizKızarsa da sabredin geçiyor sonra benim tenim çok hassas hemen kızarıyor belimi çok sabrettim ama kasiklarimda dayanamadım en zoru gece bi de uyurken vücut ısındığı için çok zorlanıyor insan. Ama gündüz rahat geçiyor.
Transferden 5 gün önce yap 2 gün kala çıkar bence. İnşallah hayırlı sağlıklı sonuç alırsın.Tüp bebek transfer öncesi ne zaman yapsam fayda görür müyüm dersiniz
Allah razı olsun insAllah sen de ben de hepimiz alırız sağlıkla gelsinlerTransferden 5 gün önce yap 2 gün kala çıkar bence. İnşallah hayırlı sağlıklı sonuç alırsın.
Tüp bebeğe gitmeden gebe kal inşallahTransferden 5 gün önce yap 2 gün kala çıkar bence. İnşallah hayırlı sağlıklı sonuç alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?