- 20 Kasım 2021
- 1.065
- 884
-
- Konu Sahibi Mavikelebenk
Biraz genetik ama twist hareketi etkili diye biliyorumSelam arkadaşlar. Bir süredir spora gidiyorum fakat bel kısmımda hiçbir değişiklik göremedim. Dümdüz kalas gibi. Yağ oranım kas oramına göre daha yüksek. Bel oyuntusu oluşturmak için spesifik bir hareket mi yapmak gerekiyor? Yoksa genetik mi bilemedimşuanki halini yükledim
Araştıracağım teşekkürlerrBiraz genetik ama twist hareketi etkili diye biliyorum
Yaa genetikse pek uğraşmaya değmez gibi geldi:)Bel çalışırken ağırlık kullanmayın, oblikler ağırlıkla beraber kalınlaşır. Side plank, russian twist, bicycle crunch gibi egzersizler bel oyuntunuzu ortaya çıkarır. Bir de bu biraz genetiktir, mesela Adriana Lima’nın beli kütük gibi dümdüz.Turunc chemist Mavikelebenk
İllâki daha rafine ve oyuklu hâle gelir. Sizinki o kadar da düz değil, yağ var belli. Arınırsa güzel sonuçlar ortaya çıkar.Yaa genetikse pek uğraşmaya değmez gibi geldi:)
Evet yağ oranım biraz yüksek henüz yeni başladım spora inşallah düşerİllâki daha rafine ve oyuklu hâle gelir. Sizinki o kadar da düz değil, yağ var belli. Arınırsa güzel sonuçlar ortaya çıkar.