- 5 Ekim 2020
- 13.184
- 35.079
- 36
- Konu Sahibi prensen0606
evliyim yazmayin derse doktorlar yazmaz zaten
İmkansız hiçbir doktor böyle bir şey yapmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evliyim yazmayin derse doktorlar yazmaz zaten
Arabada niye yatmış annesi kardeşi arkadaşı hiçbir yakını yokmuymuş gidebileceği?kizlar merhaba esimle 3 gundur kustuk evden kovdum sonra hastayim diye geldi.idrar yaparken kan vardi akintisi oluyordu.doktora gitti .sordugumda enfeksiyon varmis arabada yattim usuttum ondan hralde dedi.bogazlarida enfeksiyonlu.penisilin igne vuruldu 2 de antibiyotik kullaniyo gecmezse urolojiye gorun demis.internetten arastirdim bel soguklugu cikiyo ve sadece cinsel yolla bulasir diyo simdi bana yalan mi soyluyor benimi aldatiyor
enabız uygulamasından koyulan tehşise bakabilirsinizkizlar merhaba esimle 3 gundur kustuk evden kovdum sonra hastayim diye geldi.idrar yaparken kan vardi akintisi oluyordu.doktora gitti .sordugumda enfeksiyon varmis arabada yattim usuttum ondan hralde dedi.bogazlarida enfeksiyonlu.penisilin igne vuruldu 2 de antibiyotik kullaniyo gecmezse urolojiye gorun demis.internetten arastirdim bel soguklugu cikiyo ve sadece cinsel yolla bulasir diyo simdi bana yalan mi soyluyor benimi aldatiyor
üst solunum yolu enfeksiyonu yazıyomuş yanlış anlamadıysamenabız uygulamasından koyulan tehşise bakabilirsiniz
Siz kendiniz bilgisayardan bakabiirsiniz tc ve şifresini biliyosanızüst solunum yolu enfeksiyonu yazıyomuş yanlış anlamadıysam
hayir ust solunum yolu Tanimlanmamis yaziyor sadeceüst solunum yolu enfeksiyonu yazıyomuş yanlış anlamadıysam
Tamam o zaman eğer dediğiniz gibi olsaydı bel soğukluğu veya tıpta adı neyse o yazardı gerçekten solunum yolu enfeksiyonu demek kihayir ust solunum yolu Tanimlanmamis yaziyor sadece
Görüntülü açmaması şüpheli hele arabada uyudum demesi ayrı bir şüphe okadar mi kimsesi yok yani? Ayrıca emin olun doktordan rica etse tanıdık varsa özellikle başka birşey olarak gösterebilir . Yinede Siz emin olmaya çalışın bu durumdan ani karar vermeyin acele etmeyin sadece şüphelenmiyor gibi yaklaşın ve telefonuna vs bakmaya çalışmayın normal rutin davranın 1 ay böyle davranın emin olun bir gün açığını yakalarsınız. Çok üstelerseniz açık vermezkizlar merhaba esimle 3 gundur kustuk evden kovdum sonra hastayim diye geldi.idrar yaparken kan vardi akintisi oluyordu.doktora gitti .sordugumda enfeksiyon varmis arabada yattim usuttum ondan hralde dedi.bogazlarida enfeksiyonlu.penisilin igne vuruldu 2 de antibiyotik kullaniyo gecmezse urolojiye gorun demis.internetten arastirdim bel soguklugu cikiyo ve sadece cinsel yolla bulasir diyo simdi bana yalan mi soyluyor benimi aldatiyor
Aldatıyor.hem de en az birkaç kişiyle.evet bel soğukluğu ve bunun için hatrı sayılır sayıda kişiyle birlikte olmak gerekiyor genelde.haa o sadece tek bir kadından da kapmış olabilir ama birlikte olduğu kadın beş para etmezin tekiymiş o zaman da.kizlar merhaba esimle 3 gundur kustuk evden kovdum sonra hastayim diye geldi.idrar yaparken kan vardi akintisi oluyordu.doktora gitti .sordugumda enfeksiyon varmis arabada yattim usuttum ondan hralde dedi.bogazlarida enfeksiyonlu.penisilin igne vuruldu 2 de antibiyotik kullaniyo gecmezse urolojiye gorun demis.internetten arastirdim bel soguklugu cikiyo ve sadece cinsel yolla bulasir diyo simdi bana yalan mi soyluyor benimi aldatiyor
Yok öyle bir şey doktorlar kimsenin paşa gönlüne göre oraya veri girmiyor. Kimseyi zan altında bırakmayınevliyim yazmayin derse doktorlar yazmaz zaten