• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel kütletmek

Mavimuhabbetkusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
402
185
53
Merhaba kizlar her gun ,gunde bir kac kere arkaya dogru gerilip belimi katır kutur kütletiyorum .bu bendr huy oldu yapmasam rahatlayamiyorum.yapsam aşırı stres atiyorum.ama sanirim zararli bir sey bu.benm gibi bunu yapan var mi bunu nasil birakabilirim

ben cok fazla yapiyorum bunu cunku gunde yaklasik 16 saat bilgisayar basindayim. ben yaptikca babam kiziyordu ve bunun bana bir faydasi olmadigini sadece kendimi cok zorlarsam kas spazmi tarzi bir sey gecirebilecegimi soylemisti. yani sanirim siz de cevreden duyup bu hareketler felce sebep oluyor falan diye korktunuz ama o oyle degilmis.

bu arada ben bu huyumu duzenli spor+calismak icin iyi bir koltuk ile azalttim.

ben cok fazla yapiyorum bunu cunku gunde yaklasik 16 saat bilgisayar basindayim. ben yaptikca babam kiziyordu ve bunun bana bir faydasi olmadigini sadece kendimi cok zorlarsam kas spazmi tarzi bir sey gecirebilecegimi soylemisti. yani sanirim siz de cevreden duyup bu hareketler felce sebep oluyor falan diye korktunuz ama o oyle degilmis.

Bende surekli bilgisayar basindayim eskiden hu kadar cok kitirdamiyordu.insallah bende azaltabilirim🥰

Biraz eski bir konu ama bilgi olsun diye yaziyorum; Son bir aydir surekli belimi kutletiyorm iki haftadir da esime kollarmdan tutup cektirip belimi kutlettiriyordum gecen pazartesi gunune kadar 4 gundur kas spazmi cekiyorum, canim cikti agridan saat su an 4, yemedigim agri kesici kalmadi bir gram faydasi yok, yatarak gececekmis. Aman diyim yapmayin!

Biraz eski bir konu ama bilgi olsun diye yaziyorum; Son bir aydir surekli belimi kutletiyorm iki haftadir da esime kollarmdan tutup cektirip belimi kutlettiriyordum gecen pazartesi gunune kadar 4 gundur kas spazmi cekiyorum, canim cikti agridan saat su an 4, yemedigim agri kesici kalmadi bir gram faydasi yok, yatarak gececekmis. Aman diyim yapmayin!
Katir kutur etmesi neden hosuma gidiyor anlamadim ama sanki hergn yapmam gerek gibi hissediyorum aslinda cok zararli biliyorm ama engel olamiyorm

Back