Belçika'da 'Evetçi Türklerin çifte vatandaşlığı iptal edilsin' çağrısı

Neden bayburtu ve konyayi kücümsüYosunuzki oralarda bizim vatan topraklarimiz degilmi sehitlerimizin kanlari oralar icinde dökülmedimi?

Küçümsemek değil evet oranı cok yuksek cıkan ve aklımda kalan 2 şehri yazdım. Neyini küçümseyeceğim ben kendim tokatlıyım.

Ağaç kavuğunda mı büyüdünüz? Bu ülkede hastane okul yurt yok muydu? Bu ülkede uçak farikası, otomobil üretimi vırı zıvır yok muydu? Bu ülkede büyümesem, birden tas devrinden sanayi devrimine geçtik diyeceğim. Siz önce sonrası olmayan, bir sürü rakamı ardı ardına sıralayan bir şeyi kopyalayıp yapıştırmışsınız. Hiç bu rakamları kontrol ettiniz mi?

Bu arada bulurum tabi, sizin gibi kopyala yapıştırcı değilim. ayrıca kaynak belirtilmeden alıntı yapılmaz, başkasının fikirlerini ve yazılarını alıntılamadan kendi fikrinizmiş gibi yazarsanız, bu intihalr girer.

Icraatlar cok olunca bende hepsini tek tek yazmak yerine kopyalayip yapistirdim bunlar zaten herkesin bildigi ve arastirincada bulabilecegi seyler..

Siz laf salatasi yapmayi birakinda benim sorularima cevap verin arada kaynatiyosunuz.. keske biseyler yapilmis olsaydida sizde bi yerlerden kopyalayip yapistirsaydiniz oda kabulum olurdu ayrica ben ülkemizde okul hastane yurt vs yok demedim sizce olan okul hastane yeterlimiydi gereksiz yeremi yapildi yani..

15 sene önce vatan ve millet icin neler yapildi lütfen yazin ve bizi aydinlatin helal olsun dicem!

Marmaray, Hızlı Trenler, Şehirlerimize Havaalanları,
Elektrik Santralleri ( 610 yeni Santral)
Üniversiteler (51 yeni devlet üniversitesi), Stadyumlar ( 48 yeni Stadyum ),
Spor Salonları ( 343 yeni Spor Salonu )
Olimpik ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzları ( 28 havuz yapıldı, 48 daha yapılıyor ),
Yeni Tiyatro Sahneleri
Metrolar, Tüneller ( 50 km den 207 km ye çıktı), Raylı Sistemler ( 4 il'den 11 il'e çıktı )
Barajlar, Öğrenci Yurtları ( 234 yeni Yurt), Gençlik Merkezi (119 yeni gençlik merkezi)
Kültür Merkezi ( 56 yeni kültür merkezi)
Nükleer Santral 3 Proje start aldı
Modern Bölünmüş Yollar, Modern Adliye Sarayları,
Yerli Marka Otomobil Projesi başladı ( 2020 de tamamlanacak)
İnsansız Hava Aracı üretildi (19 adet ihraç edildi )
Milli Silahlar : Milli Tank (Kendi tasarımımız ALTAY TANKI üretildi)
Milli Helikopter-ATAK; Sismik Araştırma Gemisi, Boğazın Altına Tüpgeçit, Dev Şehir Hastaneleri
81 İle Ücretsiz Kanser Tarama Merkezi
Yatağa Bağlı Hastalara evlerinde bakım başladı
Tersaneler, Limanlar, Çöp Geri Dönüşüm Tesisleri
Türkiyenin ilk yerli FÜZE Yakıtı üretildi

BOR Projelerine destek verildi
Elektrikli Araç Projelerine destek verildi
Yerli Lazer Silahı Projelerine Destek verildi
TEKNOPARK sayısını artırdı(2 den 37 ye çıktı)
Organize Sanayi Bölgeleri kuruldu( 88 yeni OSB )
Dar Gelirliye Konutlar yapıldı
Başörtüsüne özgürlük ve serbestiyet getirildi
Hz.Muhammed s.a.v in Hayatı ve Kuran seçmeli ders yapıldı
Uzaya yerli uydularımız atıldı...
AKPARTİ

Ambulans sayısını artırdı ( Uçak,Gemi ve Helikopter Ambulansları)
Hastane sayısını %10 artırdı ( 79 yeni hastane )
Hastane yatak sayısını %13 artırdı (13845 yeni yatak)
Yoğun bakım yatağını %793 artırdı (6891 yeni yatak)
Yeni doğan yatağını %405 artırdı (2695 yeni yatak)
MR cihazı sayısını %1544 artırdı (278 yeni cihaz)
Tomografi cihazı sayısını %277 artırdı ( 335 yeni cihaz)
Ultrason cihazı sayısını %428 artırdı ( 2121 yeni cihaz)
Diyaliz cihazı sayısını %212 artırdı ( 3201 yeni cihaz)
Ağız ve diş sağlığı merkezi sayısını %800 artırdı ( 112 yeni merkez)
Yeşil Alan miktarını ( 3 milyar 250 milyon Fidan dikti )
Orman miktarını artırdı (1.7 milyon hektar artır)
Milli Park sayısını artırdı ( 7 Yeni Milli Park)
Tabiat Parkı sayısını artırdı ( 167 yeni Tabiat Parkı )
Temiz Plaj sayısını artırdı..

Bunlar sadece bi kismi..bunlar 80 yil icerisinde yapilamadida son 15 yil icinde yapildi buna bi cvp istiyorum

iyi güzelde yalniz bunlarin icinden yesilikle ilgili olani cikartmak lazim.Cünkü inanilmaz yetersiz,Avrupa da yasayan bir sürü insan bunu görebilirler,bilirler ama bunu da görmezden gelirler.Bahcemdeizde ki agaci hicbir sekilde kestiremiyoruz.Hatta evimizin karsisindaki agci kestirmek mümkün degil..
Lütfen su yesillik kismini cikarin.Cünkü benim icin cok komik duruyor.Digerlerini yapmis ne güzel yapmis..Kimin icin yapmis vatanimiz icin yapmis.Allah razi olsun.
Ama digerleri yapmadi diye de diger siyasilere kötülemek Dogru degil.Hem de her yaptigini da Dogru bulmak degil..Yüce Rabbim her seyin dogrusuni Bilir.....Kimse bilemez..ne siz,ne biz..

Icraatlar cok olunca bende hepsini tek tek yazmak yerine kopyalayip yapistirdim bunlar zaten herkesin bildigi ve arastirincada bulabilecegi seyler..

Siz laf salatasi yapmayi birakinda benim sorularima cevap verin arada kaynatiyosunuz.. keske biseyler yapilmis olsaydida sizde bi yerlerden kopyalayip yapistirsaydiniz oda kabulum olurdu ayrica ben ülkemizde okul hastane yurt vs yok demedim sizce olan okul hastane yeterlimiydi gereksiz yeremi yapildi yani..

15 sene önce vatan ve millet icin neler yapildi lütfen yazin ve bizi aydinlatin helal olsun dicem!

Yazacağım dedim, senin gibi kopyala yapıştırcı değilim ben. Öncesi ve sonrası arasında ki farkı gösteren gerçek verilerle gelirim. İkimizin kulvarları farklı, o yüzden benden senin yazdığın gibi bir şey bekleme. Ayrıca doğru yapılana da doğru derim ben. Hiç öyle gocunmalarım yoktur.

Teknolojinin, devrin gerekliliklerini de akp ye mal etmeyin rica ediciğim.
Yakında diyeceksiniz ki 15 sene önce hanginizde iphone vardı akp sayesinde kullanıyorsunuz.
Tren metro vs gibi seylerdemi yoktu 15 sene önce onlari kim getirdi ülkeye?

Yazacağım dedim, senin gibi kopyala yapıştırcı değilim ben. Öncesi ve sonrası arasında ki farkı gösteren gerçek verilerle gelirim. İkimizin kulvarları farklı, o yüzden benden senin yazdığın gibi bir şey bekleme. Ayrıca doğru yapılana da doğru derim ben. Hiç öyle gocunmalarım yoktur.
Neyi bekliyosun o zaman yazmak icin yazda görelim..

iyi güzelde yalniz bunlarin icinden yesilikle ilgili olani cikartmak lazim.Cünkü inanilmaz yetersiz,Avrupa da yasayan bir sürü insan bunu görebilirler,bilirler ama bunu da görmezden gelirler.Bahcemdeizde ki agaci hicbir sekilde kestiremiyoruz.Hatta evimizin karsisindaki agci kestirmek mümkün degil..
Lütfen su yesillik kismini cikarin.Cünkü benim icin cok komik duruyor.Digerlerini yapmis ne güzel yapmis..Kimin icin yapmis vatanimiz icin yapmis.Allah razi olsun.
Ama digerleri yapmadi diye de diger siyasilere kötülemek Dogru degil.Hem de her yaptigini da Dogru bulmak degil..Yüce Rabbim her seyin dogrusuni Bilir.....Kimse bilemez..ne siz,ne biz..
Evet yesillik konusunda haklisiniz hala yetersiz daha fazlasini yapmak gerek ama ben yapilacagina inaniyorum.. eger zamani da basimiza gelen siyasetciler ülkemiz icin caba harcamamissa onlari elestirmemiz en tabi hakkimiz.. her yapilani tabikide dogru bulmuyorum mesela cözümsüreci yanlisti..

Neyi bekliyosun o zaman yazmak icin yazda görelim..

Yemek yiyorum Sevgili nida, ve senin gibi yapmayacağım. O da zaman alacak, ama google usulca akp parti öncesi icraatler diye yaz kendinde bulursun. Tuik denen devletin resmî istatistik sitesi var oraya da bak. TBMM kayıtları var onlara da bak.

Bu arada Türkiye'nin hangi şehrinde yaşıyorsunuz?

Ne demek istediğini anlayamadım burada. Treni metroyu akp mi getirdi demek istedin? Öyle demek istememişsindir herhalde
15 sene önce marmaray ve avrasya tuneli vardida bizmi görmedik suan begenilmeyen metrobus olmasaydi avcilardan sögütlücesmeye 3bucuk saate gidiyorduk bunun adi hizmet degilse nedir söylermisiniz?

15 sene önce marmaray ve avrasya tuneli vardida bizmi görmedik suan begenilmeyen metrobus olmasaydi avcilardan sögütlücesmeye 3bucuk saate gidiyorduk bunun adi hizmet degilse nedir söylermisiniz?

E arkadasım biz yapmadı mı dedik?

Yemek yiyorum Sevgili nida, ve senin gibi yapmayacağım. O da zaman alacak, ama google usulca akp parti öncesi icraatler diye yaz kendinde bulursun. Tuik denen devletin resmî istatistik sitesi var oraya da bak. TBMM kayıtları var onlara da bak.

Bu arada Türkiye'nin hangi şehrinde yaşıyorsunuz?

Yazicak bisey bulamiyorum diyemiyosunda benimle laf yaristiriyosun..

Istanbulun cöp yiginlarinin arasindan cikip nasil güzel bi hale geldigini yasim geregi sahid oldum..

Sen nat geo tarafından yapılan marmaray belgeselini izledin mi? Öyle buyuk bir teknolojiyi nasıl 15 yıl önce kullanmalarını bekliyorsun?
15 yıl önce telefon yeni yeni yayılıyordu ya. Bu dediğinde ciddi olamazsın valla çok şaşkınım gece gece.

Erdogan bu arada en büyük zarari gurbetcilere Verdi.Bizim siyasetcilerimiz öyle agzina geleni konusuyor prim yapmak adina..Adamlara nazi dedi.Almanya da almanlara yapilan en büyük ama en büyük hakarettir.adamlar bu konuda cok hassas.O yüzden nefret ediyorlar erdogandan..Bizimkiler birbirine her türlü hakareti Edip sonrada siritip duruyorlar.

siyaset üslubu cok onemli..Hart hurtla bizim inasnimiz zannediyor ki biz dünyaya kafa tuttuk.
.Kendini gücler üstü görmek cok yanlis.Artik babamizi savunur gibi siyasetcileri savunmayi birakmamiz lazim.Birakalim onalr görevini yapsin.yapmayanda ceksin gitsin.

Sen nat geo tarafından yapılan marmaray belgeselini izledin mi? Öyle buyuk bir teknolojiyi nasıl 15 yıl önce kullanmalarını bekliyorsun?
15 yıl önce telefon yeni yeni yayılıyordu ya. Bu dediğinde ciddi olamazsın valla çok şaşkınım gece gece.

Yani diyosunki 15 sene önce yapilabilseydi o zamanki hükümet yapardi bunlarin hepsini öylemi?

Yazicak bisey bulamiyorum diyemiyosunda benimle laf yaristiriyosun..

Istanbulun cöp yiginlarinin arasindan cikip nasil güzel bi hale geldigini yasim geregi sahid oldum..

Güzelim Istanbul cok güzel,cöp yigini olmaktan cikti,bina yiginina Döndü..Yasin kac bilmiyorum ama...Yazik güzel Istanbulumuza.Dünyanin en güzel sehri güzellesmedi batirildi.

X