Bel soğukluğu

Oylsnebrste

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2021
42
8
1
24
Arkadaşlar bel soğukluğu. İlişkiden bir kaç hafta sonra ortaya çıkar mı yoksa bir kaç ay sonra da ortaya çıkabilir mi bilgisi olan var mı

10-15 gün sonra ortaya cıkabilir. Ne gibi belirtileriniz var?
Dilde beyazlama, opak akıntının içinde nohut kadar kanlı akıntı oluyor. Vücutta kaşıntı ama psikolojik olabilir bugün resimlere bakmıştım. 1 ay önce sarı ve kokulu akıntım olmuştu ama geçti. Şuan sadece kanlı az miktarda akıntı bazen gri de oluyor. Ve geniz akıntısı

Hayır o farklı ama cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyon olabileceği için ondan bile şüphe edebilirim . Bir bilginiz far mı
Hayır maalesef .
Bende bugün izlediğim belgeselden sonra cinsel hastalıklar ilk nasıl çıktı diye araştırıyordum
Ondan konunuza dahil oldum hiç bilgim yok

Evet kanama oluyor bu bel soğukluğu olayından bende şüpheleniyorum. Sarı kokulu akıntı da var. Doktora gittnz mi peki?

Cinsellikten sonra da kanama oluyor mu? Peceteye falan silince fark ediliyor

Evet kanama oluyor bu bel soğukluğu olayından bende şüpheleniyorum. Sarı kokulu akıntı da var. Doktora gittnz mi peki?
Yarın gideceğim. Bel soğukluğu da mı kanama oluyor. Benim griyimsi akıntım var her gün bir kez için de kan oluyor daha fazla değil. 2 ay önce sarı akıntım olmuştu kokulu geçti. Sizde başka belirtiler var mı

Evet bunlar enfeksiyon belirtisi işte. Mutlaka doktora gitmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…