• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel ve kaşık ağrısı

Yanma oluyor muydu kasıklrda sanki yanıyo ateş basıyo kasıklarıma iğne giriyor
O bana oluyor canım ama üşüttüm mü falan diyorum yada vücut yapıyor 🤷‍♀️ eskiden hiç böyle şeyler yaşamazdım. Şuan geçti mesela sabah çok fazlaydı

O bana oluyor canım ama üşüttüm mü falan diyorum yada vücut yapıyor 🤷‍♀️ eskiden hiç böyle şeyler yaşamazdım. Şuan geçti mesela sabah çok fazlaydı
Evet kendi kendime ateş üretemem sonuçta bildiğin yanıyor iğne batıyo kasılıyor Co değişik yarın doktorda öğrenicem artik ne olduğunu 🙏

Buradan bizide bilgilendirir misin. 😇
Kızlar geldim kadı doğuma kist ya da benzeri bişi yok dediyumurtlama ağrısı olabilir dedi ama ilk defa oluyor böyle ağrı ve korunmadığı dönemde olduğu icin şüphelendim açıkçası sonuçta ilk defa yumurtlamıyorum belim kasıgım çok fena

Kızlar geldim kadı doğuma kist ya da benzeri bişi yok dediyumurtlama ağrısı olabilir dedi ama ilk defa oluyor böyle ağrı ve korunmadığı dönemde olduğu icin şüphelendim açıkçası sonuçta ilk defa yumurtlamıyorum belim kasıgım çok fena
Ben de 4 aydır korunmuyorum aynılarını yaşıyorum. İlk defa böyle belirtiler olunca sürekli ümitleniyorum. Bu ay ovu takip ettim yumurtamda çatladı. Neyin ağrısı bu anlamıyorum:(

Ben de 4 aydır korunmuyorum aynılarını yaşıyorum. İlk defa böyle belirtiler olunca sürekli ümitleniyorum. Bu ay ovu takip ettim yumurtamda çatladı. Neyin ağrısı bu anlamıyorum:KK43:
Benimde yumurtam çatlamış kis enfeksiyon mantar tarzı bişey olmadığını söyledi arkadaşlarım hamilelik belirtisi olabilir bekle dedi tek çare

Ben de 4 aydır korunmuyorum aynılarını yaşıyorum. İlk defa böyle belirtiler olunca sürekli ümitleniyorum. Bu ay ovu takip ettim yumurtamda çatladı. Neyin ağrısı bu anlamıyorum:KK43:
Aynı belirtileri bende de var son durumunuz ne oldu acaba hamile misiniz

Aynı belirtileri bende de var son durumunuz ne oldu acaba hamile misiniz
Hayır canım olumsuz oldu. Rahim filmi çekildim bu ay korunuyoruz. Doktorum öyle istedi. Gelecek aya inşallah. Tüm isteyenlere rabbim nasip etsin tez zamanda.🤲🏻

Back