- 31 Ocak 2023
- 26
- 20
- 3
- 28
- Konu Sahibi ketumserhatun
-
Canım ben kasık bel ağrısı ve göğüs ağrısı ile adete bir hafta kala öğrendim ama suân yazdıklarından anladığım kadarıyla senin için erkenArkadaşlar henüz 5 aylık evliyim adetlerim düzenlidir maksimum iki gün oynar,evlendikten sonra ilk iki ay doğum kontrol hapı kullandım sonra adetim düzensizleşince bıraktım iki ay kendi yöntemimizle korunduk. Ocak ayında korunmayı bıraktık 15inde başlayan adetim üç gün sürdü ardından lekeli geldi bittiğinde bir gün aralıklarla birliktelikler oldu son beş gündür aşırı kaşık bel ağrısı cekiyprum hiç böyle ağrı çekmemiştim adetlerime bir gün kala ağrı çekerdim göğüslerim bir hafta önce ağrımaya başlardı suan akıntım var ve sanki adet oluyomuşum gibi hisle geliyor böyle bişey yaşayıp gebe kalan oldu mu
Başka belirtileriniz var mıydı hiç böyle ağrı çekmezdim dayanılacak gibi değil kasıklarım çok fena ağriyoCanım ben kasık bel ağrısı ve göğüs ağrısı ile adete bir hafta kala öğrendim ama suân yazdıklarından anladığım kadarıyla senin için erken
Aşırı uyku ve baş dönmem de vardı canımBaşka belirtileriniz var mıydı hiç böyle ağrı çekmezdim dayanılacak gibi değil kasıklarım çok fena ağriyo
Belirtileriniz adete bir hafta kala mı başlamıştıAşırı uyku ve baş dönmem de vardı canım
Merhaba canım yumurtlamadan bir kaç gün sonra başladı bende bel ve kasık ağrısı gerisi zamanla oldu ama adet döneminde tamamen miğde bulantım felan vardıBelirtileriniz adete bir hafta kala mı başlamıştı
Güzel kardeşim hamile misin bilemem ama benden sana tavsiyem doğum kontrol hapı kullanma. Hiçbir kadın kullanmasın. Erkek rahat edecek diye neden sağlığınız ile oynuyorsunuz. Meme kanserini tetikleyen bir şey bu kötülüğü kendinize yapmayınArkadaşlar henüz 5 aylık evliyim adetlerim düzenlidir maksimum iki gün oynar,evlendikten sonra ilk iki ay doğum kontrol hapı kullandım sonra adetim düzensizleşince bıraktım iki ay kendi yöntemimizle korunduk. Ocak ayında korunmayı bıraktık 15inde başlayan adetim üç gün sürdü ardından lekeli geldi bittiğinde bir gün aralıklarla birliktelikler oldu son beş gündür aşırı kaşık bel ağrısı cekiyprum hiç böyle ağrı çekmemiştim adetlerime bir gün kala ağrı çekerdim göğüslerim bir hafta önce ağrımaya başlardı suan akıntım var ve sanki adet oluyomuşum gibi hisle geliyor böyle bişey yaşayıp gebe kalan oldu mu
Benimde yumurtam çatladıktan 2 gün sonra başladı bel kasık ağrısı acaba üşüttüm mü diyorum ama dikkatli de oluyorum bebek istediğim için. Vücudum kendi kendine psikolojik ağrımı üretiyorlara düştümMerhaba canım yumurtlamadan bir kaç gün sonra başladı bende bel ve kasık ağrısı gerisi zamanla oldu ama adet döneminde tamamen miğde bulantım felan vardı
Canim inan bana bende ilk başta usuttum sandım hatta üşüme vardi halsizlik uyku vardı. Eşime diyorum ben usuttum çok soğuk ev eşim diyor saçmalama ev sıcacıkBenimde yumurtam çatladıktan 2 gün sonra başladı bel kasık ağrısı acaba üşüttüm mü diyorum ama dikkatli de oluyorum bebek istediğim için. Vücudum kendi kendine psikolojik ağrımı üretiyorlara düştüm
Maşallah kuzummm tebrik ediyorum bizlerede dualarını eksik etme
Ay şuan anlattıklarının hepsini ben yaşıyorum ama yine de ümitlenmeden bekliyorum. bat 11 şubatCanim inan bana bende ilk başta usuttum sandım hatta üşüme vardi halsizlik uyku vardı. Eşime diyorum ben usuttum çok soğuk ev eşim diyor saçmalama ev sıcacıkdaha sonra adete bir hafta kala goguslerde ki büyük değişimi görünce anladım kesin hamileyim dedim test yaptik silikte olsa çıkmıştı. Bir kaç gün içinde tamamen koyu oldu. Sukrolsun tam 9 haftalığız canım ederim tabi canım inşallah rabbim sizlere de nasıl etsin
Yarın gidicem özele suan hala ağriyo yanıyo aradaBenimde aşırı kasık ve bel ağrım olmuştu yatarken bile kötüydü iğne oldum ağrısına dayanamadım düşünün, kadın doğuma gidin bence bende kist vardı ağrı ondan olabilir dediler
Aynı belirtiler yumurtlama döneminde başladı daha öncesi yoktu aşırı uyku isteği bas dönme ve bulantı mülk suan bata 13 gün varMerhaba canım yumurtlamadan bir kaç gün sonra başladı bende bel ve kasık ağrısı gerisi zamanla oldu ama adet döneminde tamamen miğde bulantım felan vardı
Bir haftayı beklemeliyim o zaman suan göğüslerde hiç bir belirti yokCanim inan bana bende ilk başta usuttum sandım hatta üşüme vardi halsizlik uyku vardı. Eşime diyorum ben usuttum çok soğuk ev eşim diyor saçmalama ev sıcacıkdaha sonra adete bir hafta kala goguslerde ki büyük değişimi görünce anladım kesin hamileyim dedim test yaptik silikte olsa çıkmıştı. Bir kaç gün içinde tamamen koyu oldu. Sukrolsun tam 9 haftalığız canım ederim tabi canım inşallah rabbim sizlere de nasıl etsin
Evet haklısınız zaten bıraktım ikinci aydan sonra adet düzenim bozulduğu anGüzel kardeşim hamile misin bilemem ama benden sana tavsiyem doğum kontrol hapı kullanma. Hiçbir kadın kullanmasın. Erkek rahat edecek diye neden sağlığınız ile oynuyorsunuz. Meme kanserini tetikleyen bir şey bu kötülüğü kendinize yapmayın
Canım daha varmış adete benim birde erken yumurtlama m olmuştu ondan 11 gün sonra silik çizgi ile öğrendim. Sende bekle en âz 11 gün felan inşallah vardır bebişAy şuan anlattıklarının hepsini ben yaşıyorum ama yine de ümitlenmeden bekliyorum. bat 11 şubatben yinede acaba üşüttüm mü gibi düşüneyim yaklaştığı zaman anlaşılır ne olduğu oyy maşallah size
Yanma oluyor muydu kasıklrda sanki yanıyo ateş basıyo kasıklarıma iğne giriyorCanım ben kasık bel ağrısı ve göğüs ağrısı ile adete bir hafta kala öğrendim ama suân yazdıklarından anladığım kadarıyla senin için erken
Canım bekle mutlaka şuan için çok erken çıkmaz zatenBir haftayı beklemeliyim o zaman suan göğüslerde hiç bir belirti yok
Evet canjm oluyordu agri yanma batişmaYanma oluyor muydu kasıklrda sanki yanıyo ateş basıyo kasıklarıma iğne giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?