Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım daha varmış adete benim birde erken yumurtlama m olmuştu ondan 11 gün sonra silik çizgi ile öğrendim. Sende bekle en âz 11 gün felan inşallah vardır bebiş
Kızlar geldim kadı doğuma kist ya da benzeri bişi yok dediyumurtlama ağrısı olabilir dedi ama ilk defa oluyor böyle ağrı ve korunmadığı dönemde olduğu icin şüphelendim açıkçası sonuçta ilk defa yumurtlamıyorum belim kasıgım çok fena
Kızlar geldim kadı doğuma kist ya da benzeri bişi yok dediyumurtlama ağrısı olabilir dedi ama ilk defa oluyor böyle ağrı ve korunmadığı dönemde olduğu icin şüphelendim açıkçası sonuçta ilk defa yumurtlamıyorum belim kasıgım çok fena
Ben de 4 aydır korunmuyorum aynılarını yaşıyorum. İlk defa böyle belirtiler olunca sürekli ümitleniyorum. Bu ay ovu takip ettim yumurtamda çatladı. Neyin ağrısı bu anlamıyorum
Ben de 4 aydır korunmuyorum aynılarını yaşıyorum. İlk defa böyle belirtiler olunca sürekli ümitleniyorum. Bu ay ovu takip ettim yumurtamda çatladı. Neyin ağrısı bu anlamıyorum
Hayır canım olumsuz oldu. Rahim filmi çekildim bu ay korunuyoruz. Doktorum öyle istedi. Gelecek aya inşallah. Tüm isteyenlere rabbim nasip etsin tez zamanda.