• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bele yaki atmak

Canım benim de amh değerim düşük yaşım 29 ama 2 farklı labaratuvarda 4 ay arayla birisi 0.99 diğeri 0.50 çıktı, labaratuvar farkıdır diye düşünüyorum ama yine de düşük 🤷🏻‍♀️ sen neler yapıyorsun takviye olarak neler önerirsin
Ahh yaa canim ben fsh değerim dengelerin diye aslan pencesi içiyorum bir haftadır çikolata kıstım var soğan kürü yaptım 4 buçuk santimine 1 santime düştü muz avakado incir bol bol.yityirun

Ahh yaa canim ben fsh değerim dengelerin diye aslan pencesi içiyorum bir haftadır çikolata kıstım var soğan kürü yaptım 4 buçuk santimine 1 santime düştü muz avakado incir bol bol.yityirun
Bende hiç avokado yemezdim her gün yemeye başladım, kuru incir ve havuç yiyorum. Muz duymamıştım ona da dikkat ederim 🤲🏼 bir de aslan pençesi neye iyi geliyor acaba?

Bende hiç avokado yemezdim her gün yemeye başladım, kuru incir ve havuç yiyorum. Muz duymamıştım ona da dikkat ederim 🤲🏼 bir de aslan pençesi neye iyi geliyor acaba?
Ben clife benzeri bir karışım kullandım kızlar hayit polen arisutu arslan pençesi falan var icinde Bi de incir yiyorum fsh vs iyi ama benimde amh dusuk. Bi de yaki kullandım bu ay. yumurtlama dönemim de geçti. Avokado da yemiştim bu ay Bi de haşlanmış yumurta. Folk asit d vit kullanıyorum bir de.

acaba bunun yerine sırtımıza sıcak su torbası koysak mı aynı etkiyi verir mi
Sırta sabitleyerek bağlayıp göğüsün altını doğru tülbentle bağlasak

Aslan.pencesi yumurtaliklari güçlendiriyor hirmonlari dengeleyici etkisi var özellikle yüksek fah i düşürüyor

acaba bunun yerine sırtımıza sıcak su torbası koysak mı aynı etkiyi verir mi
Sırta sabitleyerek bağlayıp göğüsün altını doğru tülbentle bağlasak
Ben onu çok denedim sıcak tutma önemli ama yumurtlamaya fazla Bi etkisi olduğunu görmedim. Yaki da sadece isittigi için değil bence içindeki madde damarlari ve sinirleri uyarıp gevsetiyor bence.

Ben onu çok denedim sıcak tutma önemli ama yumurtlamaya fazla Bi etkisi olduğunu görmedim. Yaki da sadece isittigi için değil bence içindeki madde damarlari ve sinirleri uyarıp gevsetiyor bence.
Yakının herhangi zararı olmaz dimi
Bele yapıştırınca belinde sorunu olan falan varsa bilmeden

Yakının herhangi zararı olmaz dimi
Bele yapıştırınca belinde sorunu olan falan varsa bilmeden
Açık yara yoksa bisey olmaz bunu eskiden beri gebe kalmak için de yapıyorlarmış. Reçetesiz satılan bisey zaten. Yaki yazan Dr yok yani. İnşallah faydasını görürüm de herkese tavsiye ederim ne diyim.

Sanmıyorum ya baktin çok kızarıyor dayanamıyorum kaldor ben ikinci gu deyim dun aşırı yandı ama bugün yanmıyor normal yarın kaldorocam Allah im sen şifa et amin
Kızarsa da sabredin geçiyor sonra benim tenim çok hassas hemen kızarıyor belimi çok sabrettim ama kasiklarimda dayanamadım en zoru gece bi de uyurken vücut ısındığı için çok zorlanıyor insan. Ama gündüz rahat geçiyor.

Back